Topspin Pro vanaf €128,00 Nu -10% korting

WAT IS TOPSPIN PRO?

Met TopSpinPro kun je dezelfde beweging ongeveer 50 keer per minuut herhalen. Bekijk hier de Topspin Pro collectie. 

Herhaling is de beste leraar en helpt je om er een gewoonte van te maken, waardoor het gemakkelijker wordt om de tennisbal in het spel te laten draaien.

Topspin Pro is een echt essentieel apparaat om topspin te leren of te ontwikkelen. De bovenste werveling geeft de tennisbal snelheid, waardoor de bal sneller je tegenstander bereikt. Deze topspin trainer laat je precies voelen wat je moet doen om een goede topspin te creëren en zo de bal te draaien in plaats van hem gewoon te raken. Met Topspin Pro herhaal je de oefening ongeveer 50 keer per minuut, zodat je deze snel onder de knie krijgt.

TopSpin Pro Tennis Review

Als je worstelt met het raken van topspin, is dit bericht misschien het antwoord op je topspin-problemen. Daarin geef ik mijn eerlijke beoordeling van de Topspin Pro. Vergeet niet de video te bekijken die ik heb gemaakt om hem in actie te zien!

.
Wat is de Topspin Pro precies, lees verder

De Topspin Pro is een tennistrainingsapparaat dat speciaal is ontworpen om spelers te helpen bij het ontwikkelen van topspin.

Voor zover ik weet, kwam de Topspin Pro in 2015 op de markt en is sindsdien goed ontvangen door tenniscoaches en enthousiastelingen over de hele wereld. Het is een eenvoudige machine, maar zeer effectief in het onderwijzen van topspin. Bekijk hier de Topspin Pro collectie.

Het bedrijf beweert dat het kan worden gebruikt door kinderen van 5 jaar en ouder. Dat betekent echt iedereen die tennis speelt, zelfs volwassenen. Hé, we moeten allemaal oefenen, nietwaar?

Maar serieus, ik vind de Topspin Pro zelfs handig voor een gevorderde speler zoals ik. Het versterkt gewoon het juiste swingpad voor topspin. En ik hou van topspin. Bekijk hier de Topspin Pro collectie.

Ik vind het ook een geweldige tool voor beginners, maar ook gemiddelde spelers zullen er mee verbeteren. Ik gebruik de Topspin Pro voornamelijk met mijn jongere studenten, die in de leeftijd van 10-15 jaar oud zijn.

Elke keer als ik het naar de rechtbank breng, ben ik altijd verbaasd hoe kinderen erop reageren. Op het eerste gezicht verdringen ze zich nieuwsgierig rond de Topspin Pro. Ze vragen me: 'Wat is dat?' Het kost me maar twee minuten om ze een antwoord te geven en te laten zien hoe het werkt.

Binnen enkele seconden kopiëren ze me en slaan met topspin. Als ze dat in het begin niet doen, is het gemakkelijk om hun rackets te pakken en deze in het juiste zwenkpad te verplaatsen. Dit doet elke keer de truc.

Er is letterlijk nooit één kind geweest dat de bal niet naar voren kon laten draaien. In mijn ervaring zijn alle kinderen en volwassenen volledig in staat om topspin te halen. In theorie, als ze voorwaartse balrotatie op de Topspin Pro kunnen produceren, kunnen ze dat doen tijdens daadwerkelijke treffers in de praktijk en wedstrijden.

Hoe de Topspin Pro werkt

De Topspin Pro is ontworpen om de gebruiker direct feedback te geven, wat ik geweldig vind. Het doet dit door een echte tennisbal op te hangen aan een dunne staaf waardoor deze naar voren kan draaien. Bekijk hier de Topspin Pro collectie.

De machine wordt gebruikt door naar voren te staan ​​en de bal te slaan met een tennisracket. Als de bal correct wordt geraakt, draait hij naar voren, waardoor een topspin ontstaat. Indien niet correct geslagen, vindt er geen rotatie op de bal plaats.

Dat is echt alles. De machine heeft geen opties, behalve dat de bal ongeveer 20 cm naar voren kan bewegen of niet nadat hij is geraakt. Ik geef er de voorkeur aan dat de bal naar voren beweegt in plaats van op zijn plaats te blijven.

De Topspin Pro kan worden aangepast voor elke lengte persoon, van kind tot volwassen volwassene. De afstelpen is zeer eenvoudig te gebruiken en heeft slechts enkele seconden nodig om omhoog of omlaag af te stellen.

Dit innovatieve leermiddel kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Voor mij is het een van de beste indoor tennis trainingstoestellen op de markt.

Je kunt topspin leren spelen in je woonkamer als je wilt! Dat is cool.

Ik vind de Topspin Pro duurzaam en heb sinds de aankoop geen problemen ondervonden. Ik heb het behoorlijk hard geslagen en het is nooit omgevallen. De drie statiefpoten waarop het staat, zijn sterk en stabiel.

