Babolat pure drive lite 2018

Babolat pure drive lite 2018

De meeste verbeterende beginners, sterke junioren en intermediaire spelers van het tennisspel zijn meestal op zoek naar lichtgewicht rackets. Dit is om hun vermogen om zo'n racket te hanteren te verbeteren en ook om controle, balans en kracht in hun spel te waarborgen.

Waarom Babolat pure drive lite 2018?

De Pure Drive-rackets zijn over het algemeen licht van gewicht. Maar het Babolat Pure Drive Lite-racket is de lichtere en krachtigere versie van het best verkochte merk Pure Drive Racket.

Het Babolat Pure Drive Lite-racket 2018 is een uitstekend model van de Babolat Pure Drive Racket-serie. De Babolat Pure Drive 2018 is zeer licht in gewicht en heeft een aantal fantastische ontwerpen. Dit maakt het praktisch voor een betere bediening en stelt spelers ook in staat om zelfverzekerd achter hun schoten aan te gaan.
Lees de resterende delen van de review zorgvuldig door om meer te weten te komen over het fantastische Babolat Pure Drive Lite Racket 2018.

TECHNISCHE GEGEVENS - BABOLAT PURE DRIVE LITE 2018 RACKET

De Babolat Pure Drive Lite 2018 is een nieuw model van de Pure Drive Lite-serie. Dit racket biedt een verbeterd gevoel, controle en uitstekend speelveld.
De Babolat Pure Drive Lite 2018 is een lichtgewicht racket, maar het is niet licht in zijn functies. Het lichte gewicht maakt het geschikt voor het ontwikkelen van spelers en junioren op zoek naar een meer natuurlijke swingvariatie.

Het racket heeft een kopgrootte van 100 vierkante inch, een lengte van 27 inch en een 1-punts koplamp. Het heeft ook een snarenpatroon van 16 hoofdnet / 19 kruisen en een geregen gewicht van 10,1 ounces.
Al deze functies en enkele andere unieke technologieën voor gebruik bij het ontwerp van Babolat Pure Drive Lite 2018 racket zijn de redenen waarom het een uitstekend racket van hoge kwaliteit is. Ga nu naar de Babolat pure drive lite 2018 collectie