Babolat pure drive 2018 €69,95

Babolat pure drive 2018 €69,95

De Babolat Pure Drive Veelgestelde vragen voordat je dit Babolat tennisracket koopt

Ben je op zoek naar een nieuw racket? Denk je dat de Babolat Pure Drive Roddick Plus de juiste is voor jou? Welnu, door deze FAQ te lezen, kunt u dat zelf bepalen. Eenmaal gelezen, begrijp je waar dit racket voor is, voor wie het gebruikt en voor welk type speler het bedoeld is. Ga nu naar de Babolat pure drive collectie.

Wat is dit racket?

Dit is de uitgebreide versie van het pure schijfracket met dezelfde naam. Het is ontworpen om de spelers meer kracht en bereik te geven bij hun schoten.

Dit tennisracket is eigenlijk iets zwaarder dan een standaardracket. Hoewel het gewichtsverschil slechts ongeveer 1/2 ons is, maakt het een groot verschil bij het willen van die machtsschoten. De keerzijde is dat het de soorten spelers beperkt die het kunnen gebruiken. Ga nu naar de Babolat pure drive collectie.

Wie gebruikt dit tennisracket?

Andy Roddick gebruikt dit racket en doet dat al sinds de Australian Open van 2006. Hij houdt van dit racket vanwege de extra kracht en het bereik dat hij krijgt bij gebruik.

Voor wie is dit tennisracket bedoeld?

Dit racket is speciaal ontworpen voor de gevorderde tot professionele speler. Dit komt door het extra gewicht en de lengte die de controle vermindert maar een groter bereik geeft.

Het is ontworpen voor de krachtige speler die graag het bereik en de extra kracht heeft om die smashes gemakkelijk over het veld te sturen.

Aan de andere kant kunnen meer gevorderde spelers die de Pure Drive-familie in het verleden te licht hebben gevonden, deze Roddick-versie een ideale pasvorm vinden. Ga nu naar de Babolat pure drive collectie.

Nu je deze FAQ over de Babolat Pure Drive hebt gelezen, heb je een beter inzicht gekregen in wat dit racket kan doen en of het geschikt is voor jou.

Spelers zoals Andy Roddick houden van de Babolat Pure Drive vanwege het bereik en de kracht erachter, maar de minder geavanceerde spelers vinden het misschien een beetje te onhandig vanwege de toegevoegde lengte en het gewicht.

Mogelijk bent u uw oude racket ontgroeid en heeft u een geavanceerder racket nodig. Omgekeerd kan het zijn dat je moet inkrimpen tot iets lichters. Hoe dan ook, bezoek [http://tennis-racket-reviews.net] met alle informatie die u nodig hebt om een ​​weloverwogen beslissing te nemen. Ga nu naar de Babolat pure drive collectie.