Waarom is Solinco hyper g zo populair? Slechts €10,50

Waarom is Solinco hyper g zo populair?

Slechts €10,50


Algemene speelbaarheid: 7.5
De supporters van de tennisspeleres en Solinco-fans vonden Hyper-G een geweldige aanvulling op het arsenaal van het bedrijf. Het heeft het scherpe, stevige gevoel van Tour Bite, maar met het comfort en de pop van een krachtigere snaar

Ga nu naar onze webshop

Solinco Hyper-G is een van de meest levendige polyester snaren die de afgelopen jaren op de markt is gekomen! Deze snaar is ontwikkeld naast professionele pro's om de best mogelijke bespeelbaarheid te krijgen, en is een vierkant geprofileerde co-poly die uitzonderlijke controle en gevoel belooft.

Ik (Tom) was enthousiast om deze eens te proberen, deels omdat ik wist dat het er geweldig uit zou zien in mijn geheel zwarte Wilson Pro Staff! Toen ik het eenmaal had geregen, zag het er zeker geweldig uit; het koele zwarte frame accentueert de levendige groene tinten van de snaar.

Afgezien van esthetiek, die niet zo belangrijk zijn als het gaat om het krijgen van een bal op het veld, had ik ook een aantal geweldige dingen over Solinco gehoord. Hun naam is niet zo gangbaar als bedrijven als Babolat en Wilson, maar hun bestverkopende snaar, Tour Bite, is echt fantastisch, dus ik wilde graag aan de slag met de Hyper-G Playtest.

Van mijn onderzoek verwachtte ik een scherpe respons van het snaarbed en een aangename mix van kracht en controle.

Laten we eens kijken hoe de playtest verliep ...

VERMOGEN - 7/10

7van de 10 voor mijn vermogen is precies waar ik een polyester wil hebben. Een te elastische co-poly is gewoon irritant - vaak verliezen ze snel spanning en hebben ze vanaf het begin een overdreven trampoline-effect. Als ik een polyester koord gebruik, wil ik weten dat de bal niet op me vliegt en dat hij binnen de basislijn naar beneden duikt. Omgekeerd vind ik het niet leuk dat mijn polys te dood zijn, zoals Luxilon Big Banger Original. 

Mediavine
Solinco Hyper-G leverde echt het krachtige aspect voor mij. Het was niet super dood of levendig wat polyester snaren betreft. Ik zou zeggen dat het vergelijkbare kracht bood als RPM Blast (mijn favoriete polyester aller tijden) in termen van rauwe mph. Net als bij RPM Blast, merkte ik ook dat Hyper-G me toegang gaf tot een verborgen vermogensniveau zodra ik sneller accelereerde door mijn slagen.

Sommige snaren waarmee ik heb gespeeld, reageren niet zo goed (dit is niet goed of slecht) als je je zwaaisnelheid verhoogt, maar ik voelde dat er een goede correlatie was tussen wat ik erin stopte en uitstappen met Hyper-G .

Bij het serveren was er genoeg pop beschikbaar om de klus te klaren. Degenen die enkele van mijn andere recensies hebben gelezen, weten dat ik normaal gesproken de voorkeur geef aan een hybride, met natuurlijk gevoel in mijn hoofdsnaren als aanvulling op mijn controlegerichte racket. Ik had echter het gevoel dat ik deze string graag in een vol bed zou gebruiken als dat nodig was. Ik heb gemerkt dat deze vuistregel nuttig is voor het evalueren van tekenreeksen in het verleden bij het maken van recensies. Voor mij is het comfortabel om dit volledige bed van poly in een racket als het mijne te gebruiken, een bewijs van de uitstekende eigenschappen van Solinco Hyper-G.

CONTROLE - 8/10

Controle kwam in overvloed met Hyper-G. Op de speeldag waren we binnen. Het is altijd prettig om in deze omgeving iets van een sonische boom te creëren; de echo kan fenomenaal zijn voor je ego! Dus ging ik wat meer aan de voorkant, alleen om de snaargrenzen te verleggen en om te zien hoe het reageerde op een hogere racketsnelheid.

