Bullpadel hack

Bullpadel hack

Bullpadel hack is een ruitvormig racket, met maximaal vermogen en hoge efficiëntie zonder verlies van controle.

Het is ontworpen voor professionele of gevorderde spelers. De buitenste kern is samengesteld uit carbon Xtend Carbon 18K, de interne Core of BlackEva en CarbonTube carbon frame 100%.Ga nu naar de Bullpadel hack collectie

Het heeft het nieuwe Metalshield-frame dat past bij het nieuwe CustomWeight-weegplateausysteem waarmee u de balans van het blad kunt aanpassen aan de behoeften van elke speler.

Daarnaast heeft het Vibradrive-systeem voor het absorberen van trillingen, het Hack-hart en zenuwkanalen aan de zijkant van het frame van het racket.
Bullpadel Hack 2019 , absolute kracht
De nieuwe padelracketcollectie Bullpadel 2019 is er al. Een nieuwe catalogus die, na eerdere edities, een duidelijke referentie is van de wereld van Padel naar het Spaanse merk en waarin ze van binnen en van buiten wilden innoveren.

Binnen de collectie Padel padel rackets Bullpadel 2019 vinden we de Bullpadel Hack 2019 , de evolutie van de schop van de speler van het professionele circuit World Padel Tour Paquito Navarro en dat het voor velen een van de beste power shovels op de markt is voor zijn geweldige kwaliteiten in aanvallend spel. Een model dat nog een jaar wil terugkeren als een van de benchmarks van het merk naast de Bullpadel Vertex 02 2019 , schop die op de paddle-banen Maxi Sanchez zal vergezellen . Ga nu naar de Bullpadel hack collectie

Een racket dat, aangezien het een algemeen tonicum is in de Bullpadel Hack, is ontworpen in diamantformaat met een hoge balans en een ongeëvenaard punt van kracht. Een model dat inzet op een volledige koolstofproductie en het beroemde zwarte Eva-rubber aan de binnenkant om de baloutput te verbeteren.

Bullpadel bevat enkele van de beste technologieën voor deze Bullpadel Hack 2019 . De XTend Carbon 18K voor de buitenste kern, de metalen beschermkap om schokken te voorkomen, het systeem Vibra Drive voor het hart van de schop die trillingen voorkomt.

Een Bullpadel Hack 2019 die dit jaar zijn huid verandert en evolueert . Nu meer dan ooit wordt het een imposant padelracket dankzij het mengsel van koolstof op zijn gezichten met de gedegradeerde tonen in geel en oranje die opvallen in het logo.

In de online padel shop Time2Padel hebben we een verbintenis met u: om u de beste aanbiedingen van padel te bieden in de Shovel Bullpadel Hack 2019 en vele andere producten. Zoek niet verder, u zult geen betere prijs vinden in andere online paddle-winkels en als dat zo is, zullen we het verbeteren. Gegarandeerd!

Het gewicht van de schop is altijd indicatief, we zullen proberen zoveel mogelijk aan te passen. Ga nu naar de Bullpadel hack collectie