Speeltest: Solinco Tour Bite NU 11.95

Speeltest: Solinco Tour Bite

Solinco Tour Bite NU 11.95

Solinco vertelt ons dat Tour Bite een nieuw ontwikkelde, hoogwaardige en veelzijdige monofilament co-polyester snaar is die is ontworpen om extreme kracht en intense spin en bite te genereren. Volgens Solinco gebruikt Tour Bite een innovatieve, gepatenteerde composietformule van hightech polyesterhars vermengd met nieuwe, prestatieverhogende additieven. De uitgesproken samenstelling en samenstelling van Solinco's co-polyester snaren vormen de basis voor hun unieke gevoel en speeleigenschappen.

Solinco Tour Bite 17
Solinco Tour Bite 18


Solinco vertelt ons dat de snaren snel aan populariteit winnen. Solinco is de officiële reeks van het NCAA-kampioen UCLA Men's Tennis Team 2005, het 2006 NCAA Champion Pepperdine Men's Tennis Team, Virginia Tech Men's Tennis Team en East Tennessee State University. Tourprofessionals zoals Kevin Kim, Lester Cook, Cecil Mamiit en Leonardo Tavares hebben Solinco ook geadopteerd.Solinco zegt dat zijn co-polyester snaren de meest innovatieve en geavanceerde technische procedures gebruiken die de beheersing van drie of meer afzonderlijke verwarmings- en koelingsfasen omvatten. Elke afzonderlijke stage wordt zorgvuldig uitgevoerd bij specifiek ontworpen temperaturen, duur en met gespecialiseerde extrusietechnieken en mallen om de specifieke speeleigenschappen van elke snaar te verbeteren. Solinco matcht zelfs het materiaal met de vorm van de snaar voor maximale prestaties.

Het wordt aanbevolen voor competitieve en prestatiegerichte spelers die de absoluut hoogste niveaus van spin, bite, kracht en controle eisen.

Tour Bite is alleen verkrijgbaar in 16, 16L, 17 en 18 meters in zilver. Het kost $ 11,50 voor sets van 40 voet, $ 155 voor spoelen van 656 voet. Voor meer informatie of om te bestellen, e-mail Solinco sales via sales@solincosports.com of bezoek solincosports.com.

In het labortorium

We hebben zowel de 17- als de 18-meters van Tour Bite getest. De spoelen waren 40 voet lang. We namen de stijfheid van de snaren onmiddellijk na het rijgen op 60 pond op in een Wilson Pro Staff 6.1 95 (16 x 18 patroon) op een machine met constante trekkracht. We hebben na 24 uur opnieuw gemeten (niet gespeeld) op spanningsverlies, zoals weergegeven in de tabel. Onze controlestring, Prince Synthetic Gut Original Gold 16, mat 78 RDC-eenheden onmiddellijk na het rijgen en 71 RDC-eenheden na 24 uur, wat neerkomt op een spanningsverlies van 9 procent.

Solinco Tour Bite Maat 17 18 gauge
Diameter onbespannen (mm) 1,22-1,25 1.18-1.20
Diameter geregen (mm) 1.18-1.22 1.15-1.16
Snaargewicht (gram) 14 13
RDC snaarstijfheid nieuw 74 72
RDC stijfheid na 24 uur 68 66
Spanningsverliespercentage na 24 uur 9 8
Aantal playtesters 36 39

De string is vijf weken getest door USRSA-playtesters met NTRP-beoordelingen van 3,5 tot 6,0. Dit zijn blinde tests, waarbij playtesters ongemarkeerde snaren ontvangen in ongemarkeerde pakketten. We hebben playtesters geadviseerd om de spanning met 7-12 procent te verminderen in vergelijking met nylon, zoals aanbevolen door Solinco.

Tour Bite lijkt meer ornery te hanteren dan andere polys, maar slechts een klein beetje. We hadden meer problemen met het weven van de laatste kruisen dan met spoelgeheugen.

