Solinco Hyper-G Set Snaren 12,2m - Groen tijdelijk 10 procent korting

De Solinco Hyper-G-snaar maakt de balwisseling nog preciezer en dat in iedere fase van het spel.

Solinco Hyper-G Set Snaren 12,2m - Groen tijdelijk 10 procent korting 

Bekijk nu onze Solinco Hyper-G Set Snaren 12,2m - Groen

Dankzij de hoekige structuur van de co-polyester snaar biedt de snaar optimale controle bij het slaan van harde ballen. Deze vorm is jouw garantie dat je alles altijd onder controle hebt.

De verbeterde snaar biedt daarnaast ook prima eigenschappen voor het slaan van topspin. Reden genoeg dus om deze duurzame snaar met gering spanningsverlies eens zelf te testen.Dankzij de hoekige structuur van de co-polyester snaar biedt de snaar optimale controle bij het slaan van harde ballen. Deze vorm is jouw garantie dat je alles altijd onder controle hebt. De verbeterde snaar biedt daarnaast ook prima eigenschappen voor het slaan van topspin. Reden genoeg dus om deze duurzame snaar met gering spanningsverlies eens zelf te testen.


Dankzij de hoekige structuur van de co-polyester snaar biedt de snaar optimale controle bij het slaan van harde ballen. Deze vorm is jouw garantie dat je alles altijd onder controle hebt. De verbeterde snaar biedt daarnaast ook prima eigenschappen voor het slaan van topspin. Reden genoeg dus om deze duurzame snaar met gering spanningsverlies eens zelf te testen.

Solinco Hyper-G Set Snaren 12,2m - Groen tijdelijk 10 procent korting