Racket bullpadel hack comfort 20 nu €269,00

Racket bullpadel hack comfort 20 nu €269,00


Hack Comfort is een ruitvormig racket, met maximaal vermogen en hoge efficiëntie zonder verlies van controle. Het is ontworpen voor professionele of gevorderde spelers. Bekijk hier onze Racket bullpadel hack comfort 20 collectie.

De buitenste kern is samengesteld uit koolstof Xtend Carbon 18K. zijn interne kern van BlackEva en CarbonTube frame van koolstofvezel 100%. Het heeft het nieuwe Metalshield-frame dat zich aanpast aan het nieuwe CustomWeight-gewichtsplatensysteem waarmee u de balans van het racket kunt aanpassen, afhankelijk van de behoeften van elke speler.

De Bullpadel Hack Control, met een zwart, oranje en koper ontwerp is volledig gemaakt van Tricarbon materiaal dat voor meer duurzaamheid en stijfheid voor meer vermogen zorgt.

De aanwezige technologieën, zoals Hack ( stijfheid van de racketkern), in combinatie met een zwaargewicht (ongeveer 372g) zullen dit racket van controle en stabiliteit voorzien. De ronde vorm zal de sweetspot verlagen voor meer precisie.

Met het CustomWeight systeem kunt u het racket aanpassen aan uw wensen voor nog meer vermogen of om de balans te veranderen. Bekijk hier onze Racket bullpadel hack comfort 20 collectie.