Hoe leert de Topspin Pro Topspin?
Het leert topspin door de gebruiker te dwingen het tennisracket in een laag tot hoog zwenkpad te verplaatsen. Dit wordt bereikt door de schouder-, elleboog- en polsgewrichten in combinatie met elkaar te gebruiken. Bekijk hier de Topspin Pro collectie.

Als de bal eerst op de onderkant wordt geslagen en verder wordt geborsteld, zal de bal naar voren draaien. Dit is hoe alle topspin-shots worden bereikt in tennis, of dit nu op de forehand, de backhand of de serve is.

Rackethoek is ook belangrijk voor topspin. Het gezicht moet bij contact iets gesloten zijn, wat makkelijker gezegd dan gedaan is. De Topspin Pro is gebouwd met dit in gedachten.

Volgens de website van Topspin Pro moet de hoek van het racketvlak bij contact midden tot hoog 70 zijn. Federer slaat bijvoorbeeld met een racketgezicht van 79 graden en Nadal 76.

De mesh-schermen zijn in deze hoek ontworpen, waardoor de speler gedwongen wordt er langs te slaan om een ​​topspin te creëren. Maar neem mijn woorden niet aan. Hier zijn de exacte woorden van het bedrijf over hoe het topspin leert:

Het scherm weerspiegelt de vereiste rackethoekhoek en dwingt exacte biomechanica af van moderne topspin-grondslagen - zoals gezien door de professionele spelers van vandaag. Bekijk hier de Topspin Pro collectie.

Als ik de Topspin Pro aan mijn studenten laat zien, laat ik ze zien hoe ik mijn racketvlak op het mesh-scherm uitlijn. Als het eenmaal is uitgelijnd, bevindt het zich nu in de perfecte hoek om topspin te genereren.

Vanaf daar hoef ik alleen maar laag naar hoog te slingeren en van onder de bal te borstelen. Voila, instant topspin! Vervolgens laat ik mijn studenten slingeren en een paar minuten op elke vleugel doen - voorhand en backhand.

Ik zie zeker een verschil in de slagen van mijn studenten na het gebruik van de Topspin Pro. Nadat ze het apparaat slechts een paar minuten hebben gebruikt, hebben ze tijdens het oefenen meer topspin op hun foto's.

Het nieuwe hoekvlak en het zwaaipad dat ze leren, moeten echter worden versterkt. Na 10-15 minuten gaan ze misschien terug naar hun oude swing, die geen topspin genereert.

Als ik dat zie gebeuren, zet ik ze terug op de Topspin Pro. Om die reden is het een goed idee om studenten er voor elke oefensessie een paar minuten mee te laten oefenen.

Zelfs twee of drie keer de Topspin Pro gebruiken in een uur oefenen is prima. Het duurt maar een paar minuten om de swing te versterken.

Waarom is Topspin belangrijk?
Topspin is om verschillende redenen belangrijk bij tennis.

Ten eerste helpt het de bal in het spel te houden. De voorwaartse spin op de bal zorgt ervoor dat er meer druk op de bal wordt opgebouwd, waardoor deze naar beneden wordt gedwongen. Dit is van cruciaal belang bij het maken van snelle opnamen. De voorwaartse rotatie van de bal dwingt hem naar de baan. Zonder topspin hebben harde platte schoten een kleine marge om op het veld te blijven. Maar met topspin zijn de marges veel hoger.

Topspin maakt de bal ook moeilijker te volley aan het net. Dit komt door het dompelende effect dat de bal heeft met topspin. Ballen die dippen zijn moeilijk te volleyballen. De reden is dat ze onder het net vallen en dichtbij de grond moeten worden geslagen.Bekijk hier de Topspin Pro collectie.

Bovendien is het moeilijker om een ​​bal met zware spin te beheersen. Veel spin resulteert er vaak in dat de bal van het racket van de tegenstander “vliegt”. Dit is een andere reden waarom serve en volley zo moeilijk is in het moderne moderne tijdperk van polyesterkoorden en ruimtetijdperkachtige rackets.
Een andere reden om topspin te raken, is netto klaring. Ballen die met zware topspin zijn geslagen, kunnen hoger worden geraakt, wat meer netto marge oplevert. Als een speler alleen plat raakt, moet de bal met een lagere snelheid worden geslagen, dichter bij het net of beide. Topspin zorgt voor zoveel meer veelzijdigheid in de slagen van een speler.
Als je naar het moderne spel van vandaag kijkt, slaan spelers harder dan ooit. De marges voor fouten zijn zo klein dat spelers het zich niet kunnen veroorloven om te slaan zonder grote hoeveelheden spin op de bal.

