Solinco tour bite €11,95

Solinco tour bite NU  €11,95


klanten-reviews

Opmerkingen: Ik was helemaal weg van deze snaar totdat ik armproblemen ontwikkelde na meerdere weken gebruik. Bekijk onze Solinco tour bite collecties.

Opmerkingen: Deze snaar is zeer vergelijkbaar met de Volkl Cyclone 19 - echter, zij aan zij, moet ik misschien met de Volkl gaan, omdat deze net een beetje meer aanvoelt. Beide snaren hebben een geweldig spinpotentieel en kracht met behoud van goede controle. Verzacht het snaarbed een beetje met een hybride in de kruisen van Gosen OG 18g of, nog beter, L-TEC Premium Flex 16L (1.28) Syn Gut (die werd ontworpen om aanvoelen in de kruisen en een fractie van de prijs). U zult versteld staan ​​van de combinatie van spin, comfort, kracht en gevoel.

Opmerkingen: Ik heb de Tour Bite 19 geprobeerd en de bediening, aanraking en draai waren fantastisch. Helaas was het een moordenaar op mei arm. Ik kon ongeveer een uur spelen voordat mijn hele arm klopte. Ik probeerde de spanning te verlagen en had nog steeds problemen met mijn armen. Ik heb ook geprobeerd het te gebruiken als een hybride met een synthetische darm die veel hielp, maar de Tour Bite kauwde gewoon door mijn kruisjes. Als je arm een ​​stijve poly aankan, ga er dan voor. Mijn arm kan het niet.

Opmerkingen: Eerste hit en ik ben VERKOCHT! Ik heb nog nooit met een poly gespeeld die zoveel heeft .... ALLES! Controle, kracht, comfort, aanraking en vooral spin. Deze string is gewoon geweldig. Ballen vielen alsof ze van een klif waren gevallen. Er was nul ongemak dat snellere schommelingen aanmoedigde wat zich vertaalde in meer spin. Ik moet zeggen dat dit is waar ik naar op zoek was. Controle aan beide kanten was ongelooflijk. Ik heb zo'n 18 gram besteld om het ook te proberen, maar ik moet zeggen dat deze string zonder meer de beste is die ik ooit heb geïnstalleerd. Ik gebruikte het in een Volkl C10 Pro met Solinco Tour Bite 19 netspanning en Gosen OG 18g kruisen op 52 lbs. Ik ga waarschijnlijk naar 55 pond bij mijn volgende restring.

Opmerkingen: Zeer onder de indruk van deze string. Werkt prachtig in mijn Prestige MP. Het opent het dichte snaarbed en biedt een mooie mix van kracht, spin en controle. Ik rij op 52/51 pond of daar rond. Heb geen arm problemen gehad.

Opmerkingen: ik ben onder de indruk! Ik heb de afgelopen 4-5 jaar een oneindige combinatie van multis, natuurlijke darm en poly-hybriden gebruikt vanwege problemen met de arm. Ik dacht dat ik nooit een vol bed van poly zou kunnen gebruiken. Yonex PTP 120 heeft dat veranderd - een zeer speelbare en comfortabele poly-snaar. Ik heb onlangs Solinco Tour Bite 1.10 geprobeerd en ben verbijsterd - het is een geweldige combinatie van kracht, controle, comfort, gevoel en spin! Groundstrokes duiken op de lijnen en schoppen dienen exploderen van het veld. Volleys zijn geweldig! Precies de juiste hoeveelheid comfort en controle en de meeste spin van elke opstelling die ik ooit heb geprobeerd. Gewoon een geweldige string! Bekijk onze Solinco tour bite collecties.

Opmerkingen: Dit is een fantastische hybride poly. Ik gebruik het in de hoofdvoeding van mijn 18x20 Head Youtek IG Prestige Mid. Mijn kruisen zijn een Dunlop Multi en de combinatie lijkt geweldig te zijn. Mijn racketkop is 93 vierkante inch, dus ik rij deze op 42 pond en mijn kruisen op 48 pond. Deze snaren spelen zacht en de spin die ik in mijn strakke snaarpatroon krijg, is fantastisch. Ik raad deze strings ten zeerste aan.

Opmerkingen: Deze string biedt ongelooflijke beet en kracht, evenals controle. Ik heb armproblemen gehad met een hybride, maar geen met de 19 of 18, en het voelt zacht aan, zelfs bij 60 pond. Het beloont grote schommels, maar touch-shots zijn eenvoudig met een geweldig gevoel voor een poly. Eenvoudig zijn op de arm is deels te danken aan mijn ongelooflijke Donnay Pro One-racket, een geweldige combinatie! Ik krijg ruim 10 uur speeltijd als ik de beste uitvoering wil.

Bekijk onze Solinco tour bite collecties.