Bullpadel hack 2020 test

Bullpadel hack 2020 test

Bullpadel lanceert haar nieuwe collectie padel rackets met hun grote klassiekers als protagonisten. Een van hen is de Bullpadel Hack die sterker dan ooit terugkomt met geweldige verbeteringen en een vernieuwd ontwerp dat je zal verrassen. Heb je de Bull padel 2020 Hack?l  Ga nu naar de Bull padel 2020 Hack collectie.

De Bullpadel hack 2020 is ontwikkeld met een duidelijk doel: het aanvalsspel van de meest agressieve spelers verbeteren. Het diamantformaat dat u overschakelt naar een formaat Oversize , een structuur die ons maximaal vermogen, meer controle en veel meer reactie geeft, dankzij een van de componenten van de ster voor deze 2020, de TRICARBON . Dit materiaal, in combinatie met het nieuwe formaat gekozen door Bullpadel , resulteert in een zeer veelzijdig padelracket dat zich perfect aanpast aan alle fasen van de wedstrijd.

In het geval van de binnenste kern, het MultiEva-rubber, een materiaal dat het gevoel van kloppen verbetert en het comfort verhoogt. Het 100% carbon frame (CarbonTube) verbetert de blootstelling aan structurele schokken. Natuurlijk wordt er opnieuw ingezet op de Metalshield , een beschermer die zich perfect aanpast aan het nieuwe Custom Weight-systeem waarmee de speler de balans van de schop kan veranderen op basis van hun doelstellingen tijdens de wedstrijd. Als een toegevoegde bonus introduceert het nieuwe padelracket Bullpadel Hack 2020 Het introduceert de nieuwe Hesacore-grip, een perfect accessoire dat trillingen vermindert en maximaal comfort in uw spel biedt.

Tot slot moeten we nog de esthetiek noemen van de nieuwe racket padel Bullpadel hack 2020. Een ontwerp dat weer terugkeert naar de gradiënten, dit keer in koude tinten, van blauw tot fluoride groen, gecombineerd met de klassieke zwarte achtergrond waar het materiaal volledig belangrijk is.

De samenstelling van het nieuwe padelracket Bullpadel hack 2020

Tricarbon: koolstof in elkaar grijpende vezels die zorgen voor een geweldige baloutput en het beste gevoel van het effect.

MultiEva Rubber: nieuwste generatie rubbersamenstelling die de baloutput verbetert en het comfort verhoogt

Naast Bull padel 2020 Hack zijn deze nieuw ook nieuw van Bull padel

Bullpadel hack 2020 test

Bull padel 2020 Hack
Bull padel 2020 Vertex
Bull padel 2020 wing

Grip Hesacore : een perfect accessoire ingebouwd in de schepmanchet dat trillingen in de elleboog zal verminderen. Ga nu naar de Bull padel 2020 Hack collectie.