Solinco Tour Bite Maat 17 18 gauge
Brak tijdens het rijgen 0 0
Overtollig spoelgeheugen 12 9
Moeilijkheid om knopen te knopen 2 4
Wrijving verbranden 3 2

Op de baan

Solinco maakte er een goede dag van om USRSA-snaartester te zijn. Tour Bite 17 eindigde met een ongelooflijke zeven beoordelingen van ver boven het gemiddelde in speelbaarheid, duurzaamheid, kracht, controle, spinpotentieel, spanningsretentie en weerstand tegen beweging. Hiervan maken de resultaten voor Spin Potential Tour Bite 17 de beste snaar die we ooit hebben getest voor Spin Potential. Om dat te ondersteunen, kwam Tour Bite 17 ook op de 13e plaats in de categorie Power en 15e op het gebied van weerstand tegen beweging. De totaalscore voor Tour Bite 17 was ruim boven het gemiddelde.

Solinco Tour Bite Maat 17 18 gauge
Gemiddelde duur van de playtest 20.2 26.5
Brak tijdens het spelen 2 2
Breuk om (uur) 8, 15 5, 11

Om niet te worden overtroffen, ontving Tour Bite 18 ook beoordelingen die ver boven het gemiddelde lagen voor diezelfde zeven categorieën van speelbaarheid, duurzaamheid, kracht, controle, spinpotentieel, spanningsretentie en weerstand tegen beweging. Hiervan was de beoordeling voor weerstand tegen beweging ons 12e beste resultaat en de beoordeling voor spanningsretentie was ons 14e beste resultaat. De algehele score van Tour Bite 18 was ook de 14e beste van alle snaren die we hebben getest voor publicatie.

Solinco Tour Bite NU 11.95

Conclusie

Nadat je alle gegevens hebt bekeken en elk van de opmerkingen hebt gelezen, zou je waarschijnlijk willen dat we deze strings één voor één hadden getest, zodat je niet tussen beide hoeft te kiezen. Sorry. Er is niet alleen weinig om deze snaren van elkaar te scheiden, er is weinig of niets om ze van de bovenkant van de hoop te scheiden. Niet slecht voor een strijkersbedrijf dat al iets meer dan een jaar zaken doet in de VS.

Playtester-opmerkingen

Tourbeet 17

'Draai! Kracht! Controle! Ik heb mijn nieuwe snaar gevonden. ' 4.0 mannelijke all-court speler met Babolat Pure Drive Roddick geregen op 56 pond LO (Luxilon Alu Power Fluoro 17)

'Deze snaar heeft de beet van een grote witte haai! Het is net zo comfortabel als mijn typische hybride opstelling. ' 4.5 mannelijke all-court speler met Babolat Pure Drive Roddick geregen op 54 pond CP (Luxilon Alu Power Rough / Babolat Xcel 16L / 17)

“Meestal kan mijn arm een ​​volledige poly-opstelling niet aan. Dit geldt niet voor deze snaar, die minder schokken uitzendt dan normaal. ” 3.5 mannelijke all-court speler met Wilson K Blade geregen op 52 pond CP (Tecnifibre NRG2 17)

'Wat een uitstekende poly! Spinpotentieel is geweldig. Zeer speelbaar en armvriendelijk. Wauw!" 4.5 mannelijke allcourt-speler met Head MicroGEL Prestige Pro MP geregen op 55 pond CP (Luxilon Alu Power Rough / Head UltraTour 16L / 17)

'Dit is een controlestring met een grote, comfortabele sweet spot. De interessante vorm bevordert absoluut de spin. Grote draai. Ik spring niet snel op een kar, maar dit is gewoon een verdomd goede snaar. ' 3.5 mannelijke all-court speler met Prince O3 Citron OS geregen op 58 pond CP (Luxilon Timo / Tecnifibre NRG2 17/17)

'Uitstekende controle. Net als de vierkante groef van een golfclub, bijt deze string! De mogelijkheden zijn eindeloos. Het zou een geweldige hybride basis zijn voor diegenen die op zoek zijn naar comfort en kracht. ” 4.5 mannelijke all-court speler met Wilson BLX Tour bespannen op 50 pond CP (Luxilon Alu Power Rough 16L)

