Solinco hyper-g 19 review

Solinco hyper-g 19 review

solinco hyper-g 19 review bekijken?


Introductie van de dunste versie van Solinco Hyper-Gsolinco hyper-g Nu €10,50

dit een van de dunste snaren die we verkopen. Hoewel het niet zo duurzaam is als de dikkere meters van Hyper-G, heeft deze snaar echt een enorm spinpotentieel. Het heeft ook indrukwekkend comfort voor een op poly gebaseerde snaar. Deze medium-stevige snaar is ontwikkeld voor een ATP top 50-speler en stelt grote slagmensen in staat enorme slagen op de bal te maken zonder zich zorgen te hoeven maken over overhitting. Topspin-spelers die graag ballen slaan die scherp duiken en van het veld exploderen, moeten dol zijn op deze snaar. Probeer deze ultradunne versie van Hyper-G voor maximale spin en gevoel.

Ga nu naar de solinco hyper-g 19 webshop

Solinco hyper-g 18
Ontwikkeld met de hulp van een prominente ATP touring pro, Hyper-Gis een felgroene co-poly string van Solinco. Net als Tour Bite (Solinco's meest populaire snaar), heeft Hyper-G een vierkante vorm en vier grippy randen. Net als Tour Bite gaf deze snaar ons team een ​​fenomenale nauwkeurigheid bij volledige schommelingen - een feit dat wordt ondersteund door de bijna perfecte controlescore die we Hyper-G gaven. Zoals te verwachten was, was spin een opvallende functie en het helpt verklaren waarom het voor ons zo gemakkelijk was om het traject en de hoek van onze schoten vorm te geven. Misschien wel het meest verrassende kenmerk van Hyper-G was het gevoel, dat verrassend vergevingsgezind was voor een heavy-duty co-poly. Toegegeven, deze snaar is waarschijnlijk te stijf en machteloos voor beginners, maar als ons team het goed heeft, zou het heel goed moeten werken voor de polyveteraan die superieure controle wil zonder de sweetspot te compromitteren. Een ander indrukwekkend kenmerk was het spanningsbehoud, wat meestal het grootste nadeel is van co-polys. Hyper-G was langer bespeelbaar dan de meeste snaren in zijn klasse. Met bijna iconische co-polys zoals Tour Bite in zijn groeiende reeks fenomenale snaren, wordt het voor Solinco steeds moeilijker om zichzelf te overtreffen. Echter, na een paar weken Hyper-G te hebben geraakt, denken we dat de snelst rijzende ster in de branche de naald misschien opnieuw heeft bewogen.

sSolinco hyper-g vs rpm blast
Solinco Hyper-G is een van de meest levendige polyester snaren die de afgelopen jaren op de markt is gekomen!
Deze snaar is ontwikkeld naast professionele pro's om de best mogelijke bespeelbaarheid te krijgen, en is een vierkant geprofileerde co-poly die uitzonderlijke controle en gevoel belooft.
Ik was enthousiast om deze eens te proberen, deels omdat ik wist dat het er geweldig uit zou zien in mijn geheel zwarte Wilson Pro Staff!
Toen ik het eenmaal had geregen, zag het er zeker geweldig uit; het koele zwarte frame accentueert de levendige groene tinten van de snaar.
Afgezien van esthetiek, die niet zo belangrijk zijn als het gaat om het krijgen van een bal op het veld, had ik ook een aantal geweldige dingen over Solinco gehoord.
Hun naam is niet zo gangbaar als bedrijven als Babolat en Wilson, maar hun bestverkopende snaar, Tour Bite, is echt fantastisch, dus ik wilde graag aan de slag met de Hyper-G Playtest.
Van mijn onderzoek verwachtte ik een scherpe respons van het snaarbed en een aangename mix van kracht en controle.

