Luxilon - Kempische Bespanservice

Alu Power

1.25

 

€ 28,00

GRATIS Blik Ballen

Luxilon Big Banger Alu Power is de ideale snaar voor de competitiespeler. Deze topper op snarengebied is niet voor niets de meest gebruikte snaar op de ATP-tour. De snaar combineert een goede duurzaamheid en veel controle met heel veel power die wordt verkregen door de grote dynamische elasticiteit.

Alu Power Rough

1.25

 

€ 29,00

GRATIS Blik Ballen

Luxilon Big Banger Alu Power Rough is de meest bekende van het merk Luxilon en is een echte aanwinst voor spelers die op zoek zijn naar extra spin. Tegelijkertijd behoudt dit model dezelfde eigenschappen als die van de Big Banger Alu Power waardoor competitiespelers voorkeur geven aan deze snaar.

Element

1.25

 

€ 27,00

GRATIS Blik Ballen

De Luxilon Big Banger Element tennissnaar is een zeer zachte polyester snaar met een uitstekende flexibiliteit. Voor baseline hitters op zoek naar nauwkeurigheid en comfort is deze monofilament snaar een zeer geschikte keuze.

Original

 1.30

 

€ 25,00

GRATIS Blik Ballen

De Luxilon Big Banger Original is een monofilament polyester snaar en ideaal voor spelers die kracht willen genereren in combinatie met een hoge duurzaamheid van de snaar. Het spanningsverlies is zeer klein en de elasticiteit is uitzonderlijk groot.

4G Rough

1.25

 

€ 30,00

GRATIS Blik Ballen

Luxilon Big Banger 4G Rough tennissnaar is geweven voor extra grip. Deze snaar heeft een ruw oppervlak en een grotere flexibiliteit voor nog meer vermogen.

4G Soft

1.25

 

€ 30,00

GRATIS Blik Ballen

De Luxilon 4G Soft snaar heeft dezelfde kenmerken als de 4G, maar voelt zachter aan. Dit zorgt voor meer comfort tijdens het spelen en voorkomt dus blessures aan de arm. De 4G Soft biedt uitstekend behoud van spanning en een uitstekende controle. Een krachtige snaar voor zowel de gemiddelde als de gevorderde speler.