'Speelt geweldig vanaf de eerste dag. Hoge cijfers voor kracht, comfort en controle. Het verminderen van de spanning wordt geadviseerd. Ik zal deze string in voorraad houden! ' 4,0 mannelijke baseliner met zware spin met Volkl Power Bridge 10 (325 g) geregen bij 54 pond CP (Gamma Professional 18)

“Dit lijkt een gevormde co-poly te zijn, wat de enorme spin en het hoge comfort verklaart. Deze snaar heeft de juiste kracht, dus niet veerkrachtig. Er is geen harde feedback. Slice-porties zijn dodelijk. De snaren bewegen niet en de spanning blijft stabiel. ' 4.5 mannelijke allcourt-speler met Prince EXO3 Rebel (inzetstukken in gaatjes) geregen op 57 pond LO (MSV Focus Hex / Prince Synthetic Gut Multifilament 17L / 17)

"Speelt erg veel op Luxilon Alu Power, daarom heb ik er erg van genoten." 4.0 mannelijke baseliner met zware spin met Babolat Pure Drive OS Team geregen op 60 pond CP (Luxilon Original 16)

"Uitstekende combinatie van speelbaarheid, controle, comfort en spin." 5.0 mannelijke baseliner met zware spin met Babolat Pure Drive geregen op 53 pond LO (Luxilon Alu Power 16L)

“Controle en gevoel lijken erg op mijn favoriete poly, maar deze snaar bood veel meer spin. Heel aardig!" 5.0 mannelijke all-court speler met Babolat Pure Storm GT geregen op 41 pond CP (Luxilon Alu Power Rough 16L)

“Deze snaar heeft de kenmerkende spin en controle van een eersteklas polyester zonder de harde feedback. De beet is uitstekend. Spinshots vinden het veld met een dramatische duik gevolgd door een uitgesproken explosie. Tegenstanders hebben de toegenomen "actie" op mijn bal genoemd. Dit wordt aanbevolen voor nylongebruikers die meer spin en controle willen, maar altijd aarzelden om polyester te proberen. ” 4.0 mannelijke all-court speler met Boris Becker V1 OS geregen op 55 pond CP (Prince Synthetic Gut Multifilament 17)

“Zware topspin is moeiteloos, controle is nauwkeurig. De scherpe randen voegen precisie en bijt toe om foto's te snijden. Kick serveert is een plezier. ' 4.0 mannelijke baseliner met zware spin met Wilson K Zen Team geregen op 57 pond LO (Tecnifibre Spinfire 17)

"Wauw! Een responsief polyester met pop! Het verhoogde vermogen is zeer eenvoudig te bedienen. Het is lang niet zo hard als de meeste polyesters op de markt. Zelfs met zware topspin bewegen de snaren niet. Over het algemeen ben ik geen fan van polyester. Deze string is de uitzondering. ' 4,0 mannelijke serve-en-volley-speler met Prince O3 Speedport Pro White MP, bespannen op 66 pond CP (Wilson Sensation / Prince Synthetic Gut w / Duraflex 17/18)

“Zeer armvriendelijk. Geweldige draai. Indrukwekkende power on serve. ' 4.5 mannelijke baseliner met matige spin met Head Metallix 6 geregen bij 53 pond CP (Wilson Sensation 17)

“Deze snaar is een mooi compliment voor het zware topspinspel. Controle is gewoon uitstekend. Aanraking en gevoel ontbreken enigszins, wat typerend is voor het ras. ” 3.5 mannelijke baseliner met zware spin met Prince Tour Diablo MP geregen op 58 pond CP (Luxilon Alu Power / Gamma Synthetic Gut 16/16)

'Deze snaar speelt goed vanaf de eerste hit. Het heeft behoorlijke kracht en controle over serveert. Comfort is aan de lage kant. ” 4.0 mannelijke all-court speler met Head Youtek Raptor OS geregen op 50 pond LO (Luxilon M2 Plus 16)

'Het gevoel en de kracht zijn uitzonderlijk. Dit is een comfortabele snaar met een bovengemiddeld vermogen. Spin is minder opmerkelijk, maar de besturing is indrukwekkend. Ik zou niet aarzelen om deze string in een ander frame te proberen. ” 4.5 mannelijke all-court speler met Head Metallix 4 geregen op 57 pond CP (Gamma Zo Tour Rough 16)