Solinco hyper-g vs volkl cyclone
Ontwikkeld met de hulp van een prominente ATP touring pro, Hyper-Gis een felgroene co-poly string van Solinco. Net als Tour Bite (Solinco's meest populaire snaar), heeft Hyper-G een vierkante vorm en vier grippy randen. Net als Tour Bite gaf deze snaar ons team een ​​fenomenale nauwkeurigheid bij volledige schommelingen - een feit dat wordt ondersteund door de bijna perfecte controlescore die we Hyper-G gaven. Zoals te verwachten was, was spin een opvallende functie en het helpt verklaren waarom het voor ons zo gemakkelijk was om het traject en de hoek van onze opnamen vorm te geven. Misschien wel het meest verrassende kenmerk van Hyper-G was het gevoel, dat verrassend vergevingsgezind bleek te zijn voor een heavy-duty co-poly. Toegegeven, deze snaar is waarschijnlijk te stijf en machteloos voor beginners, maar als ons team het goed heeft, zou het heel goed moeten werken voor de polyveteraan die superieure controle wil zonder de sweetspot in gevaar te brengen. Een ander indrukwekkend kenmerk was het spanningsbehoud - meestal het grootste nadeel van co-polys.

Best solinco strings
Als je een gemiddelde of gevorderde speler bent die groot zwaait, dan is het kiezen van de beste polyester snaar (met de optimale spanning) een ongelooflijk belangrijke beslissing, naast het selecteren van het juiste racket. Polyestersnaren hebben de manier waarop tennis wordt gespeeld de afgelopen 20 jaar getransformeerd en bieden voorheen onbereikbare niveaus van spin en geweldige controle in een low-powered pakket. Vanwege het lage vermogen moeten polyester snaren doorgaans 5-10% lager worden geregen dan natuurlijke darm- of multifilament-snaren.
Over het algemeen zijn polyester snaren vanwege hun stijfheid absoluut niet 'armvriendelijk' en mogen ze niet worden gebruikt door spelers met tenniselleboogaandoeningen. Deze snaren hebben echter verschillende niveaus van stijfheid, dus ze kunnen alleen worden gebruikt of in een hybride met natuurlijke darm of een multifilament.

Solinco hyper-g vs luxilon alu power
Hyper G - Wat u moet weten
Er is veel "hype" (bedoelde woordspeling) als het gaat om Solinco's lijn van polyester snaren en Hyper-G is geen uitzondering. Veel mensen vertelden me dat ik deze moest proberen en dat deed ik uiteindelijk. Terwijl ik dit schrijf, moet ik zeggen dat het op mijn Mount Rushmore van polyester snaren zou zitten, samen met Luxilon Alu Power en Babolat RPM Blast. Als je van de originele Alu Power houdt, denk ik dat je absoluut dol zult zijn op Hyper G. Ik merkte dat Hyper-G langer beter speelde, wat meer controle biedt en de bal beter bijt. Het is misschien iets stijver, maar het is nog steeds erg zacht en maakt een mooi helder geluid dat uit mijn Aero Pro Drive komt met een Sampras-trillingsdemper. Het is niet zo stijf als Solinco's andere grote slagman, Tour Bite, en voor mij is de controle vergelijkbaar (misschien een beetje meer spinpotentieel en "controle" van tourbeet) maar als het gaat om gevoel en pop is er echt geen vergelijking. Voor mij is het Hyper-G helemaal, vooral bij serveren, waar het gewoon heel leuk voelde om van het touwbed te komen. Er zijn veel polyesters waar mijn arm vrij snel vermoeid begint te raken bij het serveren, maar met Hyper-G voelde ik dat niet in dezelfde mate en voelde ik me zelfverzekerder toen ik er echt een scheur in maakte.
Alle polyesters gaan na een bepaald punt dood en beginnen dan allemaal hetzelfde te voelen en te spelen (boardy, stijf en over het algemeen onaangenaam). Ik kreeg ongeveer 9 echt goede uren uit Hyper-G voordat het dood ging. Als referentiepunt vind ik dat Alu Power veel sneller wegvalt (meestal rond de 3 uur). Dit is een elite polyester snaar en ik heb er een spoel van besteld die je vrijwel alles vertelt wat je moet weten.

Ga nu naar de solinco hyper-g 19 webshop