Bullpadel Vertex kopen tijdelijk 10 procent korting

Bullpadel Vertex kopen

Bullpadel Vertex 2 2019 , baanbrekende kracht en design
Bullpadel Vertex Hij heeft het weer gedaan. Het Spaanse merk wilde een stap vooruit zetten ten opzichte van zijn eerdere collecties door te innoveren in ontwerpen, functies en technologieën.

Bullpadel Vertex kopen tijdelijk 10 procent korting 

Nu Bullpadel Vertex kopen

Binnen de collectie Padel padel rackets Bullpadel Vertex 2019 vonden we de Bullpadel Vertex 2 2019, de evolutie van een van de beroemdste modellen in de geschiedenis van Bullpadel Vertex en dat dit jaar komt met vernieuwde looks en de beste sensaties waarin de grote openbaring van de markt is verwerkt : de Hesacore grip. Frisse lucht voor het model dat je Maxi Sanchez draagt tijdens de World Padel Tour.

Een Bullpadel Vertex 2 2019 die is vervaardigd in diamantformaat, met een hoge balans en een brede sweetspot. Een padelracket ontworpen door en voor de kracht die comfort niet buiten beschouwing laat dankzij een brede sweetspot en de Hesacore grip, die zorgt voor meer comfort in de grip.

Voor dit prototype heeft de Spaanse firma ervoor gekozen om te produceren in Carbon 18K om de stijfheid te verbeteren, terwijl het binnenin berijdt op het bekende Black Eva-rubber om de baluitvoer te verbeteren.

La Bullpadel Vertex 2 2019 bevat enkele van de meest gerenommeerde technologieën van het Spaanse bedrijf. Het systeem XTrend Carbon 12K voor de buitenste kern, de Ultralight Metalshield om wrijving te voorkomen en het stuk Vibradrive om trillingen te voorkomen.

Nu Bullpadel Vertex kopen

Een model dat het ontwerp radicaal verandert om er frisser uit te zien dan ooit. De combinatie van groene en gele gradiënten komt perfect overeen met het carbon black dat op hun gezichten te zien is.

In de Bullpadel Vertex https://toptennissnaren.be/ hebben we een verbintenis met je: om je de beste aanbiedingen van padel in de Shovel Bullpadel Vertex 2 2019 en vele andere producten aan te bieden. Zoek niet verder, een betere prijs vindt u niet in andere online paddle-winkels en als dat zo is, zullen we deze verbeteren. Gegarandeerd!

Het gewicht van de schop is altijd indicatief, we zullen proberen zoveel mogelijk aan te passen.

BullPadel Vertex Carbon Pro LTD Rough
De nieuwe paddle-paddle BullPadel Vertex Carbon Pro LTD, ontworpen voor de speler, zoekt maximaal vermogen en een brede sweetspot

Het innovatieve Vertex-frame en de koolstofsamenstelling zorgen voor maximale slagkracht en geweldige controle.

- Bovendien biedt BlackEva-rubber een geweldige speelbaarheid.

- Het heeft een nylon beschermer van 2 dichtheden met 7 ankers.

- Grof oppervlak

- Plat 100% koolstof gezien.

TECHNOLOGIEËN :

CARBON TUBE , constructie van de schop, met TPFCT-technologie die bestaat uit de constructie van het 100% in elkaar grijpende carbon tweedelige schopframe. Deze constructie geeft onze bladen de maximale mechanische respons en garandeert een perfect compromis tussen kracht en controle.

BLACKEVA , rubber ontwikkeld met specifieke dichtheid en elasticiteitseigenschappen om de speler maximaal comfort en gevoel te geven bij het slaan. De samenstelling geeft het rubber een hoog geheugen terwijl dezelfde herstel- en rebound-parameters in de loop van de tijd behouden blijven.

VERTEX , de nieuwe paal met structuur "Vertex", bevat een bestudeerd ontwerp van het hart dat de gewichten en krachten zodanig verdeelt dat de versnelling van de klap wordt vergroot zonder de controle te verminderen. Dit alles samen met de diamantvorm van het frame zorgen voor een solide salvo en slagen met maximaal vermogen.

Nu Bullpadel Vertex kopen

2DPROTECT , de 2D Protect-beschermer, is een framebeschermer gemaakt van 2 nylon dichtheden die aan het blad wordt bevestigd met een systeem van 7 ankers die het blad en de beschermer in een enkel element veranderen. De samenstelling van 2 nylondichtheden geeft het blad maximale oppervlakte- en structurele weerstand.

Kenmerken van de Bullpadel Vertex 2 2020 shovel
Voor de fabricage heeft het Spaanse merk zijn toevlucht genomen tot de beste materialen voor het maken van dit model, dat nu al een icoon is van onze padel. Carbon XTEND 12 K voor de vliegtuigen die hardheid en sterkte bieden, 100% koolstofbuis met als doel het hele frame te versterken en een interne kern gemaakt van MultiEva , een combinatie die deze Bullpadel Vertex 2 omzet in een authentieke Molotov-cocktail. Het bevat, net als haar metgezellen, de Metalshield-beschermer die naast het systeem Custom Weight de speler in staat stelt de balans aan te passen aan hun voorkeur door van dit padelracket je beste bondgenoot op het veld te maken.

Een Bullpadel Vertex 2 2020 die niet achterblijft in zijn ontwerp, de combinatie van levendige kleuren zoals rood en oranje geeft deze schop exclusiviteit en energie . Het is de moeite waard om het ruwe oppervlak op te merken dankzij het Top Spin-systeem , een schuureffect waarmee je geweldige effecten op de bal kunt afdrukken. En het merk Bullpade L heeft het bereikt met deze verfijnde ontwerpen, niet alleen het creëren van kleurrijke en elegante padelrackets, maar ook een merkimago dat een religie is geworden voor veel spelers, zowel amateur als professional.

De nieuwe Bullpadel Vertex 2020-collectie omvat niet alleen het Vertex-model, andere klassiekers van het bedrijf zijn ook verbeterd, zoals de nieuwe Bullpadel Vertex Hack 2020-schep van Paquito Navarro die van formaat verandert met als doel te winnen in equlibrio of een van de nieuwe creaties voor dit seizoen 2020, de exclusieve Bullpadel Vertex Flow die Alejandra Salazar het hele seizoen zal dragen.

Het gewicht van de schop is altijd indicatief, we zullen proberen zoveel mogelijk aan te passen.

Samenstelling van de Bullpadel Vertex 2 2020 schop
Marco Vertex : De structuur bevat een systeem dat is ontworpen in het hart van de schop dat de gewichten verdeelt, trillingen elimineert en het koppel van het blad vermindert, ideaal om de sensaties bij het hanteren te verbeteren.
MultiEva-rubber : rubber van de volgende generatie dat de beste baluitvoer biedt en de kracht in de slag verhoogt, en ook een grote zachtheid biedt als het gaat om slaan.
Carbon XTEND 12K: Carbon van de nieuwste generatie dat in de vlakken is verwerkt en de weerstand verhoogt, de baluitvoer verbetert en meer kracht genereert.
Nu Bullpadel Vertex kopen

Bullpadel Vertex kopen tijdelijk 10 procent korting