Mediavine
Ik was heel blij om te zien dat mijn voorpoten in de basislijn doken in plaats van lang te zeilen, en ik voelde me erg ingesloten in mijn doelen op de baan. Terwijl ik aan het spelen was, herinnerde ik me dat ik dacht: "dit moet een 9 uit 10 zijn"!

Hoewel ik graag natuurlijke darmen gebruik, ben ik ook dol op het heldere, meer gedempte gevoel van een poly en het gevoel van ultieme controle dat het je spel in een volledig bed kan geven. Hyper-G leverde zeker de goederen op dit front, omdat ik tot op de puntjes precisie op volleys tikte en de gemoedsrust dat de bal niet op me trampoline zou gaan tijdens grondslagen op de opslag.

In vergelijking met Solinco's meest populaire snaar, Tour Bite, bevindt Hyper-G zich waarschijnlijk aan de zachtere kant van het polyesterspectrum met zijn verhoogde balzakcapaciteiten. We zullen iets later aanraken, maar waar ik het meest van onder de indruk was, was dat ik geen controleverlies merkte dat zo vaak gebeurt met deze meer zakkenrollende polyesters. Dat was echt een genot om mee te maken!

DRAAI - 8/10

Ga nu naar onze webshop

Ik heb Hyper-G al een beetje vergeleken met RPM Blast in deze recensie, dus ik zal een beetje doorgaan met die gedachtegang! Net als RPM Blast had deze snaar ook uitzonderlijke spinniveaus. Het vierkante profiel van de snaar is een interessante vormkeuze in het spel van vandaag; veel snaren zijn vaak extravaganter gevormd in zeshoekige of achthoekige profielen. Het zou interessant zijn om te zien of er gemakkelijk beschikbare onderzoeken zijn tussen de verschillende vormprofielen, maar we komen niet vaak vierkante snaren tegen. Ze werken echter zeker!Mediavine
Voor mij draait het bij het slingeren met een polyester touw om het weten dat de bal op het veld blijft als ik het gas aanzet. Ik zie vaak veel lagere clubspelers die poly rijgen die niet veel natuurlijke kracht hebben en weten dat ze veel beter af zouden zijn met een multifilament snaar of natuurlijke darm. Maar vaak hebben ze geen inspraak gehad. Toen ze hun laatste set snaren in hun racket braken, zouden ze hun racket aan hun lokale stringer hebben gegeven en hen gewoon hebben gevraagd het te bespannen zonder het type of de spanning op te geven. Hun gebrek aan kennis van apparatuur beperkt hen hier, aangezien een stringer tegenwoordig gewoon een poly als standaard zal plaatsen, zo is de populariteit van de snaren.

Als je niet veel van je eigen kracht en spin produceert, zou ik deze recensie nu achterlaten en Babolat VS Team gaan bekijken. Als je dat echter doet, zul je Solinco Hyper-G geweldig vinden, hetzij in een volledige bedopstelling of een hybride opstelling.

Ik genoot vooral van het bijtende gevoel van Hyper-G, omdat de snaren de bal vastgrepen en wegschoten met een waanzinnig aantal RPM's. Gesneden plakjes en bovenste spins getrapt; ik druk mijn tegenstander diep achter de baan en laat me ingrijpen en het punt opeten.

De hoge mate van spin die deze snaar gaf, gaf me toegang om me aan te moedigen grote schommels te nemen zonder dat ik me zorgen hoefde te maken dat de bal lang zou vliegen. Voor mij is er niets vervelender in tennis dan het gevoel te hebben dat je verbinding maakt met een schot en het op je laat vliegen. Ik heb dit gevoel nooit gehad met Hyper-G.


andere zoeopdrachten zijn:

solinco hyper g 720
solinco hyper g 16
solinco hyper g 19
solinco hyper g hybrid
solinco hyper g 18 review
solinco tour bite

 

Daarom is Solinco hyper g zo populair