Solinco - Kempische Bespanservice

Hyper G

1.25

1.30

€ 25,00

GRATIS Blik Ballen

De Solinco Hyper G is een monofilament snaar voor de allround speler. Zeker voor spelers doe zoeken naar een combinatie van spin en power.
De snaar bevat een co-polyester kern en heeft een unieke vierkant vorm. Het is deze  vorm die zorgt voor extra grip op de bal, waardoor de spinmogelijkheden optimaal zijn. De stijfheid van de snaar is gemiddeld, waardoor het comfort redelijk hoog is. De nieuwe co-polyester samenstelling zorgt voor meer speelgevoel en spanningsbehoud dan de eerste generatie polyester snaren.

Tour Bite

1.25

1.30

€ 25,00

GRATIS Blik Ballen

De Solinco Tour Bite werd ook in 2018 verkozen tot snaar van het jaar. Het is een snaar voor de competitiespeler, vervaardigd uit een duurzame co-polyester. Dit zorgt voor een geweldige combinatie van spin en precisie voor spelers met lange snelle slagen. De populaire snaar biedt controle waar de snelheden van de slagen hoog zijn. De 6-hoekige structuur van de snaar zorgt voor een hoge grip op de bal en optimale controle. Het is tevens de duurzaamste snaar op de markt.

Outlast

1.25

 

€ 19,00

GRATIS Blik Ballen

De Solinco Outlast biedt goede balcontrole. Als monofilamentsnaar speelt deze snaar comfortabel, maar biedt ze uiteraard niet hetzelfde comfortniveau als een multifilamentsnaar. Doordat de snaren nauwelijks schuiven, is de Solinco Outlast een zeer duurzame snaar en biedt ze een goed spanningsbehoud. Power is niet de grootste troef van deze snaar, maar spelers met een krachtige slag weten de bal uiteraard zeer dynamisch en hard te plaatsen. 

Revolution

1.25

 

€ 22,00

GRATIS Blik Ballen

De Solinco Revolution is de meest geschikte snaar voor de betere competitiespeler. Deze co-poyester snaar biedt controle en spin en net zoals de meeste polyester snaren heeft deze snaar een hoge duurzaamheid.

Vanquish

1.30

 

€ 27,00

GRATIS Blik Ballen

De Solinco Vanquish tennissnaar is een multifilament snaar van een hoge kwaliteit. Met deze snaar zal uw arm worden beschermd tegen mogelijke blessures die kunnen opduiken bij tennissers. De Solinco Vanquish is perfect voor spelers die op zoek zijn naar balcontrole en het spelen met comfort.