Luxilon alu power rough

luxilon alu power rough -

Luxilon alu power rough

Luxilon alu power rough en review

Op zoek naar Luxilon alu power rough, een snaar die garant staat voor zowel kracht, optimale balcontrole en hoge duurzaamheid? Koop de Luxilon Alu Power Rough. Deze snaar is een monifilament polyester snaar uit de familie van de Luxilon Alu Power collectie.

Het verschil tussen de Luxilon Alu Power is dat de Luxilon Alu Power Rough voorzien is van een ruwe coating die zorgt voor extra topspin.

Deze topper op snarengebied is niet voor niets de meest gebruikte snaar op de ATP-tour.

Spelers met kortere slagen zullen de kracht in Luxilon ALU Power Rough waarschijnlijk niet vinden . De ervaring van Luxilon ALU Power gebruiker suggereert echter dat big bangers mogelijk een vijfde versnelling kunnen ontgrendelen. Hij zei: "Ik heb gemerkt dat dit een van de krachtigere co-poly snaren op de markt is. Vanaf de eerste hit merkte ik de mooie zakken en de goede pop van het snaarbed. Toen ik deze snaar een paar jaar probeerde geleden vond ik te veel lancering op de bal, vooral na het aanvankelijke spanningsverlies. Voor deze test heb ik de snaar voorgerekt en geconstateerd dat ik nog steeds beter werd dan de gemiddelde ballenzak en kracht, maar ik merkte de grote val niet op -uit spanning en verlies van controle die ik in het verleden had. "

Bekijk hier onze Luxilon alu power rough collecties:

Top Tennissnaren
Lichtaartseweg 216/2 (Tennisclub Ter Heyde)
2200 Herentals

tel: 014/23 32 96
GSM: 0475/48 52 92

e-mail: info@toptennissnaren.be
e-mail: info@solinco.be

Openingsuren:
Alle werkdagen van 9u-13u en 17u-19u

Bekijk hier onze Luxilon alu power rough collecties: