Babolat Aero Pro Tennisracket vanaf €139,00

Babolat Aero Pro Tennisracket - het beste van het beste vanaf €139,00

Als een gepassioneerde tennisspeler moet je je bewust zijn van het feit dat Rafael Nadal heeft gekozen voor het Babolat aero pro tennisracket. Dus wat is er zo speciaal aan dit racket? Laten we het uitzoeken...
Afkomstig uit Frankrijk, Babolat, dat nu een merknaam is in de wereld van Tennis, maakt al snaren voor de tennisrackets sinds 1875, en sindsdien heeft het bedrijf verschillende high-end technologieën geadopteerd met betrekking tot de tennisrackets en apparatuur. Ga nu verder naar onze Babolat Aero Pro Tennisracket collectie

Een product uit de aeroserie - het Babolat aero pro tennisracket maakt gebruik van de aeromodulaire technologie, en de AeroPro Drive is de meest opwindende tennisslag, zozeer zelfs dat dit aerodynamisch modulair ontworpen tennisracket de eerste keuze bleek te zijn van de tennispionier Rafael Nadal.

Van het legendarische tennisracket is bekend dat het door zijn aerodynamische modulaire technologie een topsnelheid en topsnelheid van rackets levert. Dit type tennisracket is een speciaal type aero pro-serie. Er zijn echter ook andere reeksen tennisrackets op de markt beschikbaar; de pure drive, pure control of control plus, pure storm maken deel uit van een grote selectie om er maar een paar te noemen. Ga nu verder naar onze Babolat Aero Pro Tennisracket collectie

Het onderwerp aero pro tennisracket doet wonderen als het gaat om stuiteren op een stuk en goede spins. Het biedt een grote nauwkeurigheid van een solide respons en beter comfort dankzij het cortex-systeem. Dit specifieke deisgn is het soort dat Rafael Nadal gebruikt en is 100 vierkante inch in zijn hoofdgrootte en 11,3 gram in gewicht. Deze serie aerodynamische technologie is de beste omdat het een assortiment tennisrackets biedt, namelijk de AeroPro Drive Cortex, AeroPro Drive Plus Cortex, Aeropro Storm 2008, Aero Storm Tour 2008, Aero Storm Original, Aero Stike en Babolat Aero 112. Ga nu verder naar onze Babolat Aero Pro Tennisracket collectie

Er zijn momenteel een aantal gerenommeerde tennisspelers in het circuit die het tennisracket gebruiken. Onder de mannen zijn Fabio Forgnini, Andy Roddick, Fernando Gonzalez, Nicholus Lapentti, Carlos Moya, Rafael Nadal, Wayne Odesnik en Julien Benneteau.
Terwijl in de groep van tennisspeler verbonden aan deze bekende raquet zijn Sofia Arvidsson, Sybille Bammer, Karin Knapp, Na Li, Pauline Parmentier, Nadia Petrova, Dinara Safina, Caroline Wozniacki en Timea Bacsinszky.
Het ontwerp van dit tennisracket biedt ongetwijfeld een grotere wendbaarheid, eenvoudige bediening en een uitstekende speelervaring.

Voeg hieraan toe dat het een lichtgewicht racket is met een langere kop en een meesterwerk in het produceren van een aantal uitstekende knallen en spins! In deze aero pro-serie; de gevorderden zijn AeroStrike en Aero112, terwijl voor de junioren AeroProDrive junior is.
Babolat aero pro tennisracket is ongetwijfeld een geweldige attractie voor de nieuwe tijdperk tennisster en de ontluikende junioren. Het helpt hen zeker hun hoge technische standaard bij te houden en een perfecte tool voor hun winnende spree.

Lees meer over babolat pure drive nieuws:

babolat pure drive
babolat pure drive lite
babolat pure drive 2015
babolat pure drive 2018
babolat pure drive 2019

Ga nu verder naar onze Babolat Aero Pro Tennisracket collectie