Pure drive vanaf €69,95

Pure drive vanaf €69,95

De Babolat Pure Drive Junior 25 is een racket voor de betere jeugdspeler.
Dit racket is ideaal voor de speler die wat lengte en gewicht nog niet toe is aan een seniorracket maar al wel een goede techniek heeft.

Het Pure Drive Team-model is vergelijkbaar met het klassieke model, maar biedt, met zijn 15 gram lager gewicht meer wendbaarheid bij het slaan. De kleuren blauw, zwart en wit zorgen voor een stijlvolle en moderne look. De FSI Power en de Cortex Pure Feel technologieën zorgen voor een nog beter gevoel en nog meer power. Ga nu naar onze Pure drive collectie

Voordelen voor de speler: power - wendbaarheid
Het team model is perfect voor spelers die op zoek zijn naar kracht en manoeuvreerbaarheid. Met een gewicht van 285g en een balanspunt op 32cm, belooft dit racket zowel slagkracht als wendbaarheid. Het stijve kader (72 Ra) vervormt erg weinig bij balimpact en draagt zo bij tot maximale power. Zo genereert dit racket krachtige, diepe slagen om je tegenstander te imponeren.

Door de samenwerking met SMAC, een belangrijke speler in de ruimtevaartindustrie, werd SMACWRAP toegevoegd aan het grafiet kader voor minder trillingen en zo een verhoogd speelcomfort. Het snarenpatroon 16 x 19 is uitgerust met de FSI technologie (Frame String Interaction Technologie). Deze FSI technologie zorgt voor een groter open snarenpatroon. De afstand tussen de breedtesnaren is groter waardoor je meer grip op de bal krijgt (meer spin en slice effect). Ga nu naar onze Pure drive collectie

Het Babolat Pure Drive racket is het meest verkochte frame ter wereld. Een nieuwe look en design gecombineerd met nieuwe technologieën zorgt voor meer controle terwijl de legendarische power behouden blijft.

Met een gewicht van 300 g is dit racket zeer veelzijdig, wendbaar en, dankzij het balanspunt op 32 cm en de elliptische vorm, zeer stabiel bij balimpact. Het eerder stijve kader (RA 72) draagt bij tot maximale power. Zo genereert dit racket krachtige, diepe slagen om je tegenstander te imponeren. Door de samenwerking met SMAC, een belangrijke speler in de ruimtevaartindustrie, werd SMACWRAP toegevoegd aan het grafiet kader voor minder trillingen en zo een verhoogd speelcomfort.

Het snarenpatroon 16 x 19 is uitgerust met de FSI technologie (Frame String Interaction Technologie). Deze FSI technologie zorgt voor een groter open snarenpatroon. De afstand tussen de breedtesnaren is groter waardoor je meer grip op de bal krijgt (meer spin en slice effect).

Ga nu naar onze Pure drive collectie

Meer lezen? klik hier