TopSpin Pro Tennis vanaf €128,00

TopSpin Pro Tennis vanaf €128,00

Als je moeite hebt om topspin te raken, kan dit bericht het antwoord zijn op je topspin-problemen. Daarin geef ik mijn eerlijke beoordeling van de Topspin Pro. Vergeet niet de video te bekijken die ik heb gemaakt om hem in actie te zien!

Klik op de afbeelding om de huidige prijzen op Amazon.com te bekijken.

Wat is precies de Topspin Pro?

De Topspin Pro is een tennistrainingstoestel dat speciaal is ontworpen om spelers te helpen bij het ontwikkelen van topspin. Ga nu naar onze Topspin Pro collectie

Voor zover ik weet, kwam de Topspin Pro in 2015 op de markt en wordt sindsdien goed ontvangen door tenniscoaches en enthousiasten over de hele wereld. Het is een eenvoudige machine maar zeer effectief in het onderwijzen van topspin.

Het bedrijf beweert dat het kan worden gebruikt door kinderen van 5 jaar en ouder. Dat betekent echt iedereen die tennis speelt - zelfs volwassenen. Hé, we moeten allemaal oefenen, toch?

Maar serieus, ik vind de Topspin Pro zelfs nuttig voor een gevorderde speler zoals ik. Het versterkt eenvoudig het juiste zwenkpad voor topspin. En ik hou van topspin.

Ik vind het ook een geweldig hulpmiddel voor beginners, maar tussenliggende spelers zullen er ook mee verbeteren. Ik gebruik de Topspin Pro voornamelijk met mijn jongere studenten, die variëren in leeftijd van 10-15 jaar oud.Ga nu naar onze Topspin Pro collectie

Elke keer als ik het voor de rechtbank breng, ben ik altijd verbaasd hoe kinderen erop reageren. Op het eerste gezicht verdringen ze zich op nieuwsgierige wijze rond de Topspin Pro. Ze vragen me: "Wat is dat?" Het kost me maar twee minuten om ze een antwoord te geven en te laten zien hoe het werkt.

Binnen enkele seconden kopiëren ze me en slaan ze met topspin. Als ze dat in het begin niet doen, is het gemakkelijk om hun rackets te pakken en in het juiste zwenkpad te verplaatsen. Dit lukt elke keer.

Er is letterlijk nooit één kind geweest dat de bal niet naar voren kon laten draaien. Mijn ervaring is dat alle kinderen en volwassenen volledig in staat zijn om topspin te bereiken. In theorie, als ze voorwaartse balrotatie op de Topspin Pro kunnen produceren, kunnen ze dit doen tijdens daadwerkelijke hits in de praktijk en wedstrijden. Ga nu naar onze Topspin Pro collectie

Hoe de Topspin Pro werkt?

Klik op de afbeelding om de huidige prijzen op Amazon.com te bekijken. De Topspin Pro is ontworpen om directe feedback te geven aan de gebruiker, waar ik dol op ben. Het doet dit door een echte tennisbal op te hangen aan een dunne staaf waardoor deze naar voren kan draaien.

De machine wordt gebruikt door ervoor te staan ​​en de bal met een tennisracket te slaan. Als de bal correct wordt geslagen, draait deze naar voren waardoor een topspin ontstaat. Indien niet correct geslagen, vindt er geen rotatie op de bal plaats.

Dat is echt alles wat er is. De machine heeft geen opties, behalve dat de bal ongeveer 8 centimeter vooruit kan bewegen of niet nadat hij is geraakt. Ik geef de voorkeur aan de bal om vooruit te gaan in plaats van op zijn plaats te blijven.

De Topspin Pro kan worden aangepast voor elke lengte persoon, van kind tot volwassene. De afstelpen is zeer eenvoudig te gebruiken en vereist slechts enkele seconden om omhoog of omlaag af te stellen. Ga nu naar onze Topspin Pro collectie

Dit innovatieve leermiddel kan binnen of buiten worden gebruikt. Voor mij is het een van de beste indoor tennis trainingstoestellen op de markt.
Je kunt leren topspin te raken in je woonkamer als je wilt! Dat is cool.
Ik vind de Topspin Pro duurzaam en heb sinds de aanschaf geen problemen ondervonden. Ik heb het behoorlijk hard geslagen en het is nooit gevallen. De drie statiefpoten waarop het staat, zijn sterk en stabiel.

Hoe leert de Topspin Pro Topspin?
Het leert topspin door de gebruiker te dwingen het tennisracket in een laag naar hoog swingpad te verplaatsen. Dit wordt bereikt door de schouder-, elleboog- en polsgewrichten in combinatie met elkaar te gebruiken.

