Solinco snaren

Solinco snaren kopen vanaf €115,00

Ons doel is om u alles te leren wat u moet weten over Solinco snaren en u te helpen de snaar te vinden die het beste bij u past. Of je nu een zeer competitieve, geavanceerde tennisser bent of een beginner die net begint, we hebben hieronder de Solinco snaren voor je besproken.

Solinco Hyper-G Heaven
Met zijn scherpe vorm biedt Solinco's Hyper-G opmerkelijke spin en controle voor een polyester snaar. Sterk op bijna alle gebieden van speelbaarheid, blinkt het vooral uit in zijn duurzaamheid en controle. Terwijl andere polysnaren stijf kunnen zijn en snel spanning kunnen verliezen, vertoont Hyper-G een buitengewoon gevoel en blijft spanning behouden na het spelen. Ten slotte is dit een geweldig alternatief voor gevorderde spelers die op zoek zijn naar een polyester string die gemakkelijk om de arm zit. Als een competitieve speler die worstelde met tenniselleboog terwijl hij speelde met andere polyester snaren, heeft Hyper-G me geholpen te herstellen zonder kwaliteit in te leveren.

De Solinco tour bite is verkozen tot snaar van het jaar in 2016, 2017 en 2019

De Solinco Tour bite is een nieuw ontwikkelde, krachtige en veelzijdige co-polyester tennissnaar ontworpen om extreme kracht en intense spin te genereren. De Solinco Tour bite is de meest populaire snaar uit de Solinco gamma, vele topspelers gebruiken deze geweldige snaar!!!

Koop deze Solinco snaren, een absolute aanrader!


Verkozen tot snaar van het jaar 2019

Tour Bite Soft 200m werd tevens verkozen tot snaar van het jaar in 2013, 2014, 2015 en 2016

Een nieuw ontwikkelde, krachtige en veelzijdige co-polyester snaar ontworpen om extreme kracht en intense spin te genereren.
Koop deze Solinco snaren, een absolute aanrader!

De Solinco Tour Bite Diamond Rough is duidelijk bedoeld om top-spin spelers. De textuur en stijfheid van de snaar zullen u helpen de tegenstander. te verslaan. Voor ervaren spelers op zoek naar een krachtige snaar, is deze snaar zeer geschikt. Koop deze Solinco snaren, een absolute aanrader!

Verkozen tot snaar van het jaar 2019!

De nieuwste hoog prestitieuze snaar van "SOLINCO HYPER G".

De Solinco Hyper -G biedt een zeer goede mix van spin en controle in een fel groene kleur die als tennissnaar zeker opvalt op de baan!

De felgroene Solinco Hyper-G is een vierkantige co-polyester tennissnaar met een prima balans tussen spin en controle.

De scherpe vierkantige bouw van de snaar werkt tweeledig: enerzijds zorgt deze vorm voor extra grip op de bal voor spin en slice, anderzijds zorgt deze ervoor dat de bal wat langer in de snaren wordt ‘gepakt’, wat fijne sturing en controle geeft. De Solinco Hyper-G zit qua stijfheid tussen de bekende Solinco Tour Bite en Tour Bite Soft in: de snaar is medium-stijf. Deze stijfheid maakt de snaar ideaal voor spelers die zelf genoeg snelheid halen uit hun volle swing.

Doordat de Solinco Hyper-G low-powered is, zul je niet snel overhitten met deze snaar. De extra ballbite van de snaar zorgt voor het makkelijker kunnen maken van grote hoeken met je groundstrokes en iets meer marge als je zelf een wat vlakkere slag hebt.

Ook goed om te weten is dat de snaar qua comfort het zeer goed doet. Veel snaren in dit genre voelen nogal stijf als je ze wat harder bespant, bij de Solinco Hyper-G valt dat reuze mee. De Solinco Hyper-G is een snaar met een directe feel/respons en veel spinpotentie.

Een aanrader voor de speler die de controle van de Tour Bite zoekt in een iets comfortabeler jasje met veel spinpotentie.

