bullpadel vertex 2 comfort 20 tijdelijk 10 procent korting

Waarom Bullpadel Vertex  kopen?

bullpadel vertex 2 comfort 20 tijdelijk 10 procent korting 

Bullpadel Vertex 02 is al enkele jaren het best verkochte topracket in Zweden en wordt door Maxi Sánchez gebruikt tijdens de World Padel Tour. Ook gebruikt door de Zweedse topspeler Calle Knutsson. Vertex 02 is een diamantvormig peddelracket voor veel snelheid en power met een hoge balans. Het racket heeft een 12K koolstofvezel oppervlaktelaag die sneller en responsiever is dan de gewone 3K. Ook verkrijgbaar in een ronde vorm in de broer of zus Vertex 02 Control en kleine broer Vertex 02 Comfort in diamantvorm.

Bullpadel Vertex 02 2020 heeft de nieuwe schuimrubberen kern Adaptia van het type Multieva, een mengsel van materialen met verschillende dichtheden. De buitenste laag heeft een hogere dichtheid die inwerkt op snelle ballen en ze een hogere kracht geeft, terwijl de binnenste laag met een lagere dichtheid inwerkt op langzamere ballen en de controle verbetert.

Vertex's unieke schuurpapierachtige toplaag Topspin zorgt ervoor dat het racket de bal beter vastgrijpt wanneer deze wordt gesneden.

Een groot voordeel bij de topmodellen van Bullpadel vertex is dat de speler zelf het gewicht en de balans van het rack kan aanpassen. Protector Custom Weight zijn 3 metalen platen van elk 3 gram die op verschillende geselecteerde plaatsen kunnen worden geplaatst. Grip Custom Weight is een vervangbare bodemplug op het rek die kan worden vervangen door 5 of 10 gram. Merk op dat deze afzonderlijk als accessoires worden verkocht.


De ergonomische grip Hesacore Tour Grip is voorgemonteerd op Bullpadel Vertex 02 2020 net als de versie van vorig jaar en vermindert trillingen en voorkomt blessures zoals peddelelleboog.

Zoals alle topmodellen van Bullpadel is de Vertex 02 2020 uitgerust met het trillingsdempingssysteem Vibradrive, dat bestaat uit een siliconen materiaal dat over de gehele handgreep terug te vinden is.

Om het racket te beschermen tegen stoten en krassen is de Metalshield framebeschermer ook gemaakt van lichtgewicht aluminium . De polsband is gemaakt van een breder en comfortabeler materiaal in plaats van het traditionele koord.


Het racket Bullpadel Vertex  wordt geleverd met een speciaal ontworpen rackethoes met thermo padding om je paddle racket te beschermen tegen temperatuurverschillen.

Wij zijn sterk in:

padel racket bullpadel vertex 2
bullpadel vertex 2 professional padel racket
bullpadel vertex comfort
bullpadel vertex avant 2.0
bullpadel vertex 2 woman 20
bullpadel vertex 2 boy 20
bullpadel vertex 2 girl 20
bullpadel vertex 2 comfort 20
bullpadel vertex 2 control 2.0
bullpadel vertex

Ga nu naar onze Bullpadel Vertex collecties

bullpadel vertex 2 comfort 20 tijdelijk 10 procent korting