solinco hyper g, solinco hyper g 1.20 -

Solinco hyper g 1.20

Solinco Hyper-G is een vierkant gevormde co-poly met een indrukwekkende combinatie van spin en precisie. Ontwikkeld voor een ATP-top 50-speler. Met deze middelzware reeks kunnen grote slagmensen de bal massaal snijden zonder zich zorgen te hoeven maken over overhitting. Topspin-spelers die graag ballen slaan die scherp duiken en van het veld ontploffen, moeten van deze string houden.

  • Spoorbreedte : 17 / 1.20 mm
  • Lengte: 40ft / 12,2 m
  • Samenstelling: Co-polyester
  • Kleuren: groen

 

Opmerkingen: Ik heb deze string nu een paar keer geprobeerd. Ik heb drie Head Graphene XT Radical Pro's. Normaal houd ik er twee vast met Volkl Cyclone 17 Black. Dat is nog steeds mijn string. Ik probeer soms verschillende snaren in mijn derde racket. Ik heb de Cyclone Orange en Yellow geprobeerd. Ik zou zeggen dat dit vergelijkbaar is met de Cyclone Yellow. Hyper-G heeft een beetje meer opvallende pop dan de Cyclone, maar ik denk dat het komt als de kosten van het gevoel in vergelijking met Cyclone (tenminste de zwarte). Hoewel beide een goede spin produceren, heb ik het gevoel dat Cyclone me een beetje beter bijt als dat nodig is. Wat grondslagen betreft, ze zijn vrijwel hetzelfde, misschien wat extra vrije diepte met Hyper-G. Beide produceren een gemakkelijke spin. Wat betreft volleys en serveert, ik geef daar absoluut de voorkeur aan de Cyclone, het gevoel en de controle is beter. Een voordeel dat Hyper-G lijkt te hebben is speelbaarheid, het blijft later in zijn leven speelbaar dan Cyclone. Hoewel ik op dit punt al mijn wedstrijden met Cyclone speel, kom ik hier nog steeds op terug en kan ik het nog niet uitsluiten. Over het algemeen, terwijl ik nog steeds de knipoog naar Cyclone geef, kun je ook niet fout gaan met deze string. Zeker het proberen waard. Ik rijg op 54 pond.
Van: Ron, 27-09-18

 

Opmerkingen:Dit is mijn nieuwe favoriete string. Verbazingwekkende combinatie van gevoel, spin, controle en kracht. Uitstekende balzak en zeer comfortabele string, ziet er ook geweldig uit! Ik hing het op 44 pond op mijn aangepaste Pro Staff 97 352 gram geregen en 10 pts koplamp en speelde er tot nu toe ongeveer 6 uur mee met heel weinig merkbaar spanningsverlies. Ik rijg het zelf met behulp van een enkele stringbox om spanningsverlies te minimaliseren. Ik gebruikte Volkl Cyclone 17 ook met lage spanning, maar vanaf de eerste hit heb ik het gevoel dat dit duidelijk een superieure snaar is. Het voelt scherper maar toch zeer comfortabel, waarbij de Cyclone een beetje papperig aanvoelt in vergelijking. Ik ben in staat om grote snelle schommels te nemen en zo hard te slaan als ik wil zonder enig verlies van controle. In feite moedigt deze string je aan om echt achter je schot aan te gaan en is hij even goed voor topspin-, flat- en slice-shots. Sommige toegevoegd pop en gewicht op serveert. Het gevoel en de controle gaven me ook het vertrouwen om in te staan ​​en zowel de eerste als de tweede serveerretour aan te vallen met diepe snee of zware topspin. Ik ben dol op deze string!
Van: Lance, 22-5-18

Opmerkingen: Ik was zeer tevreden met de Volkl Cyclone 17. Hyper-G had een beter gevoel, beter reactievermogen, meer spin en meer kracht. Ik vind dat de Hyper-G iets korter meegaat dan Cyclone, maar met de upgrades in elke andere categorie kan ik er niet voorbij kijken. Nieuwe reeks naar keuze! Ik ben 23 jaar oud, 6'5 "man en een 4,0 speler.
Van: Jaylen, 13-5-18