Waarom de Topspin Pro werkt

Klik op de afbeelding om de huidige prijzen op Amazon.com te controleren.
Elke goede junior-speler waarmee ik heb geslagen, heeft een geweldige topspin op de bal. Hoewel topspin een gemakkelijk concept is om uit te leggen (van laag naar hoog zwaaien en aan de onderkant van de bal poetsen), is het niet eenvoudig om te doen. Als dat zo was, zou een apparaat als de Topspin Pro niet zijn gemaakt. Bekijk hier de Topspin Pro collectie.

Ik merk dat de meeste beginnende en gemiddelde spelers worstelen met het gebruik van hun pols om topspin te produceren. Ze komen ook niet zo vaak van onder de bal als zou moeten. Het doen van deze componenten, naast de racketsnelheid, genereert een serieuze topspin.

De Topspin Pro leert dit alles voor mij. Als de speler zijn pols niet gebruikt en de bal van onderaf slaat, zal de bal niet draaien. In plaats van dit allemaal handmatig te leren, hoef ik alleen maar de Topspin Pro in te stellen en de kinderen het te laten doen.

Ik wil benadrukken dat ook volwassenen er baat bij zullen hebben. Ik heb een paar beginnende volwassen studenten waarmee ik de Topspin Pro gebruik. Ik vind dat het volwassenen even goed helpt. Ik vind het verbazingwekkend dat het zo lang duurde om zo'n eenvoudig concept op de markt te brengen. Ik ben echter blij dat het zo is.

Enkele nadelen van The Topspin Pro
Je hebt me tot nu toe veel uitstekende dingen horen zeggen over de TopSpin Pro. Hoewel ik er een heb en deze zonder problemen met mijn studenten gebruik, wil ik een paar minpunten bespreken waar u op moet letten. Ik zal ze hieronder opsommen. Bekijk hier de Topspin Pro collectie.

Transporteerbaarheid - De Topspin Pro kan een beetje lastig te vervoeren zijn. Het kan tot nu toe alleen worden ingetrokken. Dit is een klein nadeel voor mij alleen als ik het naar de tennisbanen breng. Als ik het thuis gebruik, is het helemaal geen probleem.

Bruikbaarheid - De Topspin Pro is geweldig om topspin te leren, maar na een paar minuten kan het eentonig worden. Je kunt maar zo vaak op de bal poetsen. Om deze reden raad ik aan om het een paar minuten op de voorhand te gebruiken en een paar minuten op de backhand per gebruik. Het is veel beter om regelmatig korte, consistente trainingssessies met de TopSpin Pro te hebben in plaats van af en toe lange trainingssessies.

Slijtage - Ik heb persoonlijk geen problemen ondervonden met het apparaat sinds ik het heb gekocht. Maar ik heb de recensies op Amazon doorgenomen en een paar mensen hebben gezegd dat de pin gemakkelijk uitvalt of dat ze problemen hadden met de mesh-stof of de bungees die hem op zijn plaats houden. Op het moment dat dit bericht werd geschreven, werden deze claims vermeld in 3 van de 67 beoordelingen in totaal. Mijn studenten en ik hebben de Topspin Pro persoonlijk rondgemept alsof het een pinata is en het is nog steeds zo goed als de eerste dag dat ik het kreeg. Je kunt mijn foto's en mijn recensie zien. De Topspin Pro erin is precies die ik heb gebruikt met mijn studenten. Naar mijn mening houdt het vrij goed tegen slijtage, dus ik zou me er geen zorgen over maken. Bekijk hier de Topspin Pro collectie.

Uiteindelijke conclusie
Als je een beginner of een gemiddelde speler bent die worstelt met tennis topspin, is de Topspin Pro een uitstekende trainingstool. Ik kan geen beter trainingsapparaat bedenken om je te helpen topspin te halen.

Als je de Topspin Pro koopt voor een kind of een junior speler, denk ik dat het zeer nuttig zou zijn voor hun spel. Voor uw gemak kunt u deze in uw garage of thuis laten. Het is absoluut niet nodig om naar de rechtbank te gaan. Uw kind kan er thuis mee oefenen wanneer ze maar willen.

Als je al een goede topspin hebt, dan heb ik het gevoel dat de Topspin Pro niet nodig is. Het is echt geen tool voor gevorderde spelers, hoewel het geen kwaad kan om door één gebruikt te worden. Ik gebruik het persoonlijk graag om de perfecte rackethoek voor topspin te versterken.

De kosten van het apparaat zijn niet goedkoop. U kunt een privétennisles nemen voor dezelfde kosten als de TopSpin Pro. Ik zag de aankoop van mij als een investering. Ik zal het nog jaren hebben en het zal al mijn studenten helpen.

Als je een ouder bent die het voor je kind koopt, denk ik dat het een goede investering is in de tenniscarrière van je kind. Als je een tenniscoach bent, raad ik je ten zeerste aan om het te kopen voor gebruik met je studenten, zoals ik.

Als u een beginner of halfgevorderde bent, overweeg dan wat u bereid bent te betalen om uw slagen te verbeteren. Voor sommigen is het het waard, voor anderen niet. Bekijk hier de Topspin Pro collectie.