Solinco hyper g 18 review

Solinco hyper g 18 review
Solinco Hyper-G is een vierkant gevormde co-poly met een indrukwekkende combinatie van spin en precisie. Ontwikkeld voor een ATP-top 50-speler. Met deze middelzware reeks kunnen grote slagmensen de bal massaal snijden zonder zich zorgen te hoeven maken over overhitting. Topspin-spelers die graag ballen slaan die scherp duiken en van het veld ontploffen, moeten van deze string houden. Ga verder naar de Solinco Hyper-G colectie.De Solinco Hyper G is een nieuw ontwikkelde, hoogwaardige en veelzijdige co-polyester snaar die is ontworpen om speelbaarheid en controle te bieden, terwijl hij extreme kracht en intense spin en bijt genereert. Gebruikmakend van een nieuw ontwikkelde chemische formule in combinatie met de krachtige polyester monofilament vezel ontworpen en gevormd om maximale kracht en controle te genereren terwijl de spin- en bijtintensiteit van de bal wordt versterkt.

Hyper G - Wat u moet weten
Er is veel "hype" (bedoelde woordspeling) als het gaat om Solinco's lijn van polyester snaren en Hyper-G is geen uitzondering. Veel mensen vertelden me dat ik deze moest proberen en dat deed ik uiteindelijk. Terwijl ik dit schrijf moet ik zeggen dat het op mijn Mount Rushmore van polyester snaren zou zitten, samen met Luxilon Alu Power en Babolat RPM Blast. Als je van de originele Alu Power houdt, denk ik dat je absoluut van Hyper G zult houden. Ik vond dat Hyper-G langer beter speelde, een beetje meer controle biedt en de bal beter bijt.

Het is misschien iets stijver, maar het is nog steeds erg zacht en maakt een mooi helder geluid dat uit mijn Aero Pro Drive komt met een Sampras-trillingsdemper. Het is niet zo stijf als Solinco's andere grote slagman, Tour Bite, en voor mij is de controle vergelijkbaar (misschien een beetje meer spinpotentieel en "controle" van tourbeet) maar als het gaat om voelen en knallen is er echt geen vergelijking. Voor mij is het Hyper-G helemaal, vooral bij het serveren waar het gewoon heel fijn voelde om van het touwbed af te komen. Er zijn veel polyesters waar mijn arm vrij snel moe begint te worden bij het serveren, maar met Hyper-G voelde ik dat niet in dezelfde mate en voelde ik me meer zelfverzekerd dat ik er echt tegenop ging. Ga verder naar de Solinco Hyper-G colectie.

Alle polyesters gaan dood na een bepaald punt en beginnen allemaal hetzelfde te voelen en te spelen (boardy, stijf en over het algemeen onaangenaam). Ik kreeg ongeveer 9 echt goede uren uit Hyper-G voordat het dood begon te gaan. Als referentiepunt vind ik dat Alu Power veel sneller wegvalt (meestal rond de 3 uur). Dit is een elite polyester string en ik heb er een haspel van besteld die je vrijwel alles vertelt wat je moet weten.
Ga verder naar de Solinco Hyper-G colectie.