Opmerkingen: ik vind deze string echt leuk, veel meer dan andere Solinco-producten die ik eerder heb geprobeerd. Het heeft genoeg oomph en vergeving om voor mij te werken, zelfs in een frame van 18x20. Het gaat niet zo goed mee als ALU Power, ik zou zeggen dat Power me ongeveer 20% meer levensduur geeft, maar als je de kosten van beide meetelt, is het vrijwel een vergelijkbare waarde. Ik weet dat de kleur voor sommigen een dealbreaker is, maar het doet me denken aan de late jaren 1980, toen neonstrings behoorlijk populair waren. Ik heb nooit de gelegenheid gehad om revolutie te proberen. Misschien hebben die twee Solinco-aanbiedingen een aantal overeenkomsten.
Van: Blb, 31-8-17

Opmerkingen: ik hou ervan, hou ervan! Dit is hoe ik deze string op mijn Wilson RF97 Autograph op 56 pond beschrijf. Alles wat je kunt lezen over de TW-recensie was waar. Bedankt Solinco voor dit soort snaren.
Van: Al, 9-8-17

Opmerkingen: Dit was een prachtige snaar in de tijd dat ik ermee speelde. De eerste week ermee spelen was echt heel leuk, ik had genoeg kracht en verrassende hoeveelheden spin. Mijn ballen landden dieper dan mijn gebruikelijke snaaropstelling die Volkl Cyclone 16g geel is. Hoewel ik denk dat ik er iets te laat mee heb gespeeld omdat het zijn speelbaarheid in de tweede week verloor. Hij heeft minstens twee weken in mijn tas gezeten voordat ik ermee begon te spelen, dus ik ben er vrij zeker van dat dat de bespeelbaarheid van de snaar heeft afgesneden. Over het algemeen vind ik deze string erg leuk en zou ik deze string opnieuw krijgen. Speelde met aangepaste Babolat Pure Strike 18x20 (2014) ongeveer 52 pond. Ik ben een sterke 3.5-4.0-speler die minimaal 12 uur per week speelt.
Van: John, 13-7-17

Opmerkingen: In eerste instantie was ik onder de indruk van deze string. Maar na een uitgebreidere slag ermee, ben ik bekeerd. Ik merk dat ik steeds terugkom naar het racket met deze snaar om een ​​reden: consistentie. Ondanks de lage spanning waar ik aan rij, komt de bal op een consistente, herhaalbare manier, schot na schot, meer nog dan mijn Cyberflash 17. Ik ben eerlijk onder de indruk. Hetzelfde kan niet gezegd worden voor andere zachtere polys zoals Technifibre Cobra, die ik ook test. Ik heb ook niet langer polsproblemen met deze string, interessant genoeg. Het enige dat me verhindert om naar deze string te schakelen, is dat ik Tour Bite en Tour Bite Soft wil testen voordat ik mijn beslissing maak, maar deze string is tot nu toe absoluut indrukwekkend.
Van: Derek, 15-4-17

Opmerkingen:Ik ben echt dol op deze string. Ik heb het gekoppeld aan de RF 97 op 53 pond en het is perfect geweest. Comfortabel, nauwkeurig, beloont volledige schommels. Kan dit niet genoeg benadrukken. De tekenreeks is een besturingsgeoriënteerde tekenreeks, wat betekent dat deze aangeeft wat u geeft. Als ik de sprong van 4.0 naar 4.5 / 5.0 moest samenvatten, gaat het voor mij over geloven in jezelf genoeg om elke keer door een schot te slingeren en te eindigen met je racket en arm over je gezicht (je biceps zoenen om zo te zeggen elke keer). Deze string beloont je met uiterst precieze shots, geweldige spin, zonder harde feedback. Wat wil je nog meer? In de afgelopen twee jaar ben ik gegaan van Luxilon 4G (geweldige string maar te hard voor mij), Luxilon Big Banger Rough, RPM Blast hybride, RPM Blast full bed, en nu dit. Ik krijg een hoger startpunt met Hyper G dan RPM, hoe hoger, dieper draaien geeft mijn tegenstanders problemen. Probeer het eens, u zult er geen spijt van krijgen.
Van: Seb, 15-04-17