Als de bal eerst aan de onderkant wordt geraakt en wordt geborsteld, draait de bal naar voren. Dit is hoe alle topspin-schoten worden bereikt in tennis, of op de forehand, de backhand of de serve. Ga nu naar onze Topspin Pro collectie

Rackethoek is ook belangrijk voor topspin. Het gezicht moet enigszins gesloten zijn bij contact, wat gemakkelijker gezegd is dan gedaan. De Topspin Pro is gebouwd met dit in gedachten.

Volgens de website van Topspin Pro moet de hoek van het racketvlak bij contact in de midden tot hoge jaren '70 liggen. Bijvoorbeeld, Federer slaat met een 79-graden racketgezicht en Nadal 76.

De gaasschermen zijn in deze hoek ontworpen, waardoor de speler er langs moet slaan om een ​​topspin te maken. Maar begrijp mijn woorden niet. Hier zijn de exacte woorden van het bedrijf over hoe het topspin leert: Ga nu naar onze Topspin Pro collectie

Het scherm weerspiegelt de vereiste hoek van het racket en dwingt exacte bio-mechanica van moderne topspin grondslagen - zoals te zien door professionele spelers van vandaag.

Wanneer ik de Topspin Pro aan mijn studenten laat zien, laat ik ze zien hoe ik mijn racketgezicht in lijn breng met het gaasscherm. Als het eenmaal is uitgelijnd, staat het nu in de perfecte hoek om een ​​topspin te genereren.

Vanaf daar hoef ik alleen maar van laag naar hoog te slingeren en van onder de bal te borstelen. Voila, onmiddellijke topspin! Vervolgens laat ik mijn studenten slingeren en een paar minuten op elke vleugel doen - voorhand en backhand.

Ik zie absoluut een verschil in de slagen van mijn studenten na het gebruik van de Topspin Pro. Nadat ze het apparaat slechts een paar minuten hebben gebruikt, hebben ze tijdens de oefening meer topspin op hun opnamen. Ga nu naar onze Topspin Pro collectie

Het nieuwe hoekvlak en het zwenkpad dat ze leren, moet echter worden versterkt. Na 10-15 minuten kunnen ze teruggaan naar hun oude swing, die geen topspin genereert.

Wanneer ik dat zie gebeuren, plaats ik ze terug op de Topspin Pro. Daarom is het een goed idee om studenten een paar minuten voor elke oefensessie ermee te laten oefenen.

Zelfs het gebruik van de Topspin Pro twee of drie keer in een oefening van een uur is prima. Het duurt slechts een paar minuten om de swing te versterken. Ga nu naar onze Topspin Pro collectie

Waarom is Topspin belangrijk?
Topspin is om verschillende redenen belangrijk bij tennis.

Ten eerste helpt het de bal in het spel te houden. De voorwaartse draaiing op de bal zorgt ervoor dat er meer druk bovenop de bal wordt opgebouwd, waardoor deze naar beneden wordt gedwongen. Dit is van cruciaal belang bij het maken van snelle opnamen. De voorwaartse rotatie van de bal dwingt hem het veld in. Zonder topspin hebben harde platte shots een kleine marge om in de rechtbank te blijven. Maar met topspin zijn de marges veel hoger.

Topspin maakt de bal ook moeilijker om te volleyten op het net. Dit komt door het dipeffect dat de bal heeft met de topspin. Ballen die dip zijn moeilijk te volley. De reden is dat ze onder het net vallen en dicht bij de grond moeten worden geslagen.
Bovendien is het moeilijker om een ​​zware bal te beheersen. Veel spin resulteert er vaak in dat de bal van het racket van de tegenstander 'vliegt'. Dit is nog een reden waarom serveren en volleyballen zo moeilijk is in het moderne tijdperk van polyester snaren en rackets die lijken op ruimtetijdperk.
Een andere reden om topspin te raken is nettoklaring. Ballen geslagen met zware topspin kunnen hoger worden geraakt, wat meer netto marge oplevert. Wanneer een speler alleen vlak raakt, moet de bal met minder snelheid worden geslagen, dichter bij het net of beide. Topspin zorgt voor zoveel meer veelzijdigheid in de slagen van een speler. Ga nu naar onze Topspin Pro collectie

Als je naar het moderne spel van vandaag kijkt, raken spelers harder dan ooit. De foutmarges zijn zo klein dat spelers het zich niet kunnen veroorloven om te slaan zonder veel spin op de bal.

Waarom de Topspin Pro werkt

Klik op de afbeelding om de huidige prijzen op Amazon.com te bekijken. Elke goede junior speler met wie ik heb geslagen heeft een geweldige topspin op de bal. Hoewel topspin een eenvoudig concept is om uit te leggen (zwaaien van laag naar hoog en borstel aan de onderkant van de bal), is het niet eenvoudig om te doen. Als dat zo was, zou een apparaat als de Topspin Pro niet zijn gemaakt.