“Geweldige controle en spin. Het comfort is verrassend hoog. Door het ontbreken van een "trampoline-effect" is de kracht zeer beheersbaar. Spanningsbehoud is het enige negatieve. ' 5.0 mannelijke all-court speler met Wilson K Six One (76 holes) geregen op 60 pond LO (Wilson Hollow Core 16)

'Je voelt de snaren in de bal bijten. Het inkerven begint vrij vroeg. Over het algemeen is dit een goede snaar, maar duurzaamheid is een probleem, wat niet ongebruikelijk is gezien mijn slagstijl en open patroon. ” 5.0 mannelijke allcourt-speler met Head MicroGEL Extreme Pro geregen op 49 pond LO (Signum Pro Poly Plasma 16)

“Spinpotentieel is uitstekend, maar de bal heeft de neiging te zeilen. Doorgewinterde polyveteranen moeten strakker rijgen voor controle. Ik denk ook dat deze snaar beter zou presteren in een hybride. Poly in beide richtingen is alleen goed voor spelers als Rafa. ” 4.0 mannelijke allcourt-speler met Prince O3 Speedport Tour (inzetstukken in gaatjes) geregen op 51 pond CP (Tecnifibre Pro Red Code / Gamma Synthetic Gut 18/16)

“Deze string voelt direct uit de doos geweldig aan. Indrukwekkende kracht en spin. Na vijf uur lijdt de controle. ' 5.0 mannelijke all-court speler met Wilson K Tour geregen op 66 pond CP (Luxilon Timo / Head Synthetic Gut PPS 18/17)

'Grote kracht en spin. Geweldig om tegen een gemiddeld tempo te slaan. Tegen zwaardere ballen spelen zorgt voor een veel stijver gevoel. ” 4.0 mannelijke all-court speler met Volkl V1 Classic bespannen op 52 pond CP (Unique Tourna Quasi Gut 16)

'Helder en schoon. Spelers met een hoge head-snelheid zullen het extra gevoel van controle waarderen. Enige moeilijkheid bij aanrakingen, maar de algehele speelbaarheid is boven het gemiddelde. De sweet spot is niet erg groot, maar wel heel lief. ” 5.0 mannelijke all-court speler met Wilson K Blade geregen op 50 pond LO (Babolat Hurricane / Wilson Sensation 17/16)

“Dit is een scherpe snaar met een uitstekende kracht en spin. Het spanningsbehoud is bovengemiddeld voor polyester. Zelfs met een spanningsreductie van 10% is het touwbed aan de stijve kant. De snaren bewegen niet. ' 4.0 mannelijke all-court speler met Babolat Pure Drive + GT geregen op 56 pond LO (WeissCANNON Scorpion 17)

“Een opmerkelijke combinatie van spin, controle en kracht. Comfort is aan de lage kant. ” 3.5 mannelijke baseliner met zware spin met Babolat Pure Drive Cortex geregen op 55 pond CP (polyester / natuurlijke darm 16)

“Dit is een speelbare poly met een serieus spinpotentieel. Het doet het op sommige gebieden redelijk goed, zo niet geweldig. ” 6.0 mannelijke all-court speler met Wilson K Tour bespannen op 52 pond CP (Wilson NXT 17)

“Het gebrek aan gevoel en speelbaarheid belemmert de controle. Het spin- en spanningsonderhoud is goed, maar comfort en aanraking zijn aan de lage kant. ” 5.0 vrouwelijke allcourt-speler met Head MicroGEL Extreme Pro, bespannen met 45 pond CP (Natural Gut 16)

