SOLINCO HYPER-G Groningen NU €10,50

SOLINCO HYPER-G Groningen NU €10,50

Verkozen tot snaar van het jaar 2019!

Bekijk de solinco hyper-g webshop

Solinco hyper-g voor slechts €10,50 nu in Groningen, Haren, Groningen, Veendam, Winschoten, Bedum en andere plaatsen

De nieuwste hoog prestigieuze tennissnaren van Solinco: "SOLINCO HYPER G".

De Solinco Hyper-G tennissnaar biedt een zeer goede mix van spin en controle die zeker opvalt op de baan!

Gebouwd voor grip

De felgroene Solinco Hyper-G is een vierkantige co-polyester snaar met een prima balans tussen spin en controle. De scherpe vierkantige bouw van de tennissnaren werkt tweeledig: enerzijds zorgt deze vorm voor extra grip op de bal voor spin en slice, anderzijds zorgt deze ervoor dat de bal wat langer in de snaren wordt ‘gepakt’, wat fijne sturing en controle geeft.

Medium-stijve tennissnaren

De Solinco Hyper-G zit qua stijfheid tussen de bekende Solinco Tour Bite en Tour Bite Soft in: de snaar is medium-stijf. Deze stijfheid maakt de snaar ideaal voor spelers die zelf genoeg snelheid halen uit hun volle swing. Doordat de Solinco Hyper-G low-powered is, zul je niet snel overhitten met deze snaar. De extra ballbite van de snaar zorgt voor het makkelijker kunnen maken van grote hoeken met je groundstrokes en iets meer marge als je zelf een wat vlakkere slag hebt.

Comfortabel tennissen!

Ook goed om te weten is dat de snaar qua comfort het zeer goed doet. Veel tennissnaren in dit genre voelen nogal stijf als je ze wat harder bespant, bij de Solinco Hyper-G valt dat reuze mee. De Solinco Hyper-G is een tennissnaar met een directe feel/respons en veel spinpotentie. Een aanrader voor de speler die de controle van de Tour Bite zoekt in een iets comfortabeler jasje met veel spinpotentie.

Kortom: een ongeziene snaar!!!

Solinco hyper-g voor slechts €10,50 nu in Groningen, Haren, Groningen, Veendam, Winschoten, Bedum en andere plaatsen

Bekijk de solinco hyper-g webshop