Babolat pure aero team vanaf €139,00

Babolat pure aero team vanaf €139,00

Dankzij de nieuwe toegevoegde technologieën biedt de Babolat Pure Aero 2019 meer gevoel en stabiliteit, zonder dat dit ten koste gaat van de power en spin. Bekijk nu onze Babolat pure aero team collectie

Dit middelzware racket weegt 285 gram en biedt al zeer veel controle, maar geeft je tegelijkertijd nog voldoende power. Het balanspunt van 320 mm geeft meer balcontrole en zorgt voor een betere wendbaarheid waardoor het racket ook prima aan het net te gebruiken is. Het racket beschikt over een middelgroot racketblad van 645 cm2 die in combinatie met de gemiddelde sweetspot zorgt voor een uitstekende mix van power en controle.

Babolat pure aero team toegepaste technologieën

De Aeromodular 3 is een nieuw frame dat speciaal is ontworpen om de aerodynamica te optimaliseren. Dit zorgt voor nog meer balsnelheid zonder dat de controle afneemt.
De FSI Spin zorgt, dankzij de vergrootte tubings op 6 en 12 uur, voor meer bewegingsvrijheid en stevige spin.
De Cortex Pure Feel technologie, dat in de shaft van het racket is verwerkt, filtert de trillingen waardoor het racket comfortabel aanvoelt en je een zuiverder speelgevoel ervaart.
De Carbon Ply Stabilizer, speciale high performance carbon fibers, zorgen tot slot voor meer controle en stabiliteit. Bekijk nu onze Babolat pure aero team collectie

Babolat pure aero team Eigenschappen
Product ID: 101358
Merk: Babolat
Gripmaat: L2, L3
Kleur: Geel-zwart
Gewicht: 285gr
Balans: 32cm
Snaren: 16x19
Gamma: Babolat Pure Aero
Oppervlakte: 645cm2
Type speler: All-round
Type racket: Spin

Lees ook:

Babolat pure drive
Babolat pure drive team
Babolat pure drive lite
Babolat pure aero
Babolat pure aero team

Bekijk nu onze Babolat pure aero team collectie