Babolat pure aero vanaf €139,00

Babolat pure aero vanaf €139,00

Dankzij de nieuwe toegevoegde technologieën biedt de Pure Aero Babolat 2019 meer gevoel en stabiliteit, zonder dat dit ten koste gaat van de power en spin. Ga nu naar onze Babolat pure aero collectie

Dit middelzware racket van 300 gram vraagt meer techniek van de speler, maar geeft hier een hoop controle en balsnelheid voor terug. Het balanspunt van 320 mm geeft meer balcontrole en zorgt voor een betere wendbaarheid waardoor het racket ook prima aan het net te gebruiken is. Het racket beschikt over een middelgroot racketblad van 645 cm2 die in combinatie met de gemiddelde sweetspot zorgt voor een uitstekende mix van power en gevoel.

Babolat pure aero toegepaste technologieën

De Aeromodular 3 is een nieuw frame dat speciaal is ontworpen om de aerodynamica te optimaliseren. Dit zorgt voor nog meer balsnelheid zonder dat de controle afneemt.
De FSI Spin zorgt, dankzij de vergrootte tubings op 6 en 12 uur, voor meer bewegingsvrijheid en stevige spin. Ga nu naar onze Babolat pure aero collectie

De Cortex Pure Feel technologie, dat in de shaft van het racket is verwerkt, filtert de trillingen waardoor het racket comfortabel aanvoelt en je een zuiverder speelgevoel ervaart.
De Carbon Ply Stabilizer, speciale high performance carbon fibers, zorgen tot slot voor meer controle en stabiliteit.

Babolat pure aero  eigenschappen
Product ID: 101354
Merk: Babolat
Gripmaat: L2, L3, L4
Kleur: Geel-zwart
Gewicht: 300gr
Balans: 32cm
Snaren: 16x19
Gamma: Babolat Pure Aero
Oppervlakte: 645cm2
Type speler: All-round
Type racket: Spin

Lees ook:

Babolat pure drive
Babolat pure drive team
Babolat pure drive lite
Babolat pure aero
Babolat pure aero team

Ga nu naar onze Babolat pure aero collectie