Tecnifibre Coach ballen

Tecnifibre Coach ballen

Deze drukvrije tennisballen zijn van het sportmerk Tecnifibre. De tennisballen zijn gemaakt van hoogwaardig rubber, wat de bal een zeer hoge duurzaamheid geeft. De geel / oranje bal is goed zichtbaar op de tennisbaan dankzij de mix van kleuren en de ballen hebben een snelle, consistente stuitering. De Coach-ballen zijn perfecte tennisballen voor recreatief gebruik of trainingssessies. De ballen worden geleverd in 2 zakken van 72 tennisballen.

Tecnifibre Coach ballen informatie
Het Franse merk Tecnifibre werd opgericht in 1979 en richt zich sindsdien op het produceren van strijkers, rackets en andere tennisproducten. De producten van de hoogste kwaliteit van Tecnifibre zijn met de grootste zorg ontwikkeld. Dit maakt ze niet alleen erg duurzaam, maar ze zorgen er ook voor dat u de allerbeste prestaties kunt leveren. Het assortiment van Tecnifibre bestaat uit tennissnaren, tennisrackets, kleding, tassen en allerlei andere tennisaccessoires.
Neem voor verdere vragen over dit product of iets anders contact op met onze klantenservice. Ga nu naar onze Tecnifibre Coach ballen colectie