HYPER-G

SOLINCO HYPER-G vanaf €10,50

Solinco Hyper-G is een van de meest levendige polyester snaren die de afgelopen jaren op de markt zijn gekomen! Ontwikkeld naast touring-professionals om de best mogelijke speelbaarheid te krijgen, deze string is een co-poly met geprofileerd vierkant die uitzonderlijke controle en gevoel belooft.

Spelers zijn enthousiast om deze eens te proberen. Toen ik het eenmaal had gespannen, zag het er zeker geweldig uit; het koele zwarte frame accentueert de levendige groene tinten van de string. Ga nu naar solinco hyper collectie.

Afgezien van de esthetiek, die niet zo belangrijk is als het gaat om het krijgen van een bal op het veld, had ik ook een aantal geweldige dingen gehoord over Solinco. Hun naam is niet zo gangbaar als bedrijven zoals Babolat en Wilson, maar hun best verkochte string, Tour Bite, is echt fantastisch, dus ik wilde graag aan de slag met de Hyper-G Playtest.

Uit mijn onderzoek verwachtte ik een scherpe reactie van het snaarbed en een aangename mix van kracht en controle.

Laten we kijken hoe de playtest verliep ...

VERMOGEN - 6/10

6 van de 10 voor mijn vermogen is precies waar ik een polyester wil hebben. Een te elastisch co-poly is gewoon irritant - vaak verliezen ze snel spanning en hebben ze meteen een overdreven trampoline-effect. Wanneer ik een polyester string gebruik, wil ik weten dat de bal niet op mij zal vliegen en dat hij naar beneden zal duiken in de basislijn. Omgekeerd houd ik er niet van dat mijn polys te dood zijn, zoals Luxilon Big Banger Original. Begrijp me niet verkeerd, sommige spelers zullen van dit gevoel houden (onze grote man Will van TheTennisBros.com) - het is gewoon niet voor mij. Ga nu naar solinco hyper collectie.

Solinco Hyper-G heeft het power-aspect voor mij echt waargemaakt . Het was niet super dood of levendig wat betreft polyester snaren. Ik zou zeggen dat het vergelijkbare kracht bood als RPM Blast (mijn favoriete polyester aller tijden) in termen van ruwe mph. Net als RPM Blast merkte ik ook dat Hyper-G me toegang gaf tot een verborgen vermogensniveau zodra ik sneller versnelde door mijn slagen.

Sommige snaren waarmee ik heb gespeeld reageren niet zo goed (dit is niet goed of slecht) wanneer je je swing snelheid verhoogt, maar ik voelde dat er een goede correlatie was tussen wat ik aan het plaatsen was en eruit stappen met Hyper-G .

Bij het serveren was er genoeg pop beschikbaar om de klus te klaren. Degenen die enkele van mijn andere beoordelingen hebben gelezen, zullen weten dat ik normaal gesproken liever een hybride snaar, met natuurlijke darm in mijn hoofdsnaren om mijn op controle gerichte racket aan te vullen. Ik had echter het gevoel dat ik deze string graag in een vol bed zou gebruiken als dat nodig was. Ik heb deze vuistregel nuttig gevonden om in het verleden tekenreeksen te evalueren bij het maken van beoordelingen. Als ik me op mijn gemak voel bij het gebruik van dit volle bed van poly in een racket zoals het mijne, getuigt het echt van de uitstekende kwaliteiten van Solinco Hyper-G.

BEDIENING - 8/10

Controle kwam in schoppen met Hyper-G. Op de speeldag waren we binnen. Het is altijd prettig om iets van een sonische boom in deze omgeving te creëren; de echo kan fenomenaal zijn voor je ego! Dus ging ik wat meer aan de forehand-kant alleen om de grenzen van het touw te verleggen en te zien hoe het reageerde op een hogere snelheid van de racketkop. Ga nu naar solinco hyper collectie.

Spelers zijn heel blij om andere voorhoofden in de basislijn te zien duiken in plaats van lang te varen en ik voelde me heel erg betrokken bij mijn doelen op het veld. Terwijl ik aan het spelen was, herinner ik me dat ik dacht: "Dit moet een 9 van de 10 zijn"!

Hoewel men graag natuurlijke reacties gebruik, houden ze ook van het frisse, meer gedempte gevoel van een poly en het gevoel van ultieme controle die het je spel in een vol bed kan geven. Hyper-G heeft de goederen op dit front zeker afgeleverd, terwijl ik op volleys gebruik maakte van uiterste precisie en de gemoedsrust dat de bal niet op mij trampoline ging lopen tijdens grondslagen op serveren.

In vergelijking met Solinco's meest populaire snaar Tour Bite, ligt Hyper-G waarschijnlijk aan de zachtere kant van het polyesterspectrum met zijn verhoogde balzakmogelijkheden. We zullen wat later op elkaar ingaan, maar het meest dat indruk op me maakte, was dat ik geen verlies van controle merkte dat zo vaak gebeurt met deze meer pocket polyesters. Dat was echt een genot om te ervaren! Ga nu naar solinco hyper collectie.