Koop deze Solinco snaren, een absolute aanrader!

De Solinco Barbwire is een nieuw ontwikkelde snaar, uiterst krachtige co-polyester snaar, ontworpen en vormgegeven om een maximale spin te genereren waarbij all-round speelbaarheid potentieel is. Deze Tennissnaar biedt zowel controle, power als gevoel, een echte aanrader voor hardhitters en topspinspelers. Koop deze Solinco snaren, een absolute aanrader!

Solinco Vanquish 200m

Een superieure, arm-vriendelijke multifilament snaar biedt de optimale combinatie van touch en controle. Zeer armvriendelijk, geschikt voor spelers met gevoel.
Koop deze Solinco snaren, een absolute aanrader!

De Solinco Pro Stacked is een synthetische snaar die zorgt voor een uitstekend balgevoel en veel power. Deze snaar heeft een hoge duurzaamheid en zorgt voor een hoge spingeneratie. De Pro Stacked snaar is een geschikte keuze voor spelers die op zoek zijn naar een allround snaar die zorgt voor een hoog balgevoel en een goede duurzaamheid.
Koop deze Solinco snaren, een absolute aanrader!

De Tour bite is een nieuw ontwikkelde mono filament snaar van Solinco, die is ontworpen om extreme kracht en een nog intensere spin te geven aan uw slagen. De snaar is met zijn goede prijs-kwaliteitverhouding erg populair onder ervaren spelers die de tennissport fanatiek als hobby beoefenen. De bal komt tijdens verdediging diep in het frame, waardoor u verzekerd bent van extreme controle en een sublieme spin in uw slagen. Dit maakt de Solinco Tour bite ook een geschikte snaar voor tennissers die graag met een zware bal spelen.
Ervaren tennissers hebben de Solinco Tour bite verkozen tot beste snaar van het jaar 2013, 2014, 2015 en 2016. “De snaar biedt een perfecte combinatie van spin en controle voor een krachtige speelstijl,” aldus het testteam. Door deze snaren op uw racket te spannen, gaat u een spelervaring met ongekende power tegemoet, waarin u te allen tijde de controle over uw slagen zult behouden.
Koop deze Solinco snaren, een absolute aanrader!

Verkozen tot snaar van het jaar 2019!

De nieuwste hoog prestigieuze tennissnaren van Solinco: "SOLINCO HYPER G".

De Solinco Hyper-G tennissnaar biedt een zeer goede mix van spin en controle die zeker opvalt op de baan!

Gebouwd voor grip
De felgroene Solinco Hyper-G is een vierkantige co-polyester snaar met een prima balans tussen spin en controle. De scherpe vierkantige bouw van de tennissnaren werkt tweeledig: enerzijds zorgt deze vorm voor extra grip op de bal voor spin en slice, anderzijds zorgt deze ervoor dat de bal wat langer in de snaren wordt ‘gepakt’, wat fijne sturing en controle geeft.

Medium-stijve tennissnaren
De Solinco Hyper-G zit qua stijfheid tussen de bekende Solinco Tour Bite en Tour Bite Soft in: de snaar is medium-stijf. Deze stijfheid maakt de snaar ideaal voor spelers die zelf genoeg snelheid halen uit hun volle swing. Doordat de Solinco Hyper-G low-powered is, zul je niet snel overhitten met deze snaar. De extra ballbite van de snaar zorgt voor het makkelijker kunnen maken van grote hoeken met je groundstrokes en iets meer marge als je zelf een wat vlakkere slag hebt.

Comfortabel tennissen!
Ook goed om te weten is dat de snaar qua comfort het zeer goed doet. Veel tennissnaren in dit genre voelen nogal stijf als je ze wat harder bespant, bij de Solinco Hyper-G valt dat reuze mee. De Solinco Hyper-G is een tennissnaar met een directe feel/respons en veel spinpotentie. Een aanrader voor de speler die de controle van de Tour Bite zoekt in een iets comfortabeler jasje met veel spinpotentie.

Koop deze Solinco snaren, een absolute aanrader!