Babolat pure drive vanaf €69,95

Babolat Pure Drive vanaf €69,95 versus Babolat Pure Drive Plus - Tennisracket beoordelingen

In 1999 debuteerde Babolat voor het eerst met hun rackets en bracht ze in 2000 naar de VS. In eerste instantie zagen slechts enkele rechtbankspecialisten deze rackets met het zichtbare Double Line-logo op het frame. Toen meer spelers de rackets gingen gebruiken, wekte dit interesse op over wat die twee witte lijnen waren. Ga nu naar de Babolat pure drive collectie.

Een veelbelovende Amerikaanse junior genaamd Andy Roddick, die in de eerste ronde van de US Juniors Open verloor, schakelde over naar de Babolat Pure Drive Plus en won vervolgens de Eddie Herr en Orange Bowl-toernooien. Hij werd ook nauwlettend in de gaten gehouden op Wimbledon en de Fransen openden. Zijn succes had een enorme impact op de populariteit van deze rackets. In feite is het nu op elk professioneel toernooi moeilijk om een ​​Babolat Racquet niet te zien. De rackets zijn stijver, lichter en krachtiger dan het racket van de traditionele speler.

Er zijn twee soorten Babolat Pure Drive; de standaard is zeer licht met een goede racketsnelheid, maar biedt toch een bovengemiddelde stabiliteit en comfort. Deze racketstandaard vereist een bepaalde speelstijl om resultaten te krijgen. Dat is agressief spelen, hard slaan en met veel topspin. Het gewicht en de 100 vierkante inch kop van de Babolat maken hem uitnodigend voor netto spelen. De Babolat Pure Drive is effectief in het raken van plak- en schop-serve en is manoeuvreerbaar, maar toch stabiel, waardoor het een veelzijdig racket bij het serveren is. Ga nu naar de Babolat pure drive collectie.

De tweede is de Babolat Pure Drive Plus, een iets langere versie van de Pure Drive. De Babolat Plus heeft meer inhoud en pop. Grote controle, gecombineerd met een 100 vierkante inch kop en verlengde lengte, maakt de Babolat Plus een natuurlijk op het net. Je bent in staat om een ​​indrukwekkende racketkopsnelheid te genereren die resulteert in een snellere bediening. Dit racket is geboren om te serveren! De Plus vereist meer voorbereiding op retouren dan verwacht voor een 11-ounce racket. Het voordeel is dat het mogelijk is om groot te blokkeren, eerst effectief dient terug met indrukwekkende stabiliteit. De Babolat Plus is anders genoeg dan de Pure Drive om beide games te kunnen testen. Het heeft veel van dezelfde attributen met meer gewicht, meer bereik en meer kracht. Dit is een leuke tweener die bijna het racket van een speler is. Als dit jouw categorie racket is,

De Babolat Pure Drive is een solide tweener-racket met een extra draai - het Woofersysteem. Deze tule-technologie lijkt echt te werken bij het dempen van de impact van de bal op de snaren, wat zorgt voor een zeer comfortabel gevoel. Hoewel het gewicht, de balans en het swinggewicht het bij veel spelers populair maken, is het ook een geweldig 'platform'-racket om aan te passen. De Pure Drive zal 4.0-5.0 spelers het meest aanspreken, hoewel Carlos Moya en Kim Clijsters ons laten zien dat het ook geschikt is voor spelers op tourniveau. Ik moedig je aan om er een te maken voor een pure testrit. Opmerking: de greepmaten bleken ongeveer 1/2 maat groot te zijn. Ga nu naar de Babolat pure drive collectie.

Hoewel de Babolat-rackets tot de beste en meest populaire ter wereld behoren, zijn er talloze soorten rackets die speciaal zijn ontworpen voor verschillende speelstijlen en vaardigheidsniveaus. Ik werk momenteel aan een site met gratis beoordelingen van enkele van de BESTE tennisrackets voor bepaalde vaardigheidsniveaus / speelstijlen; aarzel niet om regelmatig terug te komen naar dit artikel, omdat ik van plan ben om de link heel snel te bieden! Ga nu naar de Babolat pure drive collectie.