CENTRIFUGEREN - 8/10

Voor u draait het slingeren met een polyester snaar helemaal om te weten dat de bal op het veld zal blijven wanneer ik het gas aanzet. Ik zie vaak veel clubspelers op een lager niveau die poly bespannen die niet veel natuurlijke kracht hebben en weten dat ze veel beter af zouden zijn met een multifilament snaar of een natuurlijke darm. Maar vaak hebben ze geen zeggenschap gehad. Wanneer ze hun laatste set snaren in hun racket hadden gebroken, zouden ze hun racket aan hun lokale stringer hebben overhandigd en hen gewoon hebben gevraagd het te bespannen zonder het type of de spanning op te geven. Hun gebrek aan apparatuurkennis beperkt hen hier, omdat een stringer tegenwoordig gewoon een poly als standaard instelt, zoals de populariteit van de snaren.

Als je niet veel van je eigen kracht en spin produceert, dan zou ik deze recensie nu verlaten en gaan kijken naar Babolat VS Team. Als je dat wel doet, zul je Solinco Hyper-G geweldig vinden, hetzij in een opstelling met een tweepersoonsbed of in een hybride opstelling. Ga nu naar solinco hyper collectie.

Ik genoot vooral van het bijtende gevoel van Hyper-G, omdat de snaren de bal vastgrepen en hem wegschoten met een waanzinnig aantal toeren. Gesneden plakjes en topspins geschopt; mijn tegenstander diep achter het veld drukken en me toestaan ​​in te stappen en het punt op te eten.

De hoge spinniveaus van deze snaar geven toegang om aan te moedigen om grote schommels naar de bal te nemen zonder me zorgen te maken over de bal die lang zou vliegen. Voor spelers is er niets vervelender in tennis dan het gevoel te hebben dat je contact maakt met een schot en het op je laat vliegen. U heeft dit gevoel nooit gehad met Hyper-G.

COMFORT - 7/10

Solinco Hyper-G was zonder twijfel een van de meest comfortabele polyester snaren waarmee ik ooit heb gespeeld. Ik heb al eerder gezegd over de lichte geef in de snaar die tegenwoordig zo zeldzaam is bij polys, maar het was geweldig om mee te spelen. Ik voelde dat het balzakaspect mijn aanraking positief verbeterde en me meer vertrouwen gaf op het net.

In mijn eigen spel breng ik niet zoveel tijd op het net door - ik ben ermee bezig! Ik ben de kortste uit TheTennisBros. Op 5'9 heb ik nog steeds een goede pop op de serve, maar serve-volleying is niet echt mijn ding en ik kom niet vaak in het net vanuit een nulmeting tenzij ik moet. Spelers op de tour met vergelijkbare fysieke eigenschappen als ikzelf lijken basisgrinders te zijn en komen slechts af en toe binnen. Ze zijn echter ook zeer capabel op het internet, terwijl ik dit op het moment van schrijven van dit artikel aan het ontwikkelen ben. Ga nu naar solinco hyper collectie.

Hyper-G gaf me hier zeker meer vertrouwen in. Het gecontroleerde pocketeffect van het snaarbed hielp me een uitstekende directionele controle te vinden; verdere verbetering van de stabiliteit en het effect van mijn Wilson RF 97-racket.

Als u op zoek bent naar een uitzonderlijk comfortabele string, ga dan zeker niet met een polyester. Bekijk ons ​​assortiment artikelen over multifilamenten / synthetische ingewanden en natuurlijke ingewanden als je dat wilt. Wat polyester snaren betreft, wordt u echter niet veel comfortabeler dan Solinco Hyper G ! 7/10 is echt top voor een poly.

DUURZAAMHEID - 7/10

Een van mijn meest wenselijke aspecten voor duurzaamheid is het handhaven van de spanning. Ik zal niet noemen en schamen in dit artikel, maar ik heb in het verleden met polyester snaren gespeeld die letterlijk een trampoline werden na één hit. Ik ben niet zo rijk als Roger Federer, dus ik kan het me niet veroorloven om elke dag mijn tennisracket te bespannen, of wat dan ook! Ik heb zojuist geaccepteerd dat snaren niet lang duren, maar ik hoop op zijn minst een paar fatsoenlijke hits te krijgen voordat de spanning van de snaar afnam in de mate dat deze niet meer speelbaar was.

Solinco Hyper-G had een goed niveau van spanningonderhoud en het was meerdere slagen voordat de spanning wegviel voordat de snaar brak. Het is absoluut een van de betere polyester snaren als het gaat om het onderhoud van de spanning. Dus voor jullie grote hitters die misschien wat meer budget hebben als het gaat om regelmatig rijgen, zou Solinco Hyper-G een geweldige keuze maken.

CONCLUSIE - 8/10
Solinco Hyper-G is een van de meest speelbare polyesters die we ooit hebben geprobeerd. Het bevat een heerlijke combinatie van kracht, controle en spin en ik was echt onder de indruk van het spanningbehoud van de snaar en het algemene gevoel van overal op het veld. Ga nu naar solinco hyper collectie.

Dit zou niet iets moeten zijn waar ik echt commentaar op zou moeten geven, maar ik was absoluut dol op de kleur! Het is misschien niet naar ieders smaak, maar ik dacht zeker dat het er best lekker uitzag in mijn zwarte Wilson Pro Staff.

Het was ook erg interessant om een ​​vierkante snaar te proberen, in tegenstelling tot de overvloed aan meerzijdige geprofileerde snaren die er zijn. 

Als je van een polyester string houdt en een fan bent van het Luxilon- en Babolat-assortiment, moet je deze string proberen en kijken wat het voor je spel kan betekenen. Solinco is niet zo populair in de media als deze "big gun" -merken, maar ze schieten zeker niet tekort in kwaliteit. Ga nu naar solinco hyper collectie.