Vertex 02 tijdelijk 10 procent korting

Waarom Vertex 02? Binnen het superieure assortiment Pro Line van Bullpadel is het duidelijk dat de Bullpadel Vertex 02 een voorkeursplaats inneemt. Meer indien mogelijk, als we er rekening mee houden dat het het model is dat wordt gebruikt door de huidige nummer één in de mannenranglijst van de World Padel Tour, Maxi Sánchez .

Vertex 02 tijdelijk 10 procent korting 

Vertex 02 advies: Het is noodzakelijk om te benadrukken dat deze nieuwe Bullpadel Vertex 02 2020 wordt gepresenteerd als een paddle-paddle die al zijn nieuwigheden perfect combineert met de materialen en technologieën die zijn twee vorige versies al bevatten, en dat het tot nu toe zulke goede resultaten heeft opgeleverd de meest ervaren paddle-tennissers, en die een slagprofiel hebben , en die niet uitsluiten dat ze meer controle hebben over hun slagen.

> padel racket bullpadel vertex 2
> vertex 02
> bullpadel vertex 2 professional padel racket
> padel racket bullpadel vertex 2

Bullpadel Vertex 02 2020, al zijn belangrijkste nieuws
Met dit alles presenteert deze vernieuwde Vertex 02 2019 van Bullpadel twee belangrijke nieuwigheden ten opzichte van eerdere versies, zoals: De Hesacore grip en de innovatieve Custom Weight systemen .

In https://toptennissnaren.be/  met Vertex 02 hebben we al de gelegenheid gehad en sensaties ontdekken met de HesaCore-grip . Bullpadel heeft van dit laatste stuk van het jaar 2018 gebruik gemaakt om deze nieuwe HesaCore-grip afzonderlijk te verkopen, maar vanaf 2019 is de derde versie van de Bullpadel Vertex 02 het model dat als eerste in de schop zelf werd opgenomen. peddelen.

Bekijk onze padel racket bullpadel vertex 2 webshop


Waarin vertaalt dit nieuwe voorstel voor de Bullpadel HesaCore-grip zich met Vertex 02?

Vooral om het risico op letsel aan zowel de pols als de elleboog te verminderen. Iets waar elke paddelero van een derde partij enorm bang voor is. Wat deze innovatieve greep met paneelontwerp bevordert, is dat het een groter contactoppervlak biedt tussen het handvat van het blad en de hand , wat zich vertaalt in minder inspanning en de samentrekking van de vingers van de hand vermindert door wat wordt bereikt een meer vloeiende slagcyclus , en minder schadelijk.

Net als bij andere van de meest emblematische Bullpadel-padelrackets, zoals de Bullpadel Hack 2020 , bevat deze Vertex 02 2020 ook de innovatie van het Custom Weight-systeem in de grip en in de beschermer van het blad zelf. Gezien de letterlijke vertaling van deze Engelse term, zou je kunnen zeggen dat het een "aangepast gewicht" is. Onder andere woorden, en om elkaar beter te begrijpen, breng je met de Custom Weight een nieuw systeem van gewichten in de praktijk , waarvan het doel is dat je de balans en het gewicht van de handpalm zelf kunt aanpassen , gericht op de vuist en de beschermer , en zo de balans van uw schop aanpassen aan uw behoeften op een bepaald tijdstip van spelen. Koop nu Vertex 02

Bekijk onze padel racket bullpadel vertex 2 webshop

Vertex 02 tijdelijk 10 procent korting