solinco hyper g -

Solinco hyper g vs rpm blast

Solinco hyper g vs rpm blast

Online tennissnaren kopen bij Top Tennissnaren

Top Tennissnaren is de online Tenniswebshop met de beste prijzen (laagste prijs garantie)
Tennismateriaal kopen? Als verdeler van  Tecnifibre, Solinco, Luxilon etc.. kan u ook offline in onze tenniswinkel terecht.

 Wij zijn ook uw tennisspecialist in het verzorgen van uw tennisracket, besnaren, grips replacement, verdikken of versmallen van uw racket doen wij met de grootste zorg.
als invoerder van het Tennismerk Solinco, onderverdeeld onder tennissnaren, tennisrackets, tennisballen, tennistassen, tennisgrips is Solinco het snelst groeiend tennismerk op de markt door de innovatieve materialen die ze gebruiken voor  tennisrackets en tennissnaren onderscheiden ze zich van de andere tennismerken.


Wij verdelen ook het tennismerk Luxilon:  bestaat reeds  35 jaar en is de absolute nr 1 op  gebied van Tennissnaren wereldwijd, ongeveer 30 ATP professionals opteren voor Luxilon tennissnaren maar ook de recreant kan bij Luxilon terecht.

Meeus Alain, ex A tennis en international is de man achter Top Tennissnaren. Het team is dagelijks bezig om voor u de laagste prijzen te hanteren op de markt. Top Tennissnaren bestaat uit zeer enthousiaste tennisspelers met zeer veel tenniservaring service en snel leveren is bij Top Tennissnaren een prioriteit, kortom , Top Tennissnaren is uw ideale tennispartner!


Tags