“Een hoog spoelgeheugen vertraagt ​​de installatie. Tijdens de eerste twee uur spelen voelt de snaar fris maar niet stijf aan. Zoals de meeste polys blinkt deze snaar uit in controle en spin. Vermogen is ook goed. Het gevoel is een beetje laag, maar niet volledig slapend zoals bij sommige polys. Na verloop van tijd verbetert het gevoel, terwijl spin en controle consistent blijven. Na 6 uur begint de snaar echter kracht en gevoel te verliezen. Tegen het acht uur komen er harde trillingen op, totdat uiteindelijk de snaar dood gaat. ' 5.0 mannelijke allcourt-speler met Yonex RDS 002 Tour geregen aan 50 pond CP (Tecnifibre X-One Biphase 17)

“Dit is een typische poly met een stug gevoel en goede controle. Niet aanbevolen voor spelers die de voorkeur geven aan zachte snaren of last hebben van een tenniselleboog. ” 4,5 mannelijke serve-en-volley-speler met Head MicroGEL Radical Team MP geregen op 55 pond CP (Gamma Professional 17)

'Deze snaar heeft meer gevoel, aanraking en kracht dan verwacht. Misschien komt dit door de lage spanning. ' 4.0 mannelijke serve-and-volley-speler met Slazenger Type 2 NX One bespannen op 46/44 pond CP (Babolat VS Team Thermogut 17)

"Hoewel deze snaar een geweldige spin heeft, heeft hij misschien bijgedragen aan een licht ongemak aan de arm." 3.5 mannelijke aanraakspeler met Wilson n4 OS (70 holes) geregen op 58 pond LO (Wilson Sensation 16)

“Hoewel de controle erg goed is, ontbreekt de beet en is het spanningsverlies een beetje extreem. Deze snaar presteert beter in een hybride. ” 5.0 mannelijke baseliner met zware spin met Head MicroGEL Extreme Pro geregen op 54 pond CP (Isospeed Professional 17)

“Goede duurzaamheid en kracht. Het touwbed raakt te snel los. Ik zou hogere spanningen adviseren, vooral voor oversized rackets. Ik geloof niet dat gevormde snaren meer bite opleveren. Ik denk ook dat ze doorvoertules beschadigen en vingers bezeren. ' 5.0 mannelijke allcourt-speler met Head Flexpoint 6 OS geregen op 54 pond LO (multifilament nylon / polyester 16)

"Deze snaar mist comfort en houdt de spanning niet goed vast." 4.5 mannelijke all-court speler met Wilson Kobra Tour geregen op 57 pond CP (Wilson Hollow Core 16)

'Deze string is te stijf en te hard om de arm. Vergeleken met andere polyesters is het niet speelbaar. ” 4.5 mannelijke all-court speler met Volkl Power Bridge 1 geregen op 52/50 pond CP (Forten Dynamix 16)

Tourbeet 18

“Bottom line: ik ben dol op deze snaren! Het is moeilijk om een ​​snaar te vinden die deze combinatie van kracht, controle, comfort en gevoel heeft zonder ook enkele negatieve eigenschappen te bezitten. Misschien is het tijd om over te schakelen van natuurlijke darmen. ' 5.5 mannelijke all-court speler met Head Liquidmetal Radical OS geregen op 57 pond CP (Babolat VS Touch 16)

“Geweldige hap! Uitstekende controle! Spelers die met veel spin slaan, zullen deze snaar geweldig vinden. ” 5.0 mannelijke all-court speler met Wilson BLX Tour geregen op 63 pond LO (Wilson Hollow Core 16)

"Schrijf me in! Deze snaar zou een geweldige hybride main zijn. Spin is fenomenaal. Schokabsorptie is indrukwekkend. Dit is echt een leuke verrassing voor een poly. ' 4.0 mannelijke baseliner met matige spin met Head Youtek Prestige Mid geregen bij 57 pond CP (Signum Poly Plasma 16)

'Dit is een uitstekende snaar. De speelbaarheid houdt niet op na verloop van tijd. Veerkracht en spanningsbehoud blijven stabiel. Dit is niet alleen een niche-poly die is ontworpen voor grote hitters. Het heeft voldoende comfort, kracht en aanraking om het een brede aantrekkingskracht te geven. ' 4.5 mannelijke all-court speler met Head Radical MicroGEL MP geregen op 55 pond LO (Babolat Xcel Premium 16)