Opmerkingen:Ik ben een all-court speler van 4,5 lefty. Ik ben de laatste jaren een gebruiker van Volkl Cyclone geweest. De afgelopen weken heb ik Solinco Hyper-G 17 in mijn Yonex EZONE DR 98 geplaatst en op 48 lbs gespannen (Andy's specificaties van TW). Heilige rookt. Het is stevig maar toch armvriendelijk, minimaal verlies van spanning en beweging van de snaren, pakt de bal heel goed in en geeft me ongelooflijke controle. Ik moet mezelf ervan weerhouden zo hard te slingeren als ik kan, gewoon omdat de bal precies gaat waar ik wil en zo diep het veld induikt. Het is ronduit verslavend. Omdat het een lager aangedreven snaar is, is het 'net' levendig genoeg om me te beletten andere aanbiedingen van Solinco uit te proberen (Tour Bite, enz.). Deze snaar is perfect voor de speler van 3,5 en meer die graag een goede snede in de bal maakt. Ik ben er vrij zeker van dat ik Ik heb tenminste mijn keuze voor de komende jaren gevonden. Iemand bij TW vertelt Andy bedankt voor mij!
Van: Jared, 11/16

Opmerkingen: deze string is geweldig. Ik speel met een Wilson Blade 16x19 en deze snaren presteren er ongelooflijk goed in. Ik ben een die-hard Luxilon-man met 4g en Element, maar ik heb altijd gewild dat ze die snaren in een of andere vorm van uitrusting hebben gemaakt. Hyper G heeft geweldige pop, controle en spin. Op dit moment heb ik 16 gram in mijn racket omdat mijn stringer bijna 17 gram had. 17g zakken veel meer en pakken de bal uit de bal. Ik wou dat ze deze angel in zwart of grijs hadden gemaakt. De kleur is een beetje vervelend.
Van: Geoff, 9/16

Opmerkingen: Ik heb deze string geprobeerd nadat een van mijn USTA-teamgenoten (5.0) hem regelmatig begon te gebruiken. Ik gebruikte Black Widow en ALU Rough en moet nu zeggen dat ik al ben overgeschakeld. De string voelt zo goed en comfortabel aan, ballen die van het bed komen, voelen zo krachtig en toch zo onder controle. Ik had het gevoel dat ze lang zouden gaan en de basislijn zouden raken. Dient zo gemakkelijk te bedienen. Houd dit nu in de tas met de RS Lyon. Mijn twee favoriete snaren! Probeer het. Ik heb het op mijn Pure Aero (gewogen).
Van: David, 8/16

Opmerkingen: Solinco heeft mijn elleboog gedood. Gebruik deze string niet als u een Babolat-racket wilt gebruiken. Ik behaalde er mooie resultaten mee, maar na 5 weken doodde het mijn elleboog. Ik rekte me uit na elke sessie, bracht ijs aan, maar het hielp niet. Ik speelde 10 uur per week en gebruikte deze haspel groene Solinco in 4-5 weken. Solinco niet meer gebruiken. God zegene AluPower.
Van: Kiki, 7/16

Opmerkingen: ik vind deze string net zo leuk als ik Solinco Revolution leuk vind. Het heeft een zeer vergelijkbaar gevoel, geregen op 50 pond in mijn Babolat Pure Aero. Geweldige draai, controle en kracht met volledige schommels. Ik zal deze twee strings van Solinco blijven gebruiken zoals ik de afgelopen twee jaar heb gedaan.
Van: Andrew, 7/16

Opmerkingen: Yup. Wowza. Echt goed spul hier! Rijg het los en geniet van de soepele rit! Bespannen op een Prince Response 97 vol bed op 42 pond. Meer alstublieft. Eerste naam:
Van: Anoniem, 6/16

Opmerkingen: Controle is erg goed. Dezelfde hoeveelheid gebruikelijke spin. Ik kan volledige schommels nemen vanaf de basislijn en het heeft een leuke touch op het net. Aan kracht ontbreekt niet.
Van: David, 5/16

