Verzending en retourneren

A SPORT BVBA

Lichtaartseweg 216/1
2200 Herentals

BE0892.607.856
BIC GEBABEBB
IBAN BE98 0015 3367 6393

België 
 • +32 (0)14 23 32 96
 • +32 (0)475 48 52 92
Nederland:
 • +31 (0)85 30 32 863

Laagste prijsgarantie

Wij doen u werk : Ons TopTennissnaren-team is dagelijks bezig om u de concurrentieelste prijs aan te bieden in de Benelux. Indien u elders hetzelfde artikel vind met dezelfde verkoopsvoorwaarden dan betalen wij u het verschil terug en dit binnen de 30 dagen na aankoop.

Verzendkosten

 • € 3,50 verzending in BELGIE naar een parcelshop of thuisleveringsadres.
 • € 3,50 verzending in NEDERLAND naar een parcelshop of thuisleveringsadres.
 • € 0,00 als u het pakket bij ons ophaalt in de winkel - Asport bvba - gelegen op de Herentalse Tennisclub - Lichtaartseweg 216/1-2200 Herentals
 • Bezorgtijd van onze transportfirma DPD/B-Post : 2 à 3 werkdagen

Levering uit voorraad

Indien de goederen in stock zijn bij TopTennissnaren.be wordt uw pakje binnen de 2 à 3 werkdagen geleverd bij u thuis. Indien wij de goederen moeten bestellen bij onze leverancier kan de levertijd op lopen tot 5 werkdagen.

Alle artikelen op de site worden uit voorraad geleverd. Het is echter mogelijk dat een artikel niet voorradig is doordat een leverancier niet tijdig heeft geleverd. Mocht een door u besteld artikel niet onmiddellijk kunnen worden geleverd dan nemen wij zo snel mogelijk contact op om de juiste leveringstermijn door te geven.

* Enkel levering mogelijk in volgende landen: België en Nederland

DPD levering aan huis of op een adres naar keuze

Flexibele levering met Predict van DPD

DPD informeert je op voorhand per sms of e-mail over de dag van levering van je pakket. Komt die dag niet uit? Geen probleem, je kan je levering aanpassen of tot 6 werkdagen uitstellen.
Op de dag zelf word je per e-mail of sms geïnformeerd over het tijdvak van 1 uur waarin je pakket zal aankomen.

Niet thuis toen de DPD chauffeur langskwam? Je kan je pakket gaan afhalen in een Pickup parcelshop. 

Wanneer je niet thuis bent wanneer de DPD chauffeur langskomt, wordt je pakket naar een Pickup parcelshop in je buurt gebracht.
Op deze manier heb je je pakket zo snel mogelijk in je bezit en bepaal je zelf wanneer je het gaat ophalen.
De DPD chauffeur laat een mededeling in je brievenbus achter met vermelding van het adres van de Pickup parcelshop en het tijdstip vanaf wanneer je het pakket kan ophalen.
Je krijgt van DPD een e-mailbericht wanneer het pakket is aangekomen in de Pickup parcelshop.
Neem je identiteitsbewijs mee wanneer je je pakket gaat afhalen. Je krijgt 7 dagen tijd om het op te halen, daarna wordt het terug naar de afzender gestuurd.Je kan eenvoudig en zonder extra kosten een nieuwe leverpoging inplannen. Het enige dat je hiervoor nodig hebt, is de mededeling die de chauffeur voor je heeft achtergelaten en je postcode. Doe je dit voor middernacht? Dan kan DPD je pakket meestal de volgende werkdag al bezorgen.

Klik hier voor meer informatie over de levering met DPD

Pickup

Pickup is dé oplossing om gemakkelijk pakketten te ontvangen. Met een levering in een Pickup parcelshop kies je voor de zekerheid om je pakket te kunnen ophalen wanneer het jou uitkomt dankzij de flexibele openingstijden. Alle Pickup parcelshops zijn minstens van dinsdag tot zaterdag geopend. Met 1.500 Pickup parcelshops in de Benelux, en meer dan 16.000 in Europa zijn we altijd in de buurt.

Word ik op de hoogte gehouden van het levertijdstip?

DPD informeert je altijd op voorhand over de dag van levering van je pakket. Komt die dag niet uit? Geen probleem, je kan je levering tot 6 werkdagen uitstellen. Op de dag zelf word je per e-mail of sms geïnformeerd over het tijdvak van 1 uur waarin je pakket zal aankomen.

Alle nieuwe leveringsopties op een rij:

 • Pickup parcelshop – laat je pakket bezorgen in een Pickup parcelshop
 • Op een andere dag – DPD levert op een door jou gekozen dag
 • Op een ander adres – verander het adres van levering
 • Neerzettoestemming – kies een veilige locatie

Klik hier voor meer informatie over de levering met DPD

Kan ik mijn pakket volgen?

Ja, op www.dpd.be kan je de status van je pakket nagaan. Het enige wat je nodig hebt is het 14-cijferig pakketnummer.

Wat is een Pickup parcelshop?

Een Pickup parcelshop is een locatie voor het verzenden en ophalen van pakketten. Wanneer je kiest voor een levering in een Pickup parcelshop, kies je voor de zekerheid om je pakket te kunnen ophalen wanneer het jou uitkomt dankzij de flexibele openingstijden. Alle Pickup parcelshops zijn minstens van dinsdag tot zaterdag geopend. Met 1.500 Pickup parcelshops in de Benelux, zijn we altijd in de buurt. Ontdek je dichtstbijzijnde Pickup parcelshop.

Waar vind ik een Pickup parcelshop?

Klik hier en ontdek je dichtstbijzijnde Pickup parcelshop.

Retourneren

Het retourneren van bestelde goederen is uiteraard mogelijk en dit binnen 14 dagen na factuurdatum, ongebruikt en origineel verpakt kan u dit gratis retourneren.

DIT IS NIET VAN TOEPASSING voor artikels die besteld worden via een gewonnen cadeaubon. (retour niet mogelijk)
Voor een vervangend artikel kunt u een nieuwe bestelling plaatsen op de website. Na ontvangst van uw retour wordt de betaling binnen 10 werkdagen op uw bankrekening gestort.

DIT IS NIET VAN TOEPASSING voor rackets die door onze bespanservice werden bespannen in een door u gekozen snaar en gewicht.

HOE RETOURNEREN ?
U kan telefonisch (0032 14/23.32.96) of via mail (asport.sofie@telenet.be) uw retour-etiket aanvragen, dit zal u vervolgens per mail ontvangen.
Print dit retour-etiket, plak het op het de doos en geef het pakket af bij een DPD Pickup parcelshop in de buurt:

Ontdek hier je dichtstbijzijnde DPD punten:

België: https://dpdgroup.com/be/mydpd/parcel-shops/search
Nederland: https://dpdgroup.com/be/mydpd/parcel-shops/search