“Geweldige zakken, geweldige spin en uitstekende controle. Bovengemiddeld comfort voor een poly. ” 6.0 mannelijke baseliner met zware spin met Prince Graphite EXO3 Graphite (inserts voor gaten) geregen op 49 pond CP (Prince Tour Blend 16)

'De scherpe rand van deze snaar snijdt echt in de bal. Het lage vermogensniveau zorgt voor een hoge kop snelheid. Grote schommels vinden altijd de baan en de impactschok is zeer minimaal. Deze snaar verpakt op de een of andere manier speelbaarheid, duurzaamheid, comfort en spin in één pakket. " 5.0 mannelijke all-court speler met Babolat Pure Drive Team geregen op 56 pond LO (Wilson NXT 16)

“Hoewel het een sessie duurt om te wennen, is dit een zeer comfortabele snaar. Mijn pezen zijn er dol op! Spelers met controleproblemen merken op: gezien het comfortniveau zijn hoge spanningen geen probleem. ” 4.0 mannelijke all-court speler met Wilson nSix Two MP geregen op 53 pond CP (Gosen Polylon SP 17)

“Uitstekende allround snaar. Zeer solide gevoel bij grote grondslagen. Geweldige topspin. ' 4.0 mannelijke baseliner met zware spin met Wilson Pro Staff 6.0 Original MP geregen bij 54 pond CP (Signum Pro Poly Plasma 16)

“Geweldige combinatie van spin, controle en kracht. Ik kan niet wachten om het op de markt te zien. ' 4.5 mannelijke all-court speler met Wilson K Pro Team FX geregen op 55 pond LO (Wilson Hyperlast Spin 19/16)

“Dit is een comfortabel stijve snaar met bovengemiddeld vermogen en uitstekende controle. Hardhitters zullen de duurzaamheid waarderen, terwijl minder agressieve spelers zullen genieten van de comfortabele respons. Het gevoel is enigszins gedempt. ' 4.5 mannelijke all-court speler met Pro Kennex Kinetic 7g geregen op 60 pond CP (Prince Lightning XX 16)

'Deze snaar speelt stijf tijdens de eerste sessie. Na het ontspannen speelt het als een droom. De beet is erg indrukwekkend. ' 4.5 mannelijke all-court speler met Wilson BLX Six One Tour geregen op 60 pond LO (Luxilon Alu Power Rough 16L)

“Deze snaar presteert erg goed bij lage spanningen. Door het gebrek aan trampoline kan ik grondslagen met grote precisie rijden. De combinatie van spin en kracht vanaf de basislijn is uitstekend. Mijn service heeft bovengemiddelde spin en tempo. Dit is een blijvertje. ' 5.0 mannelijke baseliner met zware spin met Babolat Aeropro Drive geregen op 55 pond CP (Babolat Pro Hurricane Tour 17)

“Geweldig gevoel vanaf de eerste hit. Verrassend goed contact. Gezien de hoge stijfheid zou ik zeker het gebruik van lagere spanningen adviseren. Groot spanningsbehoud en zeer weinig snaarbeweging. Na 20 uur vertoont de string geen gebruikssporen. ” 3.5 mannelijke aanraakspeler met Dunlop Aerogel 4D 2 Honderd geregen bij 56 pond CP (polyester 17)

“Dit speelt bijna identiek aan sommige van de high-end polyesters die op de pro-tour voorkomen. Uitstekende controle en spin, met net genoeg kracht om je tegenstander op de hielen te zitten. ” 3.5 mannelijke baseliner met matige spin met Prince O3 Silver geregen op 50 pond CP (Luxilon Original Rough 16)

'Dit is een erg speelbare poly. Geweldige kracht, controle en duurzaamheid. " 4.0 mannelijke all-court speler met Wilson nTour bespannen op 50 pond LO (Prince Poly EXP 17)

“Deze snaar heeft een unieke combinatie van comfort, controle en spin. Het wordt beter met de leeftijd. Elke sessie is beter dan de vorige. ' 5.5 mannelijke all-court speler met Wilson K Six One Tour bespannen met 55 pond CP (Luxilon Alu Power Rough 16L)

