Babolat Rpm blast snaar NU €102,00

Babolat Rpm blast snaar NU €102,00

De Babolat Rpm blast snaar van Babolat is vooral bekend als een zeer duurzame powersnaar in de professionele tenniswereld.

Deze tennissnaar wordt onder andere gebruikt door spelers die niet onder contract staan bij Babolat en bewijst hiermee dat het een zeer waardevolle, krachtige snaar is. Onder andere Rafael Nadal, Jo - Wilfried Tsonga en Schiavone (winnares van Roland Garros) bespannen hun tennisrackets met de krachtige 6 hoekige RPM blast. “De sweetspot lijkt groter, waardoor de bal harder, dieper en langer in het frame komt en dus ook weer sneller van het frame vertrekt. Hierdoor wordt het verdedigen van ballen aanzienlijk makkelijker,” aldus Nadal over deze powersnaar van Babolat.Bekijk onze Babolat Rpm blast snaar collectie:

Functies van de Babolat Rpm blast snaar

Met de RPM Blast tennissnaar van Babolat bent u verzekerd van slagen met ongekende power. De mono filament snaar is ontstaan uit een nauwe samenwerking van Babolat en zijn spelers en wordt geproduceerd met behulp van hightech technologieën. Zo heeft de kern van co-polyester een zeer hoge dichtheid, die u helpt een slag krachtig af te zetten en ook is er een siliconen coating toegevoegd om schuiven van de snaren te voorkomen. Met deze snaar bent u op ieder niveau verzekerd van een overdonderend effect.

Eigenschappen Babolat Rpm blast snaar

Product ID: 243101-105
Merk: Babolat
Diameter: 1.25 mm, 1.30 mm
Kleur: Zwart
Type snaar: Power/Duurzaamheid
Type snaar Rol 200M

 

Klanten zoeken ook:

Solinco confidential rol 200 m snaar
Babolat Pure drive rackets
Babolat pure drive Lite rackets
Babolat pure drive team rackets
Babolat pure aero racket
Babolat pure aero team racket
Babolat Rpm blast snaar

Bekijk onze Babolat Rpm blast snaar collectie: