Solinco Tour bite optimale controle

Solinco Tour bite
Solinco Tour Bite 200M Silver 1.25

De Solinco Tour Bite is een duurzame co-polyester snaar die zorgt voor een geweldige combinatie van spin en precisie voor spelers met lange snelle slagen. De populaire snaar biedt controle waar de snelheden van de slagen hoog zijn. De structuur van de snaar zorgt voor een hoge grip op de bal en optimale controle. Type: Spin Dikte: 1.10/1.15/1.20/1.25/1.30 Kleur: Zilver


Solinco Tour Bite Soft 200M Silver 1.30

De Solinco Tour Bite Soft is een indrukwekkende snaar die voor een polyester snaar aan de zachte kant is. Dit zorgt voor een iets comfortabeler gevoel wat ervoor zorgt dat deze snaar niet alleen voor gevorderden, maar ook voor de gemiddelde tennissers geschikt is. Net zoals de originele Tour Bite biedt deze snaar controle waar de snelheden van de slagen hoog zijn. De structuur van de snaar zorgt voor een hoge grip op de bal en optimale controle. Type: Spin Dikte: 1.20/1.30 Kleur: Zilver


Solinco Tour Bite Soft is een spinvriendelijke , comfortabele co-poly die ongetwijfeld een verademing is voor iedereen die op zoek is naar comfort en spin zonder al te veel in te boeten op controle.

Tour Bite Soft biedt zijn gebruikers een comfortabelere versie van de populaire Solinco Tour Bite, maar met zijn vierkante vorm biedt hij nog steeds tonnen potentieel om de bal met spin te scheuren.

Het moderne spel wordt gedomineerd door zware topspin-shots, maar met veel snaren moeten we veel comfort opofferen om het soort spin en controle te krijgen waarnaar we op zoek zijn.

Er zijn echter wat zachtere opties die spin met redelijk comfort bieden, en Solinco Tour Bite Soft is daar een van.Solinco staat bekend om geweldige snaren zoals Solinco Hyper G en ze genieten een grote reputatie in de tenniswereld.

Zoals prestaties gaan, hebben we de Solinco Hyper-G echt gewaardeerd en we zouden het zeker aan iedereen aanbevelen.

Echter, voor die spelers die wat meer comfort zoeken, is Solinco Tour Bite Soft misschien een betere optie.

Poly-snaren staan ​​niet bekend om hun comfort, en over het algemeen zijn spelers bereid om op te offeren om meer controle en spin te krijgen, maar er zijn polys zoals Luxilon 4G die een beetje van beide lijken te kunnen bieden.

De snaren zorgden voor snelle, agressieve schommels, maar het had iets als je het nodig had.

Een score van 6 op 10 is perfect voor wat de meeste polyspelers zullen zoeken.CONTROLE - 8/10


Het voordeel van een snaar die je 6 van de 10 geeft voor kracht, is dat het dat waarschijnlijk in evenwicht brengt door veel controle te bieden.

Solinco Tour Bite Soft deed dit mooi en liet me met grote precisie en vertrouwen slaan dat ik de bal in de rechtbank zou krijgen.

Als je een gevorderde speler bent met grote schommels, dan is het belangrijk dat je een snaar hebt die de racketsnelheid van je racket aankan en je veel controle geeft.

Hoewel er snaren zijn die meer controle bieden dan de Tour Bite, doet hij het nog steeds erg goed op dit gebied.

Welk schot ik ook wilde maken, ik had het gevoel dat ik meer dan genoeg controle had om het af te maken.

Het vertrouwen dat Tour Bite Soft me gaf om te gaan voor mijn schoten, verdiende het een 8 op 10 voor controle.
Koop nu onze Solinco Tour bite

Tags