Opmerkingen: deze string geprobeerd op mijn aangepaste Babolat Pure Drive op 54 pond. Overschakelen van de Tour Bite, de spin is goed, maar aanzienlijk niet zo goed als de Tour Bite. (Eigenlijk vond ik voordat ik het aanschaf dat het spinpotentieel groter is dan de tourbeet, maar dat is het in mijn hand niet). Maar het geeft wel een beetje meer feel en pop. Ik zou zeggen dat het iets krachtiger is dan de tourbeet. Controle gaat over het niveau. Over het algemeen ga ik niet overstappen van mijn Tour Bite. Leuke kleur hoewel.
Van: Russell, 3/16

Opmerkingen: Geregen op 57 pond op een Dunlop Airgel 4D 200G en ik vond het erg leuk. Ik gebruik meestal Solinco Revolution, maar dit leek een beetje meer controle en spin met minimale powerloss in tegenstelling tot prikkeldraad. Het leek gemakkelijker te rijgen dan andere poly's (nog steeds niet zoals nylon) en de groene kleur valt echt op op een blauwe stok. Na ongeveer 10 uur speeltijd gedurende 3 weken lijkt het er een beetje af te vallen, opnames die vroeger op de basislijn kwamen, varen nu uit en de serve is niet zo fris. De string is een koopje voor wat je krijgt, maar deze relatief korte levensduur kan me misschien dwingen om bij de revolutie te blijven die voor mij bijna het dubbele van het leven lijkt te hebben. Zal de 16-snaar proberen voordat de definitieve conclusie wordt getrokken. Geweldige string en de TW beoordelingen zijn perfect.
Van: Shawn, 2/16

Opmerkingen:Ik begrijp niet waarom het op de markt wordt gebracht als een "maximale kracht / spin" (zoals op de verpakking staat). Het is gewoon geen "high power" string. Dat gezegd hebbende, ik heb zelfs nooit geweten wat het was toen ik het kreeg. Mijn vriend brak mijn go to string tijdens het rijgen (Volkl Cyclone) en gaf me uiteindelijk een set van deze gratis. Dat gezegd hebbende, vind ik het erg leuk. Het is gewoon geen typische krachtige snaar, maar het biedt wel veel spin. Wat de kracht betreft, is het een behoorlijk stijve snaar, denk ik, dus misschien krijg je wat kracht in de zin dat het door de bal heen stroomt? Ik weet het niet zeker. Misschien is het gewoon een trendy woord, maar de beoordelingen van het tennismagazijn lijken erg nauwkeurig te zijn voor mijn ervaring. Veel spin, controle, gevoel, duurzaamheid moet nog echt worden getest, maar ziet er tot nu toe geweldig uit met een paar hits. Ik ben een speler van 4,5, rijgen deze op 39/36 lbs tijdens een Prince Textreme 95 Tour. Mijn go to string is Volkl Cyclone, maar ik vergelijk deze twee momenteel omdat ze erg op elkaar lijken en mogelijk superieur zijn. De tijd zal het leren.
Van: Anoniem, 2/16

Opmerkingen: was geen grote fan. Vastgebonden op 55 pond op mijn Babolat AeroPro Drive. Ik hield echt van het spinpotentieel van hen. Het merendeel van mijn opnamen bleef binnen. Het nadeel was het vermogen. Ik vind het leuk om veel topspin te halen, maar ook in staat zijn om stroom te genereren en deze string gaf die optie niet. Als je een slagman bent die helemaal geen stroom gebruikt, zou ik dit aanraden, maar het is niet voor degenen die harder slaan.
Van: Nick, 2/16

Opmerkingen: De TW-beoordeling is naar mijn mening uiterst nauwkeurig. Uitstekende control string met goede spin en feel.
Van: Rich, 2/16

Opmerkingen: ik vind het leuk! Bespannen op 55 pond in een Head Instinct racket. Ok geregen met een slinger. Zeer goed gespeeld, leuke backhand-drives opgelicht, serveert, volleys en alles had een heel goed gevoel. Speelde met de nieuwe Penn ATP tennisballen, hou daar ook van. Nu uitgaan om er een tweede uur mee te spelen. Ik ben het volledig eens met de TW-recensenten. Totale waar voor je geld.
Van: Jon, 1/16


Tags