Ik vind dat de meeste beginnende en gemiddelde spelers worstelen met het gebruik van hun pols om topspin te produceren. Ze komen ook niet zo veel van onder de bal als ze zouden moeten. Het doen van deze componenten genereert naast racketsnelheid een serieuze topspin.

De Topspin Pro leert dit alles voor mij. Als de speler zijn pols niet gebruikt en de bal van onderaf raakt, zal de bal niet draaien. In plaats van dit alles handmatig te onderwijzen, hoef ik alleen de Topspin Pro in te stellen en de kinderen het te laten doen. Ga nu naar onze Topspin Pro collectie

Ik wil benadrukken dat ook volwassenen ervan zullen profiteren. Ik heb een paar beginnende volwassen studenten met wie ik de Topspin Pro gebruik. Ik vind dat het volwassenen even goed helpt. Ik vind het verbazingwekkend dat het zo lang duurde voordat dit concept op de markt kwam. Ik ben blij dat het dat wel heeft gedaan.

Enkele nadelen van The Topspin Pro
Je hebt me tot nu toe veel uitstekende dingen over de TopSpin Pro horen zeggen. Hoewel ik er zelf een heb en deze zonder problemen met mijn studenten gebruik, wil ik een paar minpunten aanpakken waarvan je op de hoogte moet zijn. Ik zal ze hieronder opsommen.

Transporteerbaarheid - De Topspin Pro kan een beetje lastig zijn om te vervoeren. Het kan alleen tot nu toe intrekken. Dit is een klein nadeel voor mij alleen als ik het meenemen naar de tennisbanen. Als ik het thuis gebruik, is het helemaal geen probleem. Ga nu naar onze Topspin Pro collectie

Bruikbaarheid - De Topspin Pro is uitstekend in het onderwijzen van topspin, maar na een paar minuten gebruik kan het eentonig worden. Je kunt maar zo vaak op de bal poetsen. Om deze reden adviseer ik het een paar minuten op de voorhand te gebruiken en een paar minuten op de backhand per gebruik. Het is veel beter om regelmatig korte, consistente trainingssessies met de TopSpin Pro te houden in plaats van af en toe lange trainingssessies.

Slijtage - Ik heb persoonlijk geen problemen meer ondervonden met het apparaat sinds ik het heb gekocht. Maar ik heb de beoordelingen op Amazon doorgenomen en een paar mensen hebben gezegd dat de pin gemakkelijk eruit valt of dat ze problemen hadden met het gaasweefsel of de bungees die hem op zijn plaats houden. Vanaf het schrijven van dit bericht, werden deze claims vermeld in 3 van de 67 totale beoordelingen. Mijn studenten en ik hebben persoonlijk de Topspin Pro rondgedraaid alsof het een pinata is en het is nog steeds zo goed als de eerste dag dat ik het kreeg. U kunt mijn foto's en mijn recensie zien. De Topspin Pro in hen is exact dezelfde die ik met mijn studenten heb gebruikt. Naar mijn mening is het vrij goed bestand tegen slijtage, dus ik zou me er geen zorgen over maken.

Topspin Pro Uiteindelijke conclusie
Als je een beginnende of gevorderde speler bent die worstelt met tennis topspin, is de Topspin Pro een uitstekende trainingstool. Ik kan geen beter trainingsapparaat bedenken om je te helpen bij het bereiken van topspin.

Als je de Topspin Pro voor een kind of een junior-speler koopt, denk ik dat het zeer nuttig is voor hun spel. Voor het gemak kunt u het in uw garage of thuis achterlaten. Het is volstrekt overbodig om naar de rechtbank te stappen. Uw kind kan er thuis mee oefenen wanneer het maar wil.

Als je al een goede topspin hebt, denk ik dat de Topspin Pro niet nodig is. Het is echt geen hulpmiddel voor gevorderde spelers, maar het kan geen kwaad om door één gebruikt te worden. Persoonlijk gebruik ik het graag alleen om de perfecte rackethoek voor topspin te versterken. Ga nu naar onze Topspin Pro collectie

De kosten van het apparaat zijn niet goedkoop. U kunt een privétennisles volgen voor dezelfde kosten als de TopSpin Pro. Ik zag de aankoop van mij als een investering. Ik heb het nog jaren en het gaat al mijn studenten helpen.

Als u een ouder bent die het voor uw kind koopt, denk ik dat het een goede investering is in de tenniscarrière van uw kind. Als je een tenniscoach bent, raad ik je ten zeerste aan om hem te kopen voor gebruik met je studenten, net als ik.

Als je een beginner of een tussentijdse volwassene bent, overweeg dan wat je bereid bent te betalen om je slagen te verbeteren. Voor sommigen is het de moeite waard, voor anderen niet.

Ik hoop dat deze eerlijke beoordeling van de Topspin Pro helpt. Ga nu naar onze Topspin Pro collectie