Babolat Rpm blast vanaf €102,00

Babolat Rpm blast vanaf €102,00

 Toen Rafael Nadal verscheen op de Australian Open 2010 met een zwart achthoekig co-polyester genaamd Babolat Rpm blast , weinigen hadden kunnen voorspellen dat de hype zou volgen. Inderdaad, telefoontjes stroomden vanuit het hele land naar Tennis Warehouse. Iedereen leek nieuwsgierig naar deze mysterieuze nieuwe snaar met de schijnbaar magische krachten.

Nog indrukwekkender, zo niet een beetje verrassend, is het comfort, waar de meerderheid van de spelers erg hoog voor staat. Niet verrassend is de uitzonderlijke controle, die zorgt voor grote precisie bij snelle schommels. Wat betreft vermogen, geeft Babolat Rpm blast de speler meer pop dan een traditioneel polyester.

Vermogen - Score: 43

Het lagere vermogensniveau van Babolat Rpm blast is ideaal, die allemaal groot schommelen en liever hun eigen vermogen genereren. Dit betekent natuurlijk niet dat Babolat Rpm blast levenloos is.

Het lage vermogen van Babolat Rpm blast is perfect. Het is absoluut een co-polyester met laag vermogen. U kunt zo snel slingeren als u wil, een flinke draai maken zonder bang te zijn om lang te slaan.

 Some spelers vinden de Babolat Rpm blast een low-powered snaar, zelfs volgens co-poly-normen. Zoals de meeste Babolat-snaren is de reactie stevig, en u krijgt stroom van uw swing of van het racket.

Spin - Score: 97

Voor de groep zware slagmensen is de spin van Babolat Rpm blast niet alleen de meest opvallende functie, maar het behaalde ook een score die bijna buiten de hitlijsten viel. Met een gear-vormige ontwerp grijpt en pakt de snaar de bal extreem goed. Zodra de bal op de snaar is, glijdt het gladde oppervlak van de RPM zeer gemakkelijk over zichzelf, waardoor een comfortabel elastisch gevoel ontstaat en de snaren terugschieten in positie schiet de bal met veel spin van de snaar, als een kwaadaardige superbal. "

"Babolat Rpm blast is eenvoudig aan te passen,"  Bezoek nu onze Babolat Rpm blast collectie