Luxilon smart snaar review

alu power luxilon, luxilon 4g, luxilon 4g review, luxilon 4g soft, luxilon adrenaline, luxilon adrenaline 130, luxilon adrenaline review, luxilon alu power, luxilon alu power 1.25, luxilon alu power 125, luxilon alu power 200m, luxilon alu power feel, luxilon alu power ice blue, luxilon alu power lime, luxilon alu power red, luxilon alu power review, luxilon alu power rough, luxilon alu power rough review, luxilon alu power soft, luxilon alu power spin, luxilon alu power tension, luxilon big banger, luxilon big banger alu power, luxilon big banger alu power review, luxilon element, luxilon element review, luxilon element rough, luxilon element rough review, luxilon elite dry, luxilon industries nv, luxilon lxn smart, luxilon multifilament snaren, luxilon natural gut, luxilon number 1, luxilon savage, luxilon smart, luxilon smart 125, luxilon smart review, luxilon smart string, luxilon smart string review, luxilon snaren, luxilon supersense, luxilon tennis snaren, luxilon tennissnaren, luxilon wijnegem, solinco hyper g vs luxilon alu power. -

Luxilon smart snaar review

Lees het Luxilon smart snaar review

Ik heb een set van de nieuwe Luxilon Smart-snaar een tijdje geleden om te testen en wilde mijn mening erover toevoegen. Het idee achter de Luxilon Smart-snaar is dat de snaar stijver wordt op snellere schommelingen voor controle en zachter wordt bij langzamere schommelingen voor aanraking, gevoel en comfort. Werkt het? Hier is mijn Luxilon Smart String Review.

 

Ik had maar één set voor een test, dus ik koos ervoor om deze op te tellen in mijn gewogen Babolat Soft Drive voor deze Luxilon Smart string-review. Het idee met de Luxilon Smart-snaar is om laag te snaren, ongeveer 20 kg / 44 lbs, dus dat is wat ik deed. De eerste twintig minuten worstelde ik een beetje met controle, maar ik ben gewend om een ​​vol bed van een stijvere poly te spelen, dus dat was waarschijnlijk een van de problemen. Nadat ik wat meer had gegroefd met de snaar, merkte ik een echt hoog niveau van comfort voor een poly. De snaar deed me denken aan een Luxilon 4G Soft of Volkl Cyclone Tour , twee andere zachte poly-snaren met goede spin-eigenschappen, comfort en bespeelbaarheid, maar met minder duurzaamheid dan een stijvere poly. Bekijk hier onze collecties:

De Luxilon Smart- snaar was vrij eenvoudig te installeren, lijkt de spanning goed vast te houden en is een zachtere poly die geschikt is voor spelers die graag met polys spelen, maar een meer armvriendelijke reactie willen dan bijvoorbeeld de Luxilon 4G (lees mijn recensie). Ik vond het leuk om ermee te spelen en het bood een goede spin en behoorlijke controle, maar ik merkte niet dat ik er zo goed mogelijk op kon vertrouwen met 4G of Alu Power als je het vergelijkt met andere Luxilon-snaren. Het speelde dicht bij Luxilon Element Rough wat ik erg leuk vond, maar net als bij andere zachtere snaren, verliest het wat controle na ongeveer tien uur slaan. Bekijk hier onze collecties:

Een van de belangrijkste vragen hier is: werkt de technologie? Speelt het echt zachter bij langzamere schommelingen en compacte slagen en steviger bij snellere schommelingen? Ja, ik denk eigenlijk dat daar enige waarheid in zit, maar ik weet niet zeker of het mijn spel meer ten goede komt dan wat ik krijg van een Luxilon Alu Power. In de marketingvideo staat dat deze string voor iedereen is, maar ik weet het niet zo zeker. Ik denk dat deze snaar meer geschikt is voor spelers van gemiddeld niveau die willen stoppen met het gebruik van multifilamenten maar meer kracht willen dan wat een stijvere poly-snaar biedt. Bekijk hier onze collecties: