Solinco tour bite spin

Solinco tour bite spin

Tennis wordt een leven lang gefactureerd als sport, maar het streven naar spin en kracht heeft zijn aandeel aan nevenschade veroorzaakt bij spelers die hun leven lang meegaan. Sommige spelers die snakken naar meer bijten op de bal hebben zich tot polyester snaren gewend, maar voelen de steek van de harde snaren terugkomen. bekijk onze Solinco tour bite soft snaar collectie

Dat is wat deze nieuwe snaar zo interessant maakt.

Solinco tour bite spin

Solinco tour bite spin: Solinco-ontwerpers hebben de afgelopen 18 maanden gewerkt aan het ontwikkelen van een chemische samenstelling waarvan zij geloven dat ze hun polyester snaren zullen verzachten, waardoor ze armcomfort bieden zonder de productie van bijten, kracht en spin drastisch te verminderen. Het in Californië gevestigde merk gaf TENNIS.com een ​​voorproefje van zijn nieuwe Tour Bite Soft-polyester-snaar, die gepland staat voor begin februari. De MSRP is nog niet ingesteld.

Solinco tour bite spin tip: De populaire Tour Bite-snaar van Solinco is een hoogwaardige polyester die is ontworpen voor topspelers. De nieuwe Tour Bite Soft is gemaakt voor spelers die last hebben gehad van tenniselleboog- en armproblemen, spelers die hybride snaaropstellingen verkiezen en degenen die polyester snaren willen proberen zonder het risico te lopen hun armen te verwoesten. Solinco-ontwerpers zeggen dat het nieuw ontwikkelde chemische toevoegingsmiddel en het fabricageproces - de feitelijke verwarming en koeling van het polyester tijdens de productie - belangrijke componenten zijn bij het creëren van een zachtere snaar. Hoewel het dezelfde verpakking deelt, is Tour Bite Soft ontworpen als een aanvulling, in plaats van als vervanging, voor Tour Bite.

bekijk onze Solinco tour bite soft snaar collectie