Luxilon alu power Rough

Luxilon ALU Power Roughis de gestructureerde versie van Luxilons meest iconische pro-tourssnaar ALU Power. Eigenlijk is de Rough ook niet traag. Het is gespot in de hybride van drie spelers die je misschien hebt gehoord: Roger Federer, Novak Djokovic en Andy Murray. Onnodig te zeggen dat ons team enthousiast was om te zien of deze snaar zijn elite-afkomst zou waarmaken. We streken het als een vol bed en ontdekten onmiddellijk iets onmiskenbaar op onze grootste schommels - massale beet en explosieve draai. Hoewel geen van onze spelers dacht dat ALU Power Rough dood was, waren er gemengde meningen over het exacte vermogensniveau, waarbij twee spelers het behoorlijk levendig vonden. Controle bleek meer dan voldoende om agressief tennis los te laten, hoewel elke speler verschillende niveaus van succes had bij het plaatsen van de bal. Wat betreft comfort, we hadden nul klachten, ondanks de stevigheid van deze snaar uiteindelijk, Bekijk nu onze Luxilon alu power Rough collectie.

Vermogen - Score: 60
Spelers met kortere slagen zullen waarschijnlijk de kracht niet vinden in Luxilon ALU Power Rough . De ervaring van Troy suggereert echter dat big bangers mogelijk een vijfde versnelling kunnen ontgrendelen. Hij zei: "Ik heb ontdekt dat dit een van de meest krachtige co-poly-snaren op de markt is. Vanaf de eerste hit merkte ik het mooie zakken en een goede pop van de snaar. Toen ik deze snaar een paar jaar probeerde geleden vond ik te veel lancering op de bal, vooral na het aanvankelijke spanningsverlies. Voor deze test heb ik de snaar vooraf uitgerekt en vond ik dat ik nog steeds beter werd dan gemiddelde balzakken en kracht, maar ik merkte de grote val niet op -af in spanning en verlies van controle die ik in het verleden had. Bekijk nu onze Luxilon alu power Rough collectie

Spin - Score: 92
Dankzij de fenomenale controle en beet van Luxilon ALU Power Rough kunnen gevorderde spelers zich ontrollen met een explosievere opwaartse zweep. Hierdoor kunnen zware slagmensen zoals Andy de bal met enorme draai laden. Hij zei: "Deze snaar is een spinmonster! Om wat van de donder van Apollo Creed te stelen, is de Rough 16L de Master of Disaster, de King of Sting, als het gaat om spin! Deze snaar bijt de bal als geen ander en schiet de bal bal van de snaren af ​​met een monsterlijke hoeveelheid spin. Ballen die op het laatste moment lang lijken te duiken, duiken op het laatste moment naar beneden en plakjes blijven laag en bijten op het veld als een hovercraft die over het water glijdt. "

Je krijgt veel spin van deze snaar- zeker meer dan de gemiddelde co-poly. In staat zijn om alles goed te maken is een enorme troef als het gaat om het vinden van spin, en deze snaar laat me swingen met verlaten. Je krijgt veel bites van de snaar en vond alle spin die ik nodig had om mijn doelen met tempo te raken. Ik voelde me volledig ingebed op zowel slice- als topspin-shots. "

"Spin was bovengemiddeld voor mij in vergelijking met sommige van de andere co-polys die ik heb geprobeerd," Je merkt  geen groot verschil in spinpotentieel in vergelijking met de reguliere versie van ALU Power. Ik was echter in staat om veel rotatie op de bal te creëren bij het slaan van cross- dipsessies op het veld.. Bekijk nu onze Luxilon alu power Rough collectie