Tour bite vanaf €11,95

Tour bite vanaf €11,95
SOLINCO TOUR BITE SOFT 12M
Het zachtere broertje van de Solinco Tour bite snaar doet zijn naam eer aan. De co-polyester snaar is, ondanks zijn kracht, met zekerheid een van de softere polyestersnaren. Dit maakt de snaar zowel geschikt voor fanatieke hobby tennissers, als voor de meer ervaren speler. Net zoals de originele Tour bite snaar, is deze soft versie ontworpen voor intense balcontrole. Bovendien zorgt de snaar voor een krachtige spin in uw slagen. De Solinco Tour bite soft is met zijn goede prijs-kwaliteitverhouding een veelgebruikte tennissnaar. Ga nu naar onze Tour bite collectie.

De beste tennissnaar van het jaar 2013/2014/2015 en 2016
Ervaren tennissers hebben de Solinco Tour bite snaren verkozen tot beste snaar van het jaar 2013/2014/2015 en 2016. Testteams ervaren, vergeleken met de originele Tour bite, een nog groter krachtvermogen in hun slagen. Om het maximale uit de snaar te halen, wordt dan ook een krachtigere slageigenschap van de speler vereist. Met deze snaar bent u verzekerd van extreme controle en een sublieme spin in uw slagen.

Het zachtere broertje van de Solinco Tour bite snaar doet zijn naam eer aan. De co-polyester snaar is, ondanks zijn kracht, met zekerheid een van de softere polyestersnaren. Dit maakt de snaar zowel geschikt voor fanatieke hobby tennissers, als voor de meer ervaren speler. Net zoals de originele Tour bite snaar, is deze soft versie ontworpen voor intense balcontrole. Bovendien zorgt de snaar voor een krachtige spin in uw slagen. De Solinco Tour bite soft is met zijn goede prijs-kwaliteitverhouding een veelgebruikte tennissnaar.
De beste tennissnaar van het jaar 2013/2014/2015 en 2016
Ervaren tennissers hebben de Solinco Tour bite snaren verkozen tot beste snaar van het jaar 2013/2014/2015 en 2016. Testteams ervaren, vergeleken met de originele Tour bite, een nog groter krachtvermogen in hun slagen. Om het maximale uit de snaar te halen, wordt dan ook een krachtigere slageigenschap van de speler vereist. Met deze snaar bent u verzekerd van extreme controle en een sublieme spin in uw slagen. Ga nu naar onze Tour bite collectie.

SOLINCO TOUR BITE 200M ( SNAAR VAN JAAR 2019) +15 GRATIS WONDERGRIPS
De Solinco tour bite is verkozen tot snaar van het jaar in 2016, 2017 en 2019
De Solinco Tour bite is een nieuw ontwikkelde, krachtige en veelzijdige co-polyester tennissnaar ontworpen om extreme kracht en intense spin te genereren. De Solinco Tour bite is de meest populaire snaar uit de Solinco gamma, vele topspelers gebruiken deze geweldige snaar!!!
Koop deze tennissnaar, een absolute aanrader!!

SOLINCO TOUR BITE DIAMOND ROUGH 12M
De Solinco Tour Bite Rough Diamond is duidelijk bedoeld om top-spin spelers. De textuur en stijfheid van de snaar zullen u helpen de tegenstander. te verslaan. Voor ervaren spelers op zoek naar een krachtige snaar, is deze snaar zeer geschikt. Ga nu naar onze Tour bite collectie.

SOLINCO TOUR BITE DIAMOND ROUGH 200M
De Solinco Tour Bite Diamond Rough is duidelijk bedoeld om top-spin spelers. De textuur en stijfheid van de snaar zullen u helpen de tegenstander. te verslaan. Voor ervaren spelers op zoek naar een krachtige snaar, is deze snaar zeer geschikt. Ga nu naar onze Tour bite collectie.