Babolat nieuwe pure drive tennisracket vanaf €129,00

Babolat nieuwe pure drive tennisracket vanaf €129,00

Babolat tennisrackets zijn specifiek ontworpen om aan de individuele behoeften van een speler te voldoen en rekening te houden met aspecten van het spel zoals kracht, stijl en algeheel comfort. Als je je spel wilt verbeteren, is een tennisracket van Babolat misschien precies wat je zoekt.

Babloat-rackets zijn geschikt voor alle niveaus van het spel, dus het maakt niet uit of je een beginner bent, gevorderd in je spel of ergens daartussenin - er is een racket perfect voor jou. Hier zijn enkele details over slechts enkele van de rackets die Babolat aanbiedt. Bekijk onze Babolat nieuwe pure drive tennisracket collectie.

De AeroPro Drive Cortex Junior of The Roddick Junior zijn beide superrackets voor een junior-speler die het spel begint te leren. De eerste van deze twee is specifiek ontworpen om aerodynamisch van vorm te zijn en zijn zware hoofdbalans stimuleert zware toprotatie en biedt de speler veel kracht.

Wat betreft rackets voor gevorderd niveau, een favoriet van Rafael Nadal, de Babolat AeroPro Drive Cortex biedt geweldig spinpotentieel en slaat krachtig. Het cortex-systeem geeft de speler maximaal comfort omdat het gemakkelijk met enorme trillingen omgaat. Voor een speler van zeg, 4.5, is dit het ideale racket om hun spel een niveau hoger te leggen.

Nog een ander favoriet racket is de Roddick Pure Drive GT plus die wordt gebruikt door Andy Roddick. Als je een speler bent met een medium swingstijl, geeft dit racket je de mogelijkheid om de kracht die het creëert te gebruiken om je spinvaardigheden te verbeteren en je basisspel te versterken.Bekijk onze Babolat nieuwe pure drive tennisracket collectie.

Bij het kopen van een Babolat tennisracket tegen een kortingsprijs, kan het niet eenvoudiger zijn dan online te kopen. Toch moet je echt je behoeften kennen en begrijpen bij het kiezen van je nieuwe racket, want als je niet kiest voor het beste racket voor jouw niveau, zal je spel niet verbeteren, het zal alleen worden gehinderd.Bekijk onze Babolat nieuwe pure drive tennisracket collectie.