Solinco Hyper

Solinco Hyper-G Heaven
Met zijn scherpe vorm biedt Solinco's Solinco Hyper-G opmerkelijke spin en controle voor een polyester snaar. Sterk op bijna alle gebieden van speelbaarheid, blinkt het vooral uit in zijn duurzaamheid en controle. Terwijl andere polysnaren stijf kunnen zijn en snel spanning kunnen verliezen, vertoont Solinco Hyper-G een buitengewoon gevoel en blijft spanning behouden na het spelen. Ten slotte is dit een geweldig alternatief voor gevorderde spelers die op zoek zijn naar een polyester string die gemakkelijk om de arm zit. Als een competitieve speler die worstelde met tenniselleboog terwijl hij speelde met andere polyester snaren, heeft Solinco Hyper-G me geholpen te herstellen zonder kwaliteit in te leveren.

De Solinco tour bite is verkozen tot snaar van het jaar in 2016, 2017 en 2019

De Solinco Tour bite is een nieuw ontwikkelde, krachtige en veelzijdige co-polyester tennissnaar ontworpen om extreme kracht en intense spin te genereren. De Solinco Tour bite is de meest populaire snaar uit de Solinco gamma, vele topspelers gebruiken deze geweldige snaar!!!

Koop deze Solinco Hyper-G  een absolute aanrader!!

Ontwikkeld met behulp van een prominente ATP-tourpro, Solinco Hyper-Gis een felgroene co-polystring van Solinco. Net als Tour Bite (de populairste string van Solinco) heeft Solinco Hyper-G een vierkante vorm en vier grijpranden. Net als Tour Bite gaf deze string ons team fenomenale nauwkeurigheid bij volledige schommels - een feit dat wordt ondersteund door de bijna perfecte controlescore die we Solinco Hyper-G gaven. Voorspelbaar was spin een opvallende functie, en het helpt verklaren waarom het voor ons zo gemakkelijk was om het traject en de hoek van onze opnamen te vormen. Misschien wel het meest verrassende kenmerk van Solinco Hyper-G was het gevoel, dat verrassend vergevingsgezind was voor een heavy-duty co-poly. Toegegeven, deze snaar is waarschijnlijk te stijf en machteloos voor beginners, maar als ons team het goed heeft, zou het heel goed moeten werken voor de polyveteraan die superieure controle wil zonder de sweetspot te veel in gevaar te brengen. Een ander indrukwekkend kenmerk was het onderhoud van de spanning, dat is meestal het grootste nadeel van co-polys. Solinco Hyper-G hield zijn bespeelbaarheid langer dan de meerderheid van de snaren in zijn klasse. Met bijna iconische co-polys zoals Tour Bite in zijn groeiende lijn van fenomenale snaren, wordt het steeds moeilijker voor Solinco om zichzelf te overtreffen. Na een paar weken Solinco Hyper-G te hebben geraakt, denken we echter dat de snelst rijzende ster in de industrie de naald misschien opnieuw heeft verplaatst.

Solinco Hyper-G  was perfect low-powered voor ons team; het stelde ons in staat om onze krachtigste slagen uit te voeren zonder ons zorgen te hoeven maken over overhitting, maar het voelde nooit te laag. Nog indrukwekkender voor Michellewas het feit dat het zo'n hoog niveau van controle leverde zonder de harde feedback die vaak wordt gevonden met stevige controlekoorden. Ze zei: "Ik heb echt genoten van de besturing van deze string. Ik had geweldige dingen over Solinco Hyper-G  gehoord voordat ik de kans kreeg om het te raken, dus ik hoopte dat mijn ervaring de hype zou waarmaken. Gelukkig overtrof het mijn verwachtingen Ik vond het leuk dat het minder krachtig en stevig was, maar niet super stijf en ongemakkelijk. Ik ben dol op het combineren van krachtige rackets met minder krachtige snaren om enige controle te krijgen, en Solinco Hyper-G was precies wat mijn spel nodig had. Bovendien had mijn arm er nooit last van. Ik kon slaan en werd beloond met een gecontroleerde reactie. Er was precies de juiste mix van kracht van mijn racket en controle van de snaren, dus ik kreeg voldoende massa en diepte om punten te dicteren en ballen weg te leggen. "
Koop deze Solinco Hyper-G , een absolute aanrader!!