Solinco snaren hyper-g

Goedkope tennissnaren, Solinco confidential, solinco hyper g, Solinco snaren hyper-g, solinco tour bite -

Solinco snaren hyper-g

Solinco snaren hyper-g is een van de meest levendige polyester snaren die de afgelopen jaren op de markt zijn gekomen! Ontwikkeld naast touring-professionals om de best mogelijke speelbaarheid te krijgen, deze string is een co-poly met geprofileerd vierkant die uitzonderlijke controle en gevoel belooft.

Spelers zijn enthousiast om deze eens te proberen. Toen ik het eenmaal had gespannen, zag het er zeker geweldig uit; het koele zwarte frame accentueert de levendige groene tinten van de string. Ga nu naar solinco hyper collectie.

Waaom Solinco snaren hyper-g? Afgezien van de esthetiek, die niet zo belangrijk is als het gaat om het krijgen van een bal op het veld, had ik ook een aantal geweldige dingen gehoord over Solinco. Hun naam is niet zo gangbaar als bedrijven zoals Babolat en Wilson, maar hun best verkochte snaar, Tour Bite, is echt fantastisch, dus ik wilde graag aan de slag met de Hyper-G Playtest.

Uit mijn onderzoek verwachtte ik een scherpe reactie van het snaarbed en een aangename mix van kracht en controle.

Laten we kijken hoe de playtest verliep bij Solinco snaren hyper-g  ...

VERMOGEN - 6/10

6 van de 10 voor mijn vermogen is precies waar ik een polyester wil hebben. Een te elastisch co-poly is gewoon irritant - vaak verliezen ze snel spanning en hebben ze meteen een overdreven trampoline-effect. Wanneer ik een polyester string gebruik, wil ik weten dat de bal niet op mij zal vliegen en dat hij naar beneden zal duiken in de basislijn. Omgekeerd houd ik er niet van dat mijn polys te dood zijn, zoals Luxilon Big Banger Original. Begrijp me niet verkeerd, sommige spelers zullen van dit gevoel houden (onze grote man Will van TheTennisBros.com) - het is gewoon niet voor mij. Ga nu naar solinco hyper collectie.

Tags