Topspinssnaren vanaf €95,00

Bekijk onze collectie topspinssnaren vanaf €95,00

LUXILON ALU POWER
Altijd al eens willen uithalen met de Luxilon Alu power ? Deze topspin tennissnaar is op snarengebied niet voor niets de meest gebruikte op de ATP-tour. De snaar combineert een zeer goede duurzaamheid, controle, power, spin, die wordt verkregen door de grote dynamische elasticiteit. Onder andere de snaar van Nikolay Davydenko.
Deze tennissnaar is een absoute aanrader voor de competitiespeler die houdt van power, duurzaamheid en controle.

LUXILON ALU POWER LIME
Altijd al eens willen uithalen met de Luxilon Alu power? Deze tennissnaar is op snarengebied niet voor niets de meest gebruikte op de ATP-tour. De snaar combineert een zeer goede duurzaamheid, controle, power, spin, die wordt verkregen door de grote dynamische elasticiteit. Onder andere de snaar van Nikolay Davydenko. Nu verkrijgbaar in de kleur Lime.
Deze tennissnaar is een absoute aanrader voor de competitiespeler die houdt van power, duurzaamheid en controle.Ga nu naar onze Topspinssnaren collecties

LUXILON ALU POWER SOFT
De Luxilon Alu Power Soft snaar heeft dezelfde eigenschappen als de Alu Power, maar is iets flexibeler, zodat u een groter comfort en een beter gevoel heeft tijdens het spelen.
Effect en precisie worden met deze snaar bereikt!

LUXILON ALU POWER ROUGH
Op zoek naar een tennissnaar die garant staat voor zowel kracht, optimale balcontrole en hoge duurzaamheid? Koop de Luxilon Alu Power Rough!!! Deze snaar is een monifilament polyester snaar uit de familie van de Luxilon Alu Power collectie.
Het verschil tussen de Luxilon Alu Power is dat de Luxilon Alu Power Rough voorzien is van een ruwe coating die zorgt voor extra topspin.
Deze topper op snarengebied is niet voor niets de meest gebruikte snaar op de ATP-tour. Ga nu naar onze Topspinssnaren collecties

LUXILON TIMO
De Luxilon Timo heeft een dunnere doorsnede en daardoor meer gevoel dan de andere Big Bangers. Daarnaast is spin spelen ook een stuk makkelijker.
Zijn karakteristieke eigenschappen heeft de snaar te danken aan het speciale materiaal (Titanium & Molybdenum) dat tevens gebruikt wordt in de luchtvaart.
Topsnaar die iedere wedstrijdspeler geprobeerd moet hebben!

LUXILON LXN SMART
Voordelen voor de speler : Controle - Duurzaamheid - Gevoel Controle en spin
Deze Luxilon Smart snaar biedt een unieke structuur die zich aan uw slagintensiteit aanpast. Wil je hard slaan om je tegenstander te verbazen, dan zal deze snaar verstijven en meer controle bieden voor precieze en krachtige ballen. De ronde vorm van de snaar verzekert tevens goede mogelijkheden tot spin.
Levensduur: Deze monofilamentsnaar biedt een goede levensduur en garandeert vele uren speelplezier. Echter is deze snaar niet de beste keuze voor ware snarenslopers. Gevoel en comfort Wil je meer gevoel brengen in je slag en de beste speelervaring genieten, dan wordt de LXN Smart tennissnaar soepeler. Type speler : de veelzijdige tennisser met een beter speelniveau die op zoek is naar een flexibele snaar die zich aanpast aan zijn spel.Ga nu naar onze Topspinssnaren collecties

LUXILON 4G
De Luxilon 4 G tennissnaar is een legendarische snaar voor de combinatie van power en spin. De 4G houdt 30% beter de spanning vast, is duurzamer en heeft betere speeleigenschappen dan andere generatie Luxilon tennissnaren. Daarnaast bespant de snaar zeer gemakkelijk.
Dat de 4G een regelrechte sensatie is, blijkt wel uit het feit dat vele internationale topspelers midden in het tennisseizoen van 2012 zijn overgestapt op deze snaar! En dat zijn niet de minste namen!
Onder andere Kei Nishikori (ATP-17), Alexandr Dolgopolov (ATP-20), Grigor Dimitrov (ATP-60), Venus Williams (5-voudig Wimbledon kampioene) en Serena Williams (23-voudig Grand Slam kampioene) zijn overgestapt. De Amerikaanse speelt momenteel misschien wel haar beste tennis ooit met de 4G van Luxilon.

LUXILON 4G SOFT
De Luxilon 4G Soft snaar heeft dezelfde kenmerken als de 4G, maar is iets flexibeler. Dit zorgt voor meer comfort tijdens het spelen en voorkomt dus blessures aan de arm. De 4G Soft biedt uitstekend behoud van spanning en een uitstekende controle.
Het is een ideale snaar voor de gemiddelde en gevorderde speler op zoek naar een krachtige snaar. Ga nu naar onze Topspinssnaren collecties

LUXILON 4G ROUGH
Deze snaar is geweven voor extra grip. Het heeft een ruw oppervlak en een grotere flexibiliteit voor nog meer vermogen. Verbeterde snaar die de spanning vasthoudt.

LUXILON M2 PRO
De Luxilon M2 Pro 200M is een snaar die alle voordelen van een multi en monofilament constructie bevat in één snaar.
De M2 Pro snaar van Luxilon is de eerste snaar met een variabele flex: meer controle op de harde slagen, meer comfort op zachte slagen en bovendien biedt de snaar extra duurzaamheid.

LUXILON SAVAGE
De Savage is een snaar die bedoeld is voor de echte hardhitters die graag met de nodige spin spelen. Dankzij de 6-hoekige structuur is het mogelijk met veel topspin te slaan. Deze polyester snaar, bij uitstek geschikt voor de betere en veeleisende spelers, heeft veel duurzaamheid en controle. We raden aan de snaar ongeveer 10% minder hard te bespannen.

LUXILON SAVAGE LIME
De Savage is een snaar die bedoeld is voor de echte hardhitters die graag met de nodige spin spelen. Dankzij de 6-hoekige structuur is het mogelijk met veel topspin te slaan. Deze polyester snaar, bij uitstek geschikt voor de betere en veeleisende spelers, heeft veel duurzaamheid en controle. We raden aan de snaar ongeveer 10% minder hard te bespannen.

Ga nu naar onze Topspinssnaren collecties