“Dit is een speelbare poly met goede kracht en controle. Het houdt de spanning vrij goed vast. De snaren bewegen niet. De beet en duurzaamheid zijn ook erg indrukwekkend. ” 4.5 mannelijke baseliner met zware spin met Babolat Aeropro Drive geregen op 56 pond CP (Genesis Spin X 16)

"Hoewel polyester niet mijn ding is, geniet ik van de bespeelbaarheid en kracht van deze snaar." 4.0 mannelijke baseliner met matige spin met Wilson nPro geregen op 53 pond LO (Wilson Sensation 16)

"Deze string grijpt echt de bal, waardoor de gebruiker een groter gevoel van controle krijgt." 4.5 mannelijke all-court speler met Wilson K Blade geregen op 57 pond LO (Luxilon Adrenaline 17)

“Gezien het hoge comfort- en vermogensniveau is de controle verrassend goed. Het gevoel is indrukwekkend. De respons is soepel en stil, vooral bij harde opnamen. ” 5.0 mannelijke serve-en-volley speler met Volkl DNX V1 OS geregen op 45 pond LO (Gamma Zo Tour 16)

"Dit is een armvriendelijke poly met goede speelbaarheid en spin." 3.5 mannelijke all-court speler met Pro Kennex Graphite Acclaim geregen op 60 pond CP (nylon monofilament 16)

"Dit is een zachte en comfortabele poly die wordt geleverd met geweldige pop en geen vermoeidheid van de armen." 5.0 mannelijke all-court speler met Dunlop Aerogel 5 Hundred Tour geregen op 54 pond CP (Dunlop Explosive Polyester 17)

"De gevormde constructie verhoogt de beet." 5.0 mannelijke serve-en-volley speler met Dunlop M Fil 200 Plus geregen op 54/56 pond CP (Tecnifibre Black Code 18)

“Spin en duurzaamheid zijn uitstekend. De spanning houdt enkele uren aan. ' 5.0 mannelijke all-court speler met Wilson BLX Six One (76 holes) geregen op 60 pond LO (Wilson Hollow Core 16)

“Deze string smeekt om te worden gebruikt als hybride hoofd met een natuurlijk darmkruis. De mogelijkheden zijn eindeloos." 4.0 mannelijke all-court speler met Head Prestige Classic geregen op 45 pond LO (Gamma Professional 18)

“Deze snaar maakt vanaf het begin een positieve indruk. Geweldige controle, spin en comfort. Het spanningsverlies is echter een beetje hoog. Misschien moeten degenen met oversized frames overwegen om uit te rekken. ' 4.5 mannelijke all-court speler met Prince O3 Hybrid Hornet OS geregen op 54 pond LO (Nylon Multifilament 18)

“Dit is een geweldige snaar voor grote hitters. Goede controle over serveert. Bijten is niet zo opmerkelijk als verwacht en aanraking ontbreekt. ” 3.5 mannelijke serve-and-volley-speler met Wilson Hyper Pro Staff 6.1 Stretch geregen bij 55 pond CP (Tecnifibre MultiFeel 16)

"Dit is een gemiddeld polyester met een grote duurzaamheid." 4.0 mannelijke baseliner met zware spin met behulp van Dunlop 200G (Muscle Weave) geregen op 65 pond CP (Prince Synthetic Gut w / Duraflex 17)

'Dit is een gemiddelde polyester snaar. De controle en spin zijn voorspelbaar hoog. ' 4.0 mannelijke baseliner met zware spin met Head i.X6 OS geregen op 60 pond LO (Tecnifibre X-One Biphase 16)

"Grote hitters zullen de controle en duurzaamheid waarderen, maar beginnende spelers hebben misschien meer comfort, aanraking en gevoel nodig." 4,0 mannelijke serve-en-volley-speler met Prince O3 Tour MS, geregen op 50 pond CP (Tecnifibre NRG2 17)

“Geweldige spin, spanningsbehoud en kracht. Misschien niet de beste keuze voor spelers met een tenniselleboog. ” 4.5 mannelijke all-court speler met Wilson BLX Pro Open geregen op 62 pond LO (Wilson Sensation 16)

