2m rood, Outlast Set Snaren 12 -

Outlast Set Snaren 12,2m rood NU 7,50 euro

Outlast Set Snaren 12,2m Rood  NU 7,50 euro

Outlast Set 12.2m Een nieuw ontwikkelde, krachtige en goed afgeronde co-polyester snaar ontworpen voor een maximale duurzaamheid en all-court speelbaarheid.

Bekijk onze Outlast Set Snaren 12,2m rood collectie

 

Eigenschappen

Product ID: 1920010
Merk: Solinco
Diameter: 1.15 mm, 1.20 mm, 1.25 mm, 1.30 mm
Kleur: Rood
Type snaar: CO-Polyester

Set 12M

Online tennissnaren kopen bij Top Tennissnaren

Top Tennissnaren is de online Tenniswebshop met de beste prijzen (laagste prijs garantie)
Tennismateriaal kopen? Als verdeler van  Tecnifibre, Solinco, Luxilon etc.. kan u ook offline in onze tenniswinkel terecht.

 

Wij zijn ook uw tennisspecialist in het verzorgen van uw tennisracket, besnaren, grips replacement, verdikken of versmallen van uw racket doen wij met de grootste zorg.
als invoerder van het Tennismerk Solinco, onderverdeeld onder tennissnaren, tennisrackets, tennisballen, tennistassen, tennisgrips is Solinco het snelst groeiend tennismerk op de markt door de innovatieve materialen die ze gebruiken voor  tennisrackets en tennissnaren onderscheiden ze zich van de andere tennismerken. Bekijk onze Outlast Set Snaren 12,2m rood collectie


Wij verdelen ook het tennismerk Luxilon:  bestaat reeds  35 jaar en is de absolute nr 1 op  gebied van Tennissnaren wereldwijd, ongeveer 30 ATP professionals opteren voor Luxilon tennissnaren maar ook de recreant kan bij Luxilon terecht.

 

Bekijk onze Outlast Set Snaren 12,2m rood collectie