Solinco outlast vanaf €84,00

Solinco outlast vanaf €84,00

De Solinco Outlast is het antwoord op de vraag naar een allround snaar met maximale duurzaamheid. Deze co-polyester snaar heeft een softer gevoel dan traditionele polyester snaren. Dit draagt bij aan het geweldige comfort dat u zult ervaren tijdens, onder andere, de afslag. De bal ligt vast in de snaren, wat zorgt voor een verbazingwekkend mooie spin in uw slagen. De Solinco Outlast is ontwikkeld als allround snaar en een aanrader voor de veelzijdige tennisser op ieder niveau.Ga nu naar onze Solinco outlast colectie.

Wat vonden de testers?
Uit tests in verschillende professionele testteams bleek de Solinco Outlast een veelzijdige tennissnaar die op alle vlakken goed scoort. Zo brengt de snaar, naast het geweldige comfort en goede balgevoel, ook een betere pop dan de meeste traditionele polyester snaren. Samen met de maximale spin die u met de Solinco Outlast genereert, zult u menig tegenstander op de court verbazen met een perfecte combinatie van controle en kracht.

Bespannen op een elektronische Gamma-machine. Zeer weinig stretch. Glad oppervlak, gemakkelijk te weven. Geen problemen tijdens het bespannen.
Binnen gespeeld op klei met Dunlop Fort Tournament en Balls Unlimited Code Black balls.

De fabrikant wijst op duurzaamheid en speelbaarheid. De snaar houdt zijn belofte. De duurzaamheid is erg goed en kriebelt niet snel. Het vermogen is gemiddeld of laag, dus je moet een geavanceerde speler zijn. Controle en precisie zijn erg goed. Het gevoel is enigszins stijf maar niet oncomfortabel of hard. Aanraking is solide, spin is gemiddeld. Spanningsstabiliteit lijkt erg goed. De snaren beginnen vrij laat in het leven van de snaar te bewegen.

Duurzame allround snaar zonder nadelen met een nadruk op controle en speelbaarheid. Geschikt voor spelers die op zoek zijn naar een gebalanceerde snaar die zelf stroom kunnen genereren en dus controle zoeken. Kan aan de zachtere kant worden geregen. Voor mij een insider-aanbeveling die verder gaat dan de mainstream. Ga nu naar onze Solinco outlast colectie.

De Solinco Outlast snaar geeft u controle. Kracht is niet het sterke punt van deze snaar, maar als je een hoge armsnelheid hebt, zul je geen probleem hebben met krachtige schoten. Met deze snaar kun je solide topspin-shots maken , maar dit is ook niet de specialiteit van de snaar. Deze snaar zal door de tijd op het veld spanning verliezen, maar dit is de meest duurzame snaar uit de comfortabele snaar van het merk . Het comfort is uitstekend voor een monofilament, maar bereikt niet dezelfde hoeveelheid comfort als een multifilament.

De Solinco Outlast snaar ontworpen om duurzaamheid en speelbaarheid te combineren, is Solinco Outlast 1.20 nu beschikbaar in een handige haspel. De hoogwaardige co-polymeervezel is gemaakt om uitzonderlijke balzakken te bieden voor meer gevoel. Het oppervlak van Outlast is behandeld om een ​​gemakkelijke beweging van de snaren te vergemakkelijken, waardoor een verhoogde spin-generatie mogelijk is terwijl de snaarwrijving wordt beperkt. Onze testers ontdekten dat deze snaar het meest geschikt was voor gevorderde spelers die een duurzame, op controle gerichte snaar wilden zonder alle gevoel op te offeren.

De SOLINCO Outlast is een co-polyester snaar die een zachter snaar biedt dan traditionele polyesters. We hebben de snaar gevonden om een ​​geweldige beet op de bal te geven en tonnen spin te geven aan onze schoten. Geweldig op zichzelf of als onderdeel van een hybride, deze snaar is perfect voor de grote all court-speler. Ga nu naar onze Solinco outlast colectie.