Welke Babolat tennisrackets zijn geschikt voor u?

Welke Babolat tennisrackets zijn geschikt voor u?

Wij zijn sterk in babolat, bullpadel racket, bullpadel vertex 2, padel racket kopen, bullpadel hack, padel racket, bullpadel wing, padel racket babolat, bullpadel k3 avant line, bullpadel kata light 2019, padel vertex 2 control.


Babolat is al meer dan honderd jaar synoniem voor tennis. Het bedrijf produceert sinds 1875 premium snaren voor tennisrackets en heeft recent een breder scala aan apparatuur en accessoires geproduceerd.

Babolat-tennissnaren worden al jaren door toptennisprofessionals, gevorderde clubspelers en beginners gebruikt. Het bedrijf staat bekend om de kenmerkende dubbele lijnen op de snaren die over de onderste helft van het racketvlak lopen en langs het zijframe van Babolat-tennisrackets. Een aantal touring-professionals die andere racketmerken onderschrijven hebben naar verluidt Babolat-snaren op hun frames gebruikt en blijven gebruiken.

Ga veder naar onze Babolat tennisrackets collectie

Juggernaut met kleiprofielen, Rafael Nadal, heeft Babolat tennisrackets en strijkers bijna uitsluitend gebruikt tijdens zijn geweldige carrière. Met de AeroPro Drive GT heeft de Spanjaard negen Grand Slams gewonnen, waaronder vijf French Open-titels. De AeroPro Drive-serie is de ultieme keuze voor gevorderde spelers. Degenen die maximale kopsnelheid en spin nodig hebben, zullen zeker profiteren van deze selectie.

Geavanceerde spelers die een allround spel hebben en hun eigen kracht kunnen genereren op basis van hun slagen, moeten de Pure Storm overwegen. Met een standaardsectie en een traditioneel frame heeft het racket een optimale gewichts- en balansverdeling. Wij zijn sterk in babolat, bullpadel racket, bullpadel vertex 2, padel racket kopen, bullpadel hack, padel racket, bullpadel wing, padel racket babolat, bullpadel k3 avant line, bullpadel kata light 2019, padel vertex 2 control.

Het Babolat Pure Drive Team is een geweldige keuze voor bijna alle spelniveaus. Een van de lichtste frames op de markt, het Pure Drive Team is perfect voor serveer- en volleyspelers. Hoewel het frame een beetje aan de stijve kant is, geeft de gepatenteerde Cortex-technologie het een comfortabel gevoel. Het frame kan een indrukwekkende hoeveelheid vermogen genereren, maar behoudt toch een goede hoeveelheid aanraking en controle.

Mid-level spelers die hun games serieus nemen, moeten de Babolat Drive Z 110 bekijken. Het racket biedt comfort en wendbaarheid en is ook uitgerust met het Cortex-systeem en de Smart Grip. Deze unieke grip is verstelbaar en voldoet aan het gewenste ergonomische gevoel van de speler.Ga veder naar onze Babolat tennisrackets collectie

Weekendstrijders met een beperkt budget moeten voor de Babolat XS 102 gaan. Het frame is gemaakt van puur grafiet en biedt een perfecte balans tussen controle en kracht.

Babolat tennisrackets hebben enkele van de technologisch meest geavanceerde frames op de markt. Spelers die hard werken om hun games te verbeteren en professionals die hun sterke punten willen maximaliseren, zullen zeker profiteren van de innovaties van Babolat. Zelfs recreatieve spelers die gewoon hun buurman willen blijven verslaan, moeten voor Babolat-tennisrackets kiezen.Ga veder naar onze Babolat tennisrackets collectie

Wij zijn sterk in babolat, bullpadel racket, bullpadel vertex 2, padel racket kopen, bullpadel hack, padel racket, bullpadel wing, padel racket babolat, bullpadel k3 avant line, bullpadel kata light 2019, padel vertex 2 control.

Ga veder naar onze Babolat tennisrackets collectie