'Goede service. Stijve reactie. Een beetje te veel kracht bij grote basisslagen. ” 4.0 mannelijke allcourt-speler met Babolat Aeropro Drive Cortex geregen op 56 pond LO (Gamma TNT2 16)

“Als gebruiker van multifilament nylon is deze snaar iets stijver dan ik zou willen. De lagere spanning zorgde voor een beetje extra kracht. ” 4,5 mannelijke serve-en-volley-speler met Prince O3 Hybrid Lite OS geregen op 60 pond LO (Prince Premier LT 16)

'Dit is een gemiddelde poly. Ik denk dat het misschien beter presteert in een hybride, waar de spanning kan worden verhoogd zonder aan gevoel in te boeten. ” 4.0 mannelijke allcourt-speler met Pro Kennex Core 1 nr. 10 geregen op 60 pond CP (Pacific X Force / Gosen OG-Sheep Micro Super 18/17)

"Deze string mist de" wauw "-factor. De stijve reactie heeft mogelijk bijgedragen aan mijn pijnlijke pols. ' 5.0 mannelijke allcourt-speler die Prince EXO3 White MP gebruikt, geregen aan 57 pond CP (Prince Premier LT)

'Geweldige actie voor serveert. Fatsoenlijke kracht vanaf de basislijn. De speelbaarheid op langzamere slagen en salvo's ontbreekt. ” 4.0 mannelijke all-court speler met Head CrossBow 8 geregen op 57 pond LO (Prince Lightning XX 16)

“Ik zou aanraden om deze snaar te gebruiken voor het lichtnet in een hybride. De duurzaamheid is indrukwekkend, maar de bespeelbaarheid en het gevoel zijn aan de lage kant. ” 4.5 mannelijke all-court speler met Wilson n5 bespannen op 60 pond LO (Wilson NXT 16)

“Het verlagen van de spanning met 7-12% is een goed idee. Dit is een stijve snaar met een ongelooflijke spin. Comfort en kracht ontbreken. ' 5.5 mannelijke serve-en-volley speler met Wilson BLX Six One (68 holes) geregen op 53 pond LO (Wilson NXT 80)

“Voldoende kracht en controle op bedien- en grondslagen. Groot spinpotentieel. Het gevoel en comfortniveau laten te wensen over. ” 4.0 mannelijke aanraakspeler met Prince O3 Red MP bespannen op 48 pond CP (Gamma TNT2 Pro Plus 17L)

(Snaren die normaal door testers worden gebruikt, worden tussen haakjes aangegeven.)

Playtester-beoordelingen

GEMAK VAN STRINGING 17 gauge 18 gauge
(vergeleken met andere snaren)
Aantal testers dat zei dat het was:
veel makkelijker 0 1
wat makkelijker 3 2
ongeveer net zo gemakkelijk 16 24
niet zo gemakkelijk 16 11
lang niet zo gemakkelijk 1 1
ALGEMENE SPEELBAARHEID
(vergeleken met het meest gespeelde snaar)
Aantal testers dat zei dat het was:
veel beter 3 1
iets beter 5 7
ongeveer net zo speelbaar 16 8
niet zo speelbaar 8 20
lang niet zo speelbaar 4 3
ALGEMENE DUURZAAMHEID
(vergeleken met andere snaren van vergelijkbare dikte)
Aantal testers dat zei dat het was:
veel beter 8 7
iets beter 8 15
ongeveer even duurzaam 18 14
niet zo duurzaam 2 3
lang niet zo duurzaam 0 0
GEMIDDELDE BEOORDELING
Van 1 tot 5 (beste)
Speelbaarheid 3.4 3.5
Duurzaamheid 4.2 4.2
Kracht 3.6 (13e) 3.6
Controle 3.7 3.5
Comfort 2.8 3.2
Aanraken / voelen 2.9 3.0
Spinpotentieel 4.1 (1e) 3.7
Spanning vasthouden 3.4 3.7 (14e)
Weerstand tegen beweging 4.0 (15e) 4.0 (12e)

Solinco